Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România: „Statul român nu se mai poate împrumuta” – VIDEO
Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România: „Statul român nu se mai poate împrumuta” - VIDEO

Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România: „Statul român nu se mai poate împrumuta” – VIDEO

24 iul. 2024, 14:50, 14 ,
în Local

Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România, a menționat că statul român nu se mai poate împrumuta deoarece nu mai avem industrie, agricultură sau economie. Mai mult decât atât, europarlamentarul a afirmat că în Parlamentul European se simțea ca în Parlamentul Ucrainei.

„Sincer, am crezut, ascultându-vă pe toți, că mă aflu în Parlamentul Ucrainei, în nici un caz în Parlamentul European. Și sincer, mă uitam aici, cred că ne pregătim de război. Și vă spune un reprezentant al unei țării care are granită cu Ucraina și care a avut ocupație sovietică zeci de ani.

Și vă spun că, din punctul de vedere al româniilor, nu este acceptabil nimic din ceea ce se vorbește aici. În loc să alocați atâțea bani pentru înarmare, părerea mea este că ar trebui să alocați timp și bani pentru pace.

Pacea nu se face cu înarmare iar înarmarea și consolidarea industriei de armament. Înseamnă și trimiterea de oameni la moarte. Și așa să vă întreb pe toți, ați vorbit cu cetățienii statelor pe care îi reprezentați dacă sunt de acord să moară pentru acest război care, cu tot respectul ține, din 2014.

Din 2014, Ucraina și Federația Rusă se bat pe niște teritorii. Este vorba de chestiuni istorice, este vorba de pacturi precum Ribbentrop – Molotov și așa mai departe. N-am să intru în aceste lucruri. Dar, de exemplu, în România, cât să ne mai putem împrumută când 70% din români trăiesc în sărăcie, iar 30% trăiesc sub pragul sărăciei.

România nu se mai poate împrumută. Nu mai avem industrie, nu mai avem agricultură, fermierii au fost falimentați de către exportul acesta de cereale al Ukrainei care, cu tot respectul, nu respectă nici o dispoziție legală a Uniunii Europene.

Șoferii Ucrainei umblă cum vor. Sunt beți, ne -au omorât destui oameni pe străziile din România. Cred că ar trebui să va plecați, să ne aplecăm cu toții către pace. În România pentru această industrie și pentru intrarea în război să știți că trebuie făcut referendum conform legislației și sunt avocat și vă spun că avem mari probleme iar peste 90% din populația României se opune înarmării României și cheltuirii acestor bani pe înarmare.

Și aș vrea să vă întreb. Aici este comisie de înarmare sau comisie de industrie? Ce facem cu celelalte industrii care au falimentat? Cu IMM-urile care au falimentat, mai ales după această pandemie de Covid, care a distrus toată economia a tuturor statelor, nu numai a României.

În acest context, dacă vă este frică de Putin să negociați pacea, mie nu mi-e frică. Vă pot reprezenta Uniunea pentru încheierea păcii. Mulțumesc”, a transmis Diana Șoșoacă, europarlamentar și președinte S.O.S. România.

Comentarii
  • Nici o zi fara suina asta?

  • Scroafa bolșevică

    Pe ucraineni i-a întrebat cineva dacă îi atacă Putler? A depins de ei, scroafă inutilă?!?

    • Scroafa e ma - ta!

      Da’ de ce te f**e pe tine grija de ucrainieni? Ce treaba au romanii cu ucrainienii?

      Daca tu te consideri ucrainean, du- te- n mm pe front in Ucraina si lupta-te cu rusii!

      Apropo, ucrainienii de ce nu se inroleaza sa mearga la razboi cu rusii? Daca ei nu vor sa se bata cu Putin, de ce plm ar trebui sa merg eu in locul lor?

  • Si avocatul Piperea, acum euro parlamentar ca si Diana Sosoaca, spune pe pagina lui de FB ca UE se pregateste de razboi si ca toate statele, inclusiv Romania, trebuie sa se imprumute pentru inarmare.
    Mai mult, Piperea spune ca Romania si celelalte state UE vor contribui nu doar cu bani la apararea Ucrainei, ci si cu mitari. Tinerii intre 18 si 35 de ani vor merge la razboi. Intrati si pe pagina dlui Piperea. Posteaza acolo informatii foarte interesante si grave. Se pare ca viitorul nu suna bine deloc.

    • Razboiul la pornit putler,nu NATO daca tarile care formeaza NATO vor fi atacate vor trebui sa se apere,pacea se afla la moscova in mainile teroristilor de acolo,la razboi merg tinerii dar intr-un conflict au de suferit toate categoriile societatii!

      • Ba prostule, razboiul l-a pornit NATO si UE in 2014 cand l-au dat jos pe Ianucovici.

        La Kiev s-au dus personal oficiali americani ca John McCain si au participat la proteste iar Victoria Nuland si ambasadorul american de la Kiev au fost prinsi cum discutau la telefon despre cum sa influenteze ei viitorul guvern ucrainean. Putin ce era sa faca? Sa stea degeaba sa-l lase pe Obama sa faca din Ucraina alta baza militara NATO?

        NATO s-a extins inspre Rusia, nu invers.

  • Marii producatori de armament baga frica cu razboiul in toate tarile ca sa cumpere fiecare tara armament de miliarde , industria armamentului este cea mai profitabila industrie si romanii nu au ce cauta sa lupte in ucraina obligatoriu ca mercenari , absolut toti romanii trebuie sa refuze are ucraina destui barbati sa fie expulzati din toate tarile si are milioane de soldati.

  • UE este ferm alături de Ucraina și de poporul ucrainean și va continua să furnizeze sprijin politic, financiar, economic, umanitar, militar și diplomatic atât timp cât va fi necesar și cu intensitatea de care va fi nevoie.Ucraina este scutul Europei libere,Ucraina plateste cu sange libertatea ptr care lupta sa scape de sobolanul rosu si puturos de la est

    • Dute dreaq de prost!

      Cine plm te-a pus pe tine sa vorbesti in numele UE-ului?

      Ai intrebat tu pe toata lumea din UE daca vrea sa se implice in razboi de dragul Ucrainei?

      Nici macar ucrainienii nu sunt alaturi de Ucraina! Toti fug din Ucraina si nu vor sa mearga la razboi. Daca ei nu vor, de ce plm vrei sa ma implici pe mine?

  • ,,… Forțele speciale au fost trimise în Ucraina pentru a închide instalațiile forțate de reproducere umană, prelevarea forțată de organe, traficul de arme, narcotice și copii, împreună cu alte activități criminale la Kiev. Ucraina are fabrici de copii, iar femeile ucrainene sunt nevoite să nască copii pentru a-i preda unei companii de biotehnologie elvețiană. Un exemplu este clinica BiotexCom din Kiev, unde un copil poate fi cumpărat cu 43.000 de dolari. Este una dintre cele 20 de astfel de facilități din Kiev. Bebelușii sunt oferiti persoanelor LGTBQ etc. și oricui altcineva, fără întrebări. https://www.sensiblesurrogacy.com/surrogacy-in-ukraine/ De asemenea, copiii mai mari sunt luați din orfelinate și de pe stradă și vânduți la un preț mediu de 150.000 de dolari. https://dan-news.ru/en/society/ukrainian-children-taken-abroad-to-orphanages-sold-to-british-nationals–ukr/ Deoarece peste 700.000 de copii ucraineni au dispărut de la începutul războiului, dacă toți au fost vânduți înseamnă că gangsterii din Ucraina au câștigat 105 miliarde de dolari din vânzarea lor. Rușii estimează că regimul criminal câștigă și 2 miliarde de dolari pe an prin vânzarea de organe. Vladimir Zelensky a semnat o lege prin care organele pot fi recoltate fără consimțământ. https://www.ukrinform.net/rubric-polytics/3380436-zelensky-signs-law-regulating-transplantation.html „Organele sunt recoltate nu numai de la soldații ucraineni morți, ci și de la cei care sunt încă în viață pentru a le vinde pe piața neagră”, spune o sursă FSB.Toți banii trimiși de regimul Biden condus de Rockefeller în Ucraina sunt spălați de Zelensky și trimiși în conturile bancare private ale lui Biden, fiului său și altora. Senatorul bellicios Lindsey Graham dezvăluie un alt motiv pentru care Ucraina trebuie să lupte până la ultimul ucrainean; astfel încât mafia khazariană să poată fura „10-12 trilioane de dolari în resurse minerale critice”. După cum puteți vedea, nu are nimic de-a face cu „lupta pentru democrație”. Ucraina ,,nu poate exista fără împrumuturi externe uriașe. Aceasta este de fapt o țară în faliment, o gaură neagră pentru economia occidentală, este un lagăr de concentrare pentru poporul ucrainean, cu toți care doresc să fugă, cu excepția bandei care domnește criminal”, a spus liderul opoziției ucrainene Viktor Medvedchuk…” https://tass.com/world/1804049?ysclid=lxhhtuz6vl462896483

    • Scroafa Bolșevică

      Când te-or călca hoții te vom acuza că i-ai abuzat sexual.
      Eventual te înțelegi tu cu ei, o dai la pace, nu te pregăti și nu depune plângere pentru că șoșocarii imbecili întorc și celălat obraz, deși n-au.

      • Scroafa e ma - ta!

        In primul rand ca statul numit Ucraina a fost creat tocmai de bolsevici in 1917.

        Bolsevicii au furat teritorii romanesti si le-au dat Ucrainei. Deci cum poate Sosoaca sa fie „bolsevica” cand ea face exact opusul a ceea ce bolsevicii au facut?

        Nu vezi ca esti prost?

  • Ce fata bovina are scroafa bolsevica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *