Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, despre atacul hackerilor: „Ciolacu nu e capabil să găsească soluții viabile. Nu poate sta de pază nici la vaci!”
Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, despre atacul hackerilor: „Ciolacu nu e capabil să găsească soluții viabile. Nu poate sta de pază nici la vaci!”

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, despre atacul hackerilor: „Ciolacu nu e capabil să găsească soluții viabile. Nu poate sta de pază nici la vaci!”

05 feb. 2024, 10:50, 11 ,
în Local

În urmă cu aproximativ o săptămână, s-a înregistrat un atac cibernetic la Camera Deputaților. S-au furat 316 documente, inclusiv copii ale actelor de identitate ale parlamentarilor, dar și ale premierului României, Marcel Ciolacu. La scurt timp după incident, prim-ministrul a ieșit public și a anunțat că-și va schimba buletinul.

În acest context, Diana Șoșoacă a reacționat și i-a transmis un mesaj lui Ciolacu, la BZI LIVE.

Diana Șoșoacă, despre atacul cibernetic din România

Președintele S.O.S. România a anunțat că de fiecare dată a votat împotriva măsurilor legate de digitalizare. Diana Șoșoacă consideră că plățile online nu sunt sigure și încurajează cetățenii să folosească cash-ul, mai ales după ce pe teritoriul țării noastre au loc zilnic 25.000 de atacuri cibernetice.

„Lucrurile astea vi le-am spus de foarte mult timp. Am fost făcută mincinoasă, dar au fost confirmate lucrurile ce le spun de mult timp. Șoșoacă află cam tot. Bravo mie că aflu. Ar trebui să ţineţi minte toţi ce spun pentru că avem de învăţat şi putem să ne ferim de multe lucruri şi puteţi vedea manipulările. Cu buletinul lui Ciolacu, să fim serioşi. Oricând, orice persoană dacă-şi pune capul la contribuţie poate face rost de buletinul oricui. De câte ori a fost vorba despre digitalizare, am spus că sunt de acord cu implementarea unui fel de digitalizare, pentru uşurarea vieţii românilor. Eu îmi fac plăţile la 12 noaptea. E ok să faci într-un mediu securizat. Dar nu îmi impune să plătesc doar cu cardul la magazin sau hotel. Nu-mi faci portretul robot. Pentru persoanele publice e pericol. E bine să folosiţi cash-ul. Nu am aplicaţia aia pe telefon care să încorporeze toate cardurile, e o acţiune proastă. Prin intermediul telefonului vă sunt furate datele de companiile de telefonie. Vă pot folosi. Au fost cazuri celebre în care se scoteau banii, dar pot achiziţiona cunoscându-vă datele droguri, prostituţie şi altele. Nu vă folosiţi telefonul, este exclus pentru aşa ceva. E bine pentru companii, dar nu pentru voi. Pe online când plătesc, nu avem o protecţie adecvată. Sunt multe servicii implicate şi mulţi hackeri. În România există cei mai buni hackeri de pe planetă, sunt preluaţi şi duşi în SUA şi angajaţi la marile companii. Şi ruşii au luat de la noi hackeri. Datele pe care le dăm pe online, chiar dacă scrie că e securizat, nu e chiar aşa. Mulţi oameni s-au trezit fără bani în conturi, date furate. Am avut caz, o clientă din România nu ieşise din ţară, i-au clonat documentele şi s-a trezit cu infracţiuni în Hawaii. Justiţia nu lucrează repede, e complicat. Foarte mare atenţie. Au fost chestiuni de digitalizare în Parlament, am votat împotriva sau m-am abţinut. Ce e la limită să ajute sunt de acord. Dar mereu am întrebat cum sunt protejate datele cu caracter personal. Mulţi nu pun preţ pe GDPR. E greşit, nu există o educaţie, mulţi avocaţi nu pun preţ şi nu protejează. Nu există conştientizare, nu se fac cursuri de pregătire. Este şi un limbaj mai specializat, nu sunt oamenii care să ştie şi să traducă într-un limbaj obişnuit. Feriţi-vă, nu avem sistem protejat”, a spus Diana Șoșoacă, senator de Iași.

În continuarea declarației sale, Diana Șoșoacă îl consideră pe Marcel Ciolacu un incapabil să-și conducă propria viață și un premier incompetent.

„Ceea ce s-a întâmplat cu Ciolacu, nu dau 2 bani. Au zis că i s-au furat datele şi ce să facă el decât să-şi schimbe buletinul. Dacă un premier găseşte o soluţie de asta, el nu poate sta de pază nici la vaci. Un premier în cazul acesta trebuia să spună că existe breşe şi să ia atitudine, să găsească vinovaţii, să întărească sistemul, sesizam organele de anchetă. Ceream anchetarea la sânge, aş fi destituit oamenii, aş fi cerut comisie de anchetă. A fost posibil o minciună să iasă în faţă că e o victimă. Acea soluţie pe care a găsit-o el, nu ai aceeaşi adresă, CNP? În afară de seria şi nr. de buletin restul datelor s-au luat. Nu vă mai duceţi după fentă. Nu avem un premier capabil, este incompetent, incapabil să-şi conducă propria viaţă. Nu e capabil să găsească soluţii viabile şi în soluţia dată. Suntem în pericol, toate datele noastre sunt la îndemâna oricui. Ăştia ne sunt conducătorii. Iertaţi-mă, dar poporul îşi are conducătorii pe care îi merită. Nu ştii, aia e, ai consilieri, ai oameni pregătiţi, SRI la îndemână. Pune mâna şi întreabă ce spui la TV. Dacă a fost o chestie de campanie electorală e proastă, plătiţi din bani publici milioane de euro pe lună directorilor de campanie mai proşti ca noaptea şi vă fac mai proşti decât sunteţi”, a conchis senatorul de Iași.

Comentarii
  • Viața și faptele Dianei Șoșoacă (nuvelă în 3 părți)

    Diana Şoşoacă se trezi de dimineaţă cu un sentiment de bucurie în suflet. Nu şi-l putea explica. Deschizând geamul, trase aerul rece de dimineaţă în piept, dar văzându-i pe copii şi pensionari împingându-se în staţia de autobuz, o umbră se lăsă pe chipul ei. Făcând o grimasă, îşi zise: „O, Doamne, încă o zi în ţara asta nenorocită… Şi când te gândeşti că mama mi-a zis din copilărie că sunt specială. Oare m-a minţit? A tras ea sforile cu colegii masoni să ajung în Canada, dar tot ce-am făcut a fost să mă îngraş.
    Acum sunt aici, blocată în Moldova asta de rahat, mare şefă de scară… Ete, na, iote ce mare brânză am făcut în viaţa asta. Şefă de scară… Nu sunt în stare să câştig un proces. Degeaba am gura mare.”

    Ieşi din cameră şi în drum spre bucătărie se împiedică de Miţi, pisica siameză, care venise să se gudure de stăpână. Diana se împiedică şi trase o sperietură zdravănă. „Du-te-n morţii mă-tii de animală useristă!”, ţipă Diana nervoasă şi-i trase un şut pisicii de-o aruncă în colţul celălalt al apartamentului de două camere. Puse apa la încălzit şi încercă să-şi explice adierea de nădejde cu care se trezise.
    Scuipă nervoasă o flegmă în cafeaua pe care i-o pregătea lui Dumitru, noul ei soţ şi-i dădu cana: „Hai, fătălăule! Ia şi bea. Am pus în ea nişte ierburi speciale aduse de la Sarmisegetuza încărcate cu energiile strămoşilor daci. O să-ţi cureţe chakrele.”
    Totuşi, sentimentul de bucurie stăruia în sufletul ei. Era nervoasă? Desigur. „Oare când nu este ea nervoasă”, ar fi răbufnit Dumitru. „Până şi noaptea se beşeşte cu nervi.”
    Însă ceva se întâmpla. Rotiţele se mişcau involuntar în mintea ei. Astrele se aliniaseră în acea dimineaţă.

    Oricât ar fi urât România, ambiţia Dianei de a fi specială covârşea orice dezamăgire. Oare o minţise mama de mică? În niciun caz. Ştia foarte bine că dacă-ţi focusezi energiile spre un scop, acesta se va împlini. Degeaba citise cărţile atâtor guru şi maeştri ai paranormalului? „Nu”, continuă Diana monologul interior. „Mama m-a învăţat bine. Mama e în Masonerie. Ceva, ceva tot au învăţat-o foştii securişti şi generali comunişti patrioţi adunaţi în lojile alea…”
    Dar obişnuitele gânduri negre iar o asaltau.
    Avocată, şefă de scară, trei bărbaţi: eşec total pe plan profesional şi personal. Un om obişnuit s-ar fi reprofilat, poate s-ar fi resemnat şi pocăit. Dar nu şi Diana. Diana ŞTIA că ea este specială. Ea se născuse pentru un destin măreţ…
    Avocată, şefă de scară, trei bărbaţi… Ceva lipsea din destinul ei. Bucuria cu care se trezise stăruia, rotiţele se mişcau. Diana spera!
    Şi dintr-odată, un gând îi fulgeră prin minte. „Băi, ce proastă sunt! Acum ştiu, ştiu ce-mi lipseşte.” Luă repede cartea preferată din copilărie, „Povestiri istorice” de Dumitru Almaş. O deschise chiar la povestirea despre Cuza. Se uită la imagini cu dispreţ. „Pe bune? Pârţul ăsta de bărbat a fost domnitor? L-au ales putorile astea de moldoveni şi apoi, cum, necum, i-a fraierit şi pe munteni… Eu însă… Eu…. EU”
    În acel moment, o lumină se pogorî peste chipul Dianei şi o tăcere profundă se lăsă peste apartamentul de două camere. Era atât de linişte încât putea să audă buciumurile dacice din tunelurile de sub Munţii Bucegi. Chakrele erau în armonie. O energie sarmisegetuzică îi gâdila plăcut nările. Buciumurile dacice păreau a îngâna în vaietul lor: „Şoşoacă! Şşşoşoaaacă! …. Păstoreşte ţara asta de nenorociţi. Românii au nevoie de o femeie puternică. Păstoreşte poporul acesta care nu ştie că este oprimat şi urgisit, dacă nu se uită la România TV, Realitatea şi Naşul…”
    Diana se lăsă străbătută de vuietul buciumurilor din Bucegi.
    Abia păşind de emoţie se duse în colţul camerei unde ţinea icoana pe perete. Când voi să o şteargă de praf, îşi văzu chipul reflectat în icoană. Părea că ea, Diana Şoşoacă, şade în braţele Maicii Domnului. Atunci Diana înţelese. Ridică privirea spre cer şi-şi şopti:
    „Eu… eu… voi fi mântuitoarea nenorociţilor ăştia de români. Eu voi fi PREŞEDINTA ROMÂNIEI.”

    (Va urma)

  • Viața și faptele Dianei Șoșoacă (nuvelă în 3 părți)
    februarie 5, 2024 la 11:39 am
    Nu cred ca pierzi asa mult timp sa confectionezi scenarii doar din pur patriotism. Primesti niste firfirei plus ca probabil ai sarcina de serviciu.

  • ,,Protestele hotărâte ale fermierilor francezi au dat primele roade. Autoritățile franceze dau tonul în UE și trimit controale masive la hipermarketuri, acuzate că fac profituri uriașe prin falimentarea producătorilor agricoli. Mai mult, Franța va introduce în lege principiul suveranității alimentare, care îi va da dreptul acestei țări să cultive, să recolteze și să se hrănească potrivit valorilor şi tradiţiilor sale…
    România, piață de desfacere pentru Ucraina
    Referitor la Ucraina, premierul francez susține că a avansat în stabilirea condiţiilor de import pentru carnea de pasăre şi ouă, dar va trebui să abordeze şi chestiunea cerealelor în cadrul unor noi negocieri. În timp ce Ungaria, Polonia și celelalte țări afectate au anunțat că vor interzice total importurile din Ucraina, singurul stat care a transmis la Bruxelles că nu are nicio problemă cu produsele din această țară a fost România, prin președintele Klaus Iohannis.
    Astfel, România este condamnată să devină piață de desfacere pentru Ucraina și în următoarea perioadă, după ce șefa Comisiei Europene a decis că va prelungi acordul de liber schimb cu acest stat până în 2025…’’
    https://www.national.ro/0pp/s-a-dat-tonul-controale-masive-la-hipermarketuri-si-suveranitate-alimentara-811793.html/

  • Referința pare aleasă cu grijă, scroafa bolșevică chiar se crede capabilă să păzească vacile.

    Vacilor nu le rămâne decât s-o voteze.

  • Diana Sosoaca Presedinta Romaniei

    Ba da mai du- te- n mortii ma- ti, ce faci mai scrii romane aici pe site ,romane mai lungi decat articolul D- nei Sosoaca ,de unde dracu ai atata timp drogatule ,mucosule,analfabetule, psd- pnl cat te plateste si te tine acasa fara munca sa scrii mereu si s- o denigrezi pe D- na Sosoaca, sa ne- o sujegi tu sobolanule si sobolanii psd- pnl,diotule ,nulitate ce esti ca toti pnl- psdistii, pleava societatii,gunoaielor, viermiii din wc. Personal nu ma intereseaza viata doamnei Sosoaca pe mine ma intereseaza si respect si votez POLITICIANUL INTELECTUAL CU 23 ANI IN AVOCATURA,PATRIOT, DEDICAT ROMANIEI SI ROMANILOR – DIANA SOSOACA ,PRESEDINTA ROMANIEI!!!!!

  • @bolșevic beșinos

    Pe nimeni nu interesează viața scroafei bolșevice,. 🙂

  • Grup de 50 angajati din Iasi,votam Diana Sosoaca

    Traiasca Diana Sosoaca Presedinta Romaniei! Votam SOS,votam Diana Sosoaca! Te iubim!

  • Terchea Berchea

    Dacă Ciolanu nu-i bun la vaci, el, ca prim ministru, se poate muta sau transfera la suine…Ar putea și Președinta Iașului și a întreg mapamondului să-i sugereze acest lucru: paznic la porci și fetele lor.

  • Singurul atac este al orcei rusești la viața poporului român.
    Semeon hAURitul știe de ce. Se hrănesc din aceași troacă

  • Colacu si- a luat viza de america la foc automat,se pregateste sa fuga, numai ca
    la america talibanul va face cale intoarsa ca si johanna,maciuca,simionis ,grindeanu si tot neamul lor adormit de talibani tradatori de tara. Au toti conturi pline in strainatate si vile secrete cat au furat, banii poporului roman.

  • Colacul ar putea sta de paza la vaci ,vacarii pot fi analfabeti ,vacile nu cer Cv dar problema este ca ar fugi vacile de el, vacile vor sa pasca in libertate,nici vacile nu suporta sa pasca sub dictatura comunista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`