Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România, despre manualul OMS prin care copiii de la 0 la 4 ani vor învăţa masturbarea şi conceptele LGBTQ - VIDEO

Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România, despre manualul OMS prin care copiii de la 0 la 4 ani vor învăţa masturbarea şi conceptele LGBTQ – VIDEO

22 mai 2023, 10:52,
BZI.ro, în Local

Diana Iovanovici-Șoșoacă a anunţat că OMS are un manual pentru predarea tuturor principiilor LGBTQ şi pentru educaţia precoce a copiilor.

„De la 0 la 4 ani, trebuie să înveţi copilul despre masturbare, trebuie să îi arăţi care este diferenţa între genurile fluide. Aceasta va fi educaţia implementată la nivel european”, a transmis Diana Șoșoacă, preşedintele S.O.S. România.

De asemenea, senatorul de Iaşi a transmis care sunt lucrurile pregătite de către OMS pentru copiii noştri.

„Regăsim următoarele Standarde pentru educația sexuală în Europa, în intervalul 0-4 ani: fertilitate și reproducere, sarcină, naștere și copii, aspectele de bază în reproducerea umană (de unde vin copiii), diferite metode de a deveni parte a unei familii (de ex., adopție), faptul că unii oameni pot avea copii, iar alții nu, sexualitate, bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie, descoperirea corpului și a organelor genitale proprii, faptul că plăcerea apropierii fizice este o parte normală din viața fiecărui om, tandrețea și apropierea fizică sunt o modalitate de exprimare a dragostei și afecțiunii”, a menționat parlamentarul român.

În acest context, Diana Iovanovici-Șoșoacă, preşedintele Partidului S.O.S. România, a reamintit la final detalii despre manualul de la OMS.

“Educaţia sexuală în şcoli nu a fost adoptată, ţineţi minte, în 2021, în februarie, când trebuia să se voteze, pentru faptul că Sosoaca, s-a dus cu acest manual de la OMS. L-am prezentat acolo în parlament, a venit Titus Corlatean la mine, au retrimis legea la comisie. M-a rugat frumos să îi dau manualul, i l-am dat, i-am spus că eu îl am în pdf, nu e nici o problemă. Şi datorită acestei luări ale mele de cuvânt acolo – a durat vreo 4 luni de zile negocierea – într-un final s-a adoptat educaţia pentru sănătate cu acordul exclusiv al părinţilor!”, a conchis senatorul de Iaşi, Diana Șoșoacă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *