Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România: „Am solicitat în plenul Parlamentului European negocieri de pace pentru oprirea războiului din Ucraina”
Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România: „Am solicitat în plenul Parlamentului European negocieri de pace pentru oprirea războiului din Ucraina”

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România: „Am solicitat în plenul Parlamentului European negocieri de pace pentru oprirea războiului din Ucraina”

17 iul. 2024, 13:07, 23 ,
în Local

În cadrul plenului din Parlamentul European de la Strasbourg Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România, a solicitat negocieri de pace pentru oprirea războiului din Ucraina.

”În calitate de senator al României, funcţie pe care am deţinut-o din 2020 în Parlamentul României, în februarie 2022 am făcut primul Memoriu internaţional intitulat ”Neutralitate pentru România – Pacea de la Bucureşti”. L-am trimis tuturor ambasadelor implicate, inclusiv Parlamentului European, Comisiei Europene aflate la Bucureşti. Singura parte care a dorit să discute despre pace, uimitor, a fost Federaţia Rusă, moment în care, împreună cu alţi parlamentari, am discutat cu aceştia.

Pacea nu se face trimiţând arme. Aţi distrus România, toate drumurile sunt distruse, românii sunt sărăciţi ajutând ucrainenii non-stop. Nu ştiu dacă ştiţi, dar în Ucraina românii nu au dreptul să vorbească limba română. Avem peste un milion de români acolo, au fost maltrataţi, din 220 de şcoli nu mai sunt decât 8 în limba română unde nu se vorbeşte limba română. Li se interzice să vorbească, să se roage. Aşa că vă rog frumos: pentru pace faceţi negocieri de pace, nu trimiteţi arme cu care omorâţi oameni”, a transmis Diana Șoșoacă, europarlamentar.

Comentarii
  • Doamne ajuta! Doamne ajuta! Doamne ajuta sa fie ascultate cererile tarilor si ale Doamnei Diana Sosoaca pentru PACE!

    • Suka ruZia si sustinatorilor

      Rusii in numele pacii si eliberatori” isi bombardeaza „fratii” ucraineni care au „uitat” ca de fapt sant rusi si le bombardeaza spitalele si locuintele!

    • Rusia a invadat Romania de 12 ori intre anii 1735 si 1944,pacea „frateasca” ruseasca inseamna de fapt,stai capra sa ti-o trag cum vreau eu!Sau saturat si ucrainenii de asa frati!

  • cata prostie e la babuina asta! „nu trimiteţi arme cu care omorâţi oameni”. saraca, le omoara confratii? e invidioasa pe ucraineni ca nu stau capra? sa se retraga rusii inapoi peste granitele dinainte de invazie, granite recunoscute de tarile ONU si deabia atunci va fi pace.

  • Diana Osânzana

    Pacea in Europa e un una , dar afilierea la Grupul De Prietenie pentru Putin , nu stiu , ma simt tradat de nenorocita asta. Sau poate imi poate explica cineva ,,marea prietenie ruso-româna” . Sa avem noi, romanii , un ascendent in fata rusiei. Tovarșevki?? Astept!

  • In timp ce vorbea piranda asta la Bruxelles despre cat rau face UE ca trimite arme ucraienilor si abis ne strica noua drumurile, dar nu zicea nimic de firmele de casa ce sug milioane de EUR pe an de la buget pe lucrari de infrastructura de tot cacatul unde asfaltul se deformeaza de la caldura si tonaj sau nu e respectata reteta asfaltului furandu-se din materiale ca golanii sa aiba mereu de lucru si sa suga bani in continuare, Rusia ei pe care o mai pupa-n cur 24/24, incalca flagrant integritatea teritoriala a Ucrainei continuand sa incalce in mod deliberat si flagrant principiile fundamentale ale Cartei Organizatiei Natiunilor Unite: integritatea teritoriala, respectarea drepturilor omului si cooperarea internationala.

  • Pe circari nu-i primeste nimeni prin Europa Diana Şoşoacă și Luis Lazarus, respinși de noul grup de extremă dreapta din Parlamentul European creat de Partidul AfD

  • MA PIS PE USR

    PSD/PNL/AUR/UDMR/SOS/= U S R

  • pentru iubitorii de razboi : razboiul real miroase a mort , a carne stricata , a Cacat, a hoit, ( omul cand moare se caca pe el din cauza relaxarii sfincterelor), razboiul e strigat de frica , de durere, de ajutor la care nu raspunde nimeni, la razboi sunt doi norocosi , cel care e viu si intreg si cel care a luat un glonte in cap si a crapat pe loc. cine nu crede sau crede ca are cohones sa mearga voluntar, adio!
    si daca cineva vrea sa opreasca un razboi este de admirat si de sustinut !!!

  • Senatoarea Diana Șoșoacă, intrată în Parlament pe listele AUR, se comportă ca un veritabil agent de influență al Rusiei, iar ascensiunea sa pe scena politică din țara noastră este un real pericol la adresa parcursului democratic și chiar un pericol în privința securității naționale.

    Șoșoacă reușește să convingă tot mai mult o anumită pătură socială, mai puțin vigilentă, mai puțin informată, slab școlarizată, adesea nostalgică după epoca comunistă, dar cu siguranță revoltată pe actuala clasă politică din România.

    Simpatizanții Moscovei din România și grupurile din rețelele de socializare în care se propagă rusofilia și scoaterea României din Uniunea Europeană și NATO, și o văd deja pe Șoșoacă în fruntea țării și încearcă prin toate mijloacele să adune mai mulți adepți.

    Silvestru Șoșoacă, fostul șoț al senatoarei rusofile a dezvăluit că Diana Șoșoacă, actuala sa soție cu care se află într-un conflict, ar fi avut conexiuni cu Rusia prin intermediari.

    Acesta a precizat la un post de televiziune că recentul turneu al Dianei Șoșoacă prin Europa ar fi fost organizat prin relațiile personale ale unei persoane asociate cu Sputnik, oficina de propagandă rusofilă care a fost interzisă în toate țările europene după ce Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei.

    Șoșoacă a adus în discuție insistența unor persoane din anturajul lor, inclusiv a unor consilieri cu trecut în diplomație, pentru o vizită la Moscova în luna februarie, sugerând că aceste acțiuni ar fi putut avea scopuri politice.

    Istoricul rusofil al Dianei Șoșoacă are rădăcini mai vechi. Mama senatoarei ar fi fost implicată în serviciile secrete ruse încă din perioada lui Ceaușescu, lucrând sub acoperire.

  • Bravo Sosoaca !!!! Spune lucrurilor pe nume,restul stam sa ne f..a UE în c.r Ăștia suntem ,capul jos ,vindem tot, umilință totala !!!!

  • Stai jos si suge-o in copeici!

  • Organizatia satanista mUE vrea razboi !
    Toate nenorocirile au venit din Vest si Mantuirea va veni din EST si de aceasta data !

    Rusia ORTODOXA a vrut sa incheie pace pe 9 Mai 2022 dar satanistii au continuat sa provoace si sa mentina razboiul dand vina pe Rusia ortodoxa care le-a distrus cele 41 de laboratoare de arme biologice, depozitele de arme biologice ascunse in congelatoarele din subsolurile spitalelor, depozite de armament si munitie pe care nazistii spurcati le vindeau teroristilor din Israel, au distrus ferme de recoltare a lichidului suprarenal de la copiii rapiti de oamenii poponarului drogat pedofil jidanul spurcat paduchios Zelensky si au salvat peste 65 de mii de copii rapiti pentru pedofilie si pentru recoltarea lichidului suprarenal din care satanistii din SUA jidanita fac drogul ADRENOCROM cu care supravietuieste Mosh Leguma Bideu. Acum se vede clar ca in timp ce Victor Orban vrea pace pentru Europa, spurcaciunile criminale naziste sioniste vor sa se continue razboiul, mai ales acum cand si IDIOTII poponari retardati din NATO au pus batista pe tzambal cu intrarea Sataniei Ucraina in organizatia satanista pentru a nu se declansa razboiul mondial clasic dupa razboiul mondial bioologic in care omenirea se afla din 2020.
    Romania NU A FOST ATACATA ! Nicio tara din NATO nu a fost atacata pentru ca Romania si celelalte tari sa o apere ! Asadar, PENTRU CINE TREBUIE SA MOARA ROMANII ? Pentru JIDANII Talmudici spurcati paduchiosi si poponari drogati ? Adevaratii dusmani ai Romaniei si ai romanilor sunt : ZoiANUS RetardatusCriminalus Impotentus Vanzator de copii, Guvernul CRIMINAL PNL & PSD si Parlamentul Penal Criminal Nazist Terorist TRADATOR si JEFUITOR ! Mircea Geoana jidanistul devenit POPONAR rujat, vrea sa fie presedintele Romaniei pentru ca asa vrea Mafia Khazara – shobolanimea paduchioasa.
    https://www.national.ro/wp-content/uploads/2024/07/geoana.webp
    https://www.national.ro/wp-content/uploads/2024/07/nunta-hagi-antena-1-5-1024×646-1.webp
    https://www.national.ro/wp-content/uploads/2024/07/Geoana-la-nunta-1.webp

    ,, Miercuri, în cadrul unei reuniuni de două ore, ambasadorii UE reprezentând statele membre au întrebat Ungaria cu privire la obiectivele și rezultatele acestor vizite, pe care Budapesta le-a descris ca făcând parte dintr-o „misiune de pace” pentru a pune capăt războiului din Ucraina. În urma unei reuniuni a ambasadorilor UE, care reprezintă statele membre, care a avut loc miercuri (10 iulie) pentru a discuta despre recentele călătorii controversate ale prim-ministrului ungar Viktor Orbán la Kiev, Moscova și Beijing, Conferința președinților Parlamentului European este așteptată să discute chestiunea joi, fiind luate în considerare posibilele repercusiuni, scrie Euractiv France. Întâlnirile lui Viktor Orbán cu președintele rus Vladimir Putin și cu președintele chinez Xi Jinping de săptămâna trecută au stârnit îngrijorări serioase la Bruxelles și în alte capitale ale UE, mai ales că Ungaria deține de la 1 iulie și până la sfârșitul anului președinția Consiliului UE, unde se reunesc miniștrii statelor membre. În ultimele zile, liderii și oficialii UE au condamnat în unanimitate abordarea necoordonată a Ungariei, în special vizita surpriză la Moscova, insistând asupra faptului că Viktor Orbán nu a acționat în numele întregii Uniuni, ci doar în calitatea sa de prim-ministru al Ungariei… Potrivit informațiilor Euractiv, ar putea fi luate în vedere diferite măsuri, inclusiv boicotarea sau încheierea prematură a președinției ungare, caz în care ar trebui să se apeleze la președințiile anterioare belgiană sau spaniolă, sau chiar devansarea începerii președinției poloneze, care ar trebui să înceapă în ianuarie 2025. „Sincer, posibilitatea boicotării președinției ungare a fost discutată încă de la prima călătorie a lui [Viktor Orbán] la Kiev”, a declarat pentru Euractiv un oficial al grupului liberal Renew Europe.’’ https://www.activenews.ro/stiri/Ursula-il-vrea-plecat-pe-Orban-UE-discuta-incheierea-prematura-a-presedintiei-ungare-la-Consiliul-European-190553

  • DRAGA DOAMNA FELICITARI PENTRU REUSITA DE A A AJUNGE EUROPARLAMENTAR!
    VA ROG MULT SA MAI SLABITI PENTRU SANATATE!

  • Regim de slabit dupa Sarbatori

  • Scapaati rapid de kg. suplimentare (intre 3 si 7kg. in functie de organism) acumulate dupa Sarbatori, daca rspectati cu strictetze regimul de mai jos.

  • LUNI: LEGUME feirte, putina sare si un strop de zeama de lamaie.
    Marti: 200 g. orez fiert in apa si amestecat cu putina margarina sau unt. Adaugati un strop de sare.

  • Miercuri: Cartofi copti(3-4) , cu putina margarina si un strop de sare , un mar.
    Joi : tREI MORCOVI, O ROSIE, TOTUL CRUD , O PORTOCALA
    Vineri: Doi litri de ceai neindulcit si un iaurt.
    Simbata: Trei mere si o salata de varza murata cu putin ulei, sare si piper.
    Duminica : Peste ( de calitate, fara grasime) , putina sare si lamaie.

  • ATENTIE! In fiecare dimineata, pe stomacul gol, beti o ceasca de apa calda spre fierbinte, pe parcursul zilei beti cel putin un litru de ceai, iar seara , inainte de culcare , beti neaparata unceai laxativ. Sub nici o forma nu NU MANCATI CONDIMENTAT, DULCIURI SI NU BETI NICI UN FEL DE ALCOOL.

  • ATENTIZIE! In fiecare dimineata, pe stomacul gol , beti o ceasca de apa calda spre fierbinte , pe parcursul zilei beticel putin un litru de ceai, iar seara , inainte de culcare, beti neaparat un ceai laxativ. Sub nici o forma nu NU MANCATI CONDIMENTAT, DULCIURI SI NU BETI NICI nici un fel de ALCOOL.

  • Pepenele galben se mananca STRICT doar pe stomacul gol. Daca nu riscam o indigestie foarte puternica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 august 2024
16 august 2024