Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, lider S.O.S. România și candidat la președinție, vrea un Referendum Național cu privire la apartenența României la NATO
Diana Șoșoacă, lider S.O.S. România și candidat la președinție, vrea un Referendum Național cu privire la apartenența României la NATO

Diana Șoșoacă, lider S.O.S. România și candidat la președinție, vrea un Referendum Național cu privire la apartenența României la NATO

27 iun. 2024, 10:59,
BZI.ro, în Local

Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România, a transmis că Tratatul N.A.T.O. este cea mai agresivă, incitantă, periculoasă și potențial distructivă Alianță militară din istoria umanității!

„Evoluția Tratatului Atlanticului de Nord, de la înființarea sa până în prezent, a dovedit cu prisosință, fără doar și poate, că acest Tratat militar s-a constituit într-un instrument de opresiune a popoarelor, la îndemâna exclusivă a S.U.A., pentru promovarea, apărarea și dezvoltarea intereselor economice ale S.U.A., nicidecum un Tratat Militar Defensiv, menit să apere pacea și democrația mondială așa cum este declarat.

Coreea, Taiwanul, Vietnamului, Cambodgia, țările din Orientul Apropiat și Mijlociu, Iranul, Irakul, Afganistanul, Africa de Nord, spațiul ex-Iugoslav, America Centrală și de Sud sunt zone geografice arhicunoscute unde NATO, implicit S.U.A., NU AU FOST CHEMATE SĂ IMPUNĂ, DIN POZIȚIA DE JANDARM MONDIAL, pacea și democrația!

Zonele menționate sunt spații geografice imense, în care BOCANCUL N.A.T.O. a călcat și distrus cu samavolnicia celui puternic, pacea și a răpit viața a milioane de oameni, a ucis tradițiile și mileniile de cultură naționale din aceste zone !

Și, cum nu ar fi fost de ajuns, JANDARMUL MILENIULUI 3, N.A.T.O., si-a adus trupele de forță şi opresiune și în Europa, înlocuind pas cu pas armatele țărilor noastre, în speță a României! Este de menționat că în caz de război, conducerea armatei române va fi preluată de către NATO. Acest lucru a fost menționat inclusiv de secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană.

Cum era de așteptat, efectele neo-colonizării de către americani a zonei vestice a Mării Baltice, a coborât vertiginos spre zona agricolă mult râvnită a Ucrainei unde s-au lovit de interesele și, mai ales, de puterea militară a Rusiei !

Rezultatele acestor acțiuni neo-colonizatoare ale S.U.A. desfășurate în Ucraina nu s-au lăsat mult așteptate și se amplifică într-un vârtej extrem de periculos cu rezultate alarmante pentru pacea și liniștea Europei și lumii întregi, astfel :

▪︎ implicarea N.A.T.O. în conflictul dintre Rusia și Ucraina;

▪︎ atragerea țărilor baltice în interesele N.A.T.O. ;

▪︎proliferarea unei sarabande continue a amenințărilor adresate de N.A.T.O. către Rusia, prin instigarea României;

▪︎ neglijarea cu vădite intenții a puterii militare a Rusiei și implicarea întregii Europe în acest conflict care ne implică pe toți într-un război care nu ne aparține;

▪︎ generarea și extinderea unei stări de convulsie politico-economică în întreaga Europă;

▪︎ conturarea unor amenințări militare la adresa Chinei ;

▪︎configurarea, din ce în ce mai evidentă, a unui nou și puternic pol de putere economică și militară mondială, opus N.A.T.O., BRICS, pentru a contrabalansa excesele săvârșite de N.A.T.O.

Precizez că este inacceptabil ca să ajungem din slugile URSS, slugile USA. Este inacceptabil să schimbăm un stăpân  pe altul și nici să urmăm ca orbii instigările unora și altora, punând în pericol poporul român și România. Constituția menționează foarte clar că suntem stat independent și suveran, or prin acțiunile dvs. denotați că suntem stat colonie, sclav.

ÎN CONSECINȚĂ LA CELE PREZENTATE, în calitate de senator lansez un SEMNAL DE ALARMĂ și va solicit tuturor celor menționați în textul acestei interpelări parlamentare, convocarea Comisiilor de Apărare din cele două Camere ale Parlamentului și Consiliului Suprem de Apărare a Țării în vederea organizării și desfășurării, în regim de urgență, a următoarelor acțiuni:

  1. Reanalizarea prevederilor Tratatului N.A.T.O. în lumina ultimelor evoluții extrem de periculoase, ale situației politico-militare mondiale și configurarea, pregătirea și promovarea unor amendamente asiguratorii menite să protejeze existența României ca stat național, unitar și indivizibil, independent și suveran,
  2. Pregătirea și convocarea unui Referendum Național referitor la apartenența României la N.A.T.O., referendum care ar fi trebuit organizat la momentul aderării.

Toate tratatele au fost semnate de România în calitate de stat independent și suveran.

ÎNTREBARE ÎN SENATUL ROMÂNIEI

Adresată:

Domnului Ion-Marcel CIOLACU

Prim-ministru

Domnului Marian-Cătălin PREDOIU

Ministrul afacerilor interne

Doamnei Alina-Ștefania GORGHIU

Ministerul justiției

Domnului Marcel-Ioan BOLOȘ

Ministerul finanțelor

Doamnei Luminița Teodora-Odobescu

Ministrul Afacerilor Externe

Domnului Ștefan Radu Oprea

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului

Gheorghiţă Vlad

Şeful Statului Major al Apărării”, a transmis Diana Șoșoacă, candidat la președinția României.

Comentarii
  • Un om bolnav. Sunt locuri la 7 ?

  • FOARETE CORECT !!!

    Lista de subsol este adresata SCLAVILOR respectivi !

    Romanii nu au fost intrebati daca vor sa intre in aceasta organizatie satanista terorista, dar este timpul sa iesim din ea, si un referendum este cea mai democratica metoda de a lua o decizie pentru popor nu impotriva poporului, asa cum fac SCLAVII satanistilor in frunte cu Clona ZoiANUS RETARDADUS CRIMINALUS TRADATORUS Vanzator de copii si de tara, nu si de neam, pentru ca este doar un paduchios clonat fara tara si fara Dumnezeu.

    Asteptam acest referendum foarte justificat, in conditiile in care Romania ajuta o tara nazista satanista ca Ucraina care nu este in natao, fara a avea vreo obligatie, ci doar pentru ca ZoiANUS Criminalus sa obtina vreun post de PROST pe undeva.

    Romania este Gradina Maicii Domnului Iisus Cristos si Sfanta nu va permite distrugerea gradinii sale de catre spurcati, tradatori criminali si Jefuitori penali sau/si satanisti paduchiosi !

    Felicitari Doamna Sosoaca !

    Ne rugam pentru dumneavoastra ca sa va ajute Dumnezeu, Mantuitorul, Maica Domnului Iisus Cristos si Sfanta Cuvioasa Parascheva sa DERATIZATI Romania !

  • Nu se fac referendumuri la cererea scroafelor sovietice!

    • Anonim e un oligofren

      Scroafa e ma- ta! Si sovieticii nu mai exista din 1991. La cat de prost esti, nici macar injuraturile tale nu au sens.

      • Scroafă nesimțită e chiar Șoșoaca. E publică, inclusiv pe TV. Pe tine nu te cunosc, dar ești clar un imbecil sărac.

        • MARS MAH LA CANAL!

          Mah saracie, tu nici n-ai bani sa-ti cumperi haine. Ai ajuns sa te imbraci cu treningul in care s-a p*sat tac- tu.

          Tu esti unul din milogii aia psdisti care se prostitueaza pentru un kil de zahar. De-aia o injuri pe Diana, ca nu vrea sa-ti dea bani pe de-a moaca asa cum face Ciolacu.

          • Tu ești sărac, milog șoșocar, imbecil cu spume. :

            • MARSH DE AICI!

              TU VORBESTI MAH? Tu care te-ai vaccinat pentru un mic si o bere?

              Pentru o suta de lei tu o vinzi si pe ma- ta!

            • Suge-i poola vacii nebune, Putler e mândru de idioții utili.

          • Tu sigur esti popo!

            E clar, esti un poponar obsedat de Putin. Te excita pozele cu el calare pe cal, nu? Hai, recunoaste. Toata ziua visezi ca Putin iti da la mumu. Altfel nu-mi explic de ce tot timpul numai despre Putin vorbesti.

            • De ce vrea vaca referendum după vizita la ambasada bolșevismului pt proști săraci ca tine?
              Putler, prostane! Obeza își bate joc de români pt bani, zdreanță!

            • Da’ de ce sa nu vrea referendum?

              De ce sa nu se vada ce cred romanii despre NATO?

              Hai mars la Kiev sa-i sugi p*** taiata imprejur a lu’ Zelenski. Nu ar fi prima data.

    • Romania e rosie oricum dupa votul….. Stati in continuare cu capul in pantaloni , ca nu „vedeti” nica

  • Mai bine un referendum pentru a stabili apartenența ei la rasa Mangalița că nu este din rasă umană.

    • Ivan e un prost

      Si tu esti din rasa mancatorilor de c*c*t. Hai, mars inapoi la bordelul tau de transgenderi.

      • legați cățeaua

        Șoșoaco, nu mai sta să răspunzi la comentarii aici că ești penibilă, altă treabă nu ai? Vezi că s-a adus gușă de porc la supermarket, fugi și ia-ți vreo 15 kile că se termină și rămâi flămândă, sau trimite-l pe cățelul Laza_rus.

  • SC ABATORUL SRL

    Iar s-a trezit buhaiul asta? MAI DATE-N SANGE DE CAP DE PORK

    • Ala de la 14:14 e un prost

      N-ai vrea tu mai bine sa te duci inapoi in boschetii tai plini cu prezervative si hartie igienica?

      • Sper sa ajungi tu si tot neamul tau intr-un cazan de muci, sa beti din el ca si cum ati bea un vin francez

        • CE PROSTI ESTI!

          Esti mai prost decat taranii aia care apar la Acces Direct.

          Chiar nu e nimeni pe acolo sa-ti spuna cat de penibil esti?

      • Lume proasta și vulgară

        Să se ducă la Parlamentul european madam.Mi-e silă de cei care comentează pe aici agresiv și vulgar. Sunt la fel de grobieni ca madam salvatoarea țării și a planetei.

        • PROST SI VULGAR E NEAMU' TAU!

          Mie NU mi-e sila de milogi psdisti / hauristi ca tine care isi vand votul pentru 100 de lei si dupa aia se plang ca nu le merge bine.

          Daca incepe razboiul, o sa ajungi sa te prostituezi prin bordelurile de homalai din UE ca in afara de asta de nimic nu esti bun!

          • În caz de răznoi cu rușii, toate peezdele sovietice din România crapă în secunda 1.

            • Si tu ce-ai sa faci? Ai sa mergi sa sugi p..a pe front asa cum o sugi prin boscheti si prin parcari?

              Sigur tremura Putin de frica cand vede armatele de poponari ca tine care cred ca pot ramane gravizi. :)))

            • Hehehe, peezdele alea nu se duc natural, prostan sărac!
              Putler mobilizează sugători de poole din Coreea de Nord, prostanii săraci ca tine!

            • Ce prost esti

              Scoate-ti botul din c*rul lui Zelenski si mai respira un pic sa ti se oxigeneze creierii ca tot ce spui nu are niciun sens.

              Se vede ca esti un bolnav mintal ca CTP.

  • Diana Osânzana

    Doamnelor si Domnilor! Sa bata tobele , sa curga vinul si sa chefuim. Mosh carnetel e yn rus , Tomașevchi!!? Nu stiu exact. Am dovada de fabrica de trolli rusi in Iasi.

    Azi,jou 27 iunie , sub pretextul de a repara usi sau geamuri in sediul sos Iasi din str. Primaverii , cu o camera ascunsa am cel putun trei capuri de ecran in care se distinge pe monitoarele trollilor prorusi caractere kirilice. Asta in 10 secunde.

    • Ce glume de cct ai in tine!

      NIEMNI NU RADE LA GLUMELE TALE DE CCT! Ce nu intelegi?

      Tu nici macar n-ai bani sa-ti platesti chiria din subsol dar iti arde sa inventezi glume penibile despre Sosoaca. Vai de capul tau de prostanac oligofren!

      • Puțoiu’ șoșoacei, ți-a scăpat limbajul de puber pe net. Transmite-i bolșevicei de mă-ta că o așteaptă poporul siberian acasă!

        • Bolsevicii nu erau rusi!

          Bolsevicii erau evrei si polonezi, boule! Daca ai citi o carte de istorie la fel de mult cum sugi p..e prin WC-uri publice, poate ca n-ai mai fi asa de prost.

  • Diana Osânnzana

    Strangeti sandramaua , pentru ca maine , la prima ora voi mrge cu dovezi filmate , la sri. Hai , gara , tren Moscova
    , Ne intalnim in piata rosie sa protestam impotriva lui putin. De acord?

  • OK  sa zicem ca ar fi  dar daca aveti atata convingere ca NATO are politici ok in Romania si est Europa ,daca aveti convingerea ca CSAT-ul functioneaza ,( in absolut orice interes dar nu al romanilor si Romaniei)….daca  chiar credeti voi jurnalistii canalizarii romanesti  apoi  aveti si convingerea ca Romania va pierde totul sub ,,obladuirea ,, NATO, romanii  fiind deja KAPUT… curand spusele Sosoacai se vor adeveri ,oricum sunt  evidente,Romania  este  realmente sub bocanc NATO,ce ,aparare ,, de cine ,cand ,cum …?!?!?

    • Razboiul e inevitabil

      Curand nu va mai exista Romania.

      Daca prostii cred ca NATO o sa sara in ajutorul romanilor in cazul unui atac din partea rusilor, se inseala amarnic!

      Numai un handicapat ar crede ca Turcia, Ungaria, Albania, Spania si Finlanda or sa mearga la razboi cu rusii de dragul nostru. N-o sa vina nimeni! Si dupa aia o sa pierdem Ardealul si cine mai stie ce altceva. Dar n-o sa mai conteze pentru ca n-o sa mai ramana nimeni in Romania. Asta o sa se intample daca handicapatii de la Latrinele TV continua sa-l provoace pe Putin.

  • Diana Odânzana

    Au intrat sosocarii in panica ca am desconspirat un cuib a moskovitilor in Iasi??

    La cate postari au facut , eu cred ca DA!!

  • Curând ve suge poola, bolșevic sărac!

  • AndreiPotoleac

    Ce oameni de educație indoielnica chiar o asculta. Pana si sotul ei a zis ca e sub influenta țarului din est. Dar ce sa le ceri urmaritorilor ei….

    • Andrei e un prost

      Ma pish pe educatia ta si pe ce a zis barba-su.

      Diana e singura care s-a luptat pentru drepturile mele de cetatean nevaccinat in pandemie. Deja s-au retras unele vaxinuri „sigure si eficiente” de pe piata dupa ce s-a constatat ca erau de fapt periculoase. Asa ca ma pish pe tine si pe educatia ta asa cum si tu te-ai pishat drepturile mele in pandemie.

  • Daca tradatorii de la guvernare mai provoaca mult Rusia nu e Rusia de vina daca trimite o rachetica pe incontronceni. De vina sunt tradatorii de la guvernare care cred ca pot provoca Rusia la infinit ca Romania este sub umbrela nato. Dar nu este asa. A spus- o si un jurnalist american,, atentie romani in caz de conflict Romania trebuie sa se apere singura , nici nato nici ue nu o va ajuta” Vo8 credeti ca tarile nato se mobilizeaza asa in cateva zile? Nu. Atunci nimeni nu se mobilizeaza. TRAIASCA DIANA SOSOACA PRESEDINTA ROMANIEI! TRAIASCA DIANA SOSOACA PRESEDINTA ROMANIEI! TRAIASCA DIANA SOSOACA PRESEDINTA ROMANIEI!

    • Să apuce Putler ziua până o va executa și pe sluga de mă-ta!

      • Sluga e ma- ta!

        Du-te bah inapoi la supt p**e americane in boschetii de la Deveselu.

        Nu vezi ca esti bolnav mintal si toata ziua numai despre Putin vorbesti?

        Parca te-a f**ut Putin in c*r si dupa aia nu te-a mai sunat. Probabil de-aia esti asa de nervos.

  • Diana Sosoaca este Legea in Romania! Diana Sosoaca este democratia in Romania! Diana Sosoaca este singurul politician patriot, inteligent,devotat Romaniei si romanilor, Diana Sosoaca este singura speranta pentru alt viitor si si alta Romanie pentru noi, copii si nepotii nostri! Diana Sosoaca presedinta Romaniei si a romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *