Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Diana Șoșoacă, în direct și incendiar chiar din Parlamentul European la BZI LIVE

LIVE VIDEO – Diana Șoșoacă, în direct și incendiar chiar din Parlamentul European la BZI LIVE

20 iun. 2024, 15:00, 17 ,
BZI.ro, în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Diana Șoșoacă, în direct și incendiar chiar din Parlamentul European la BZI LIVE

Vineri, 21 iunie 2024, de la ora 11.00, este programată o nouă ediție BZI LIVE, via Skype, alături de Diana Șoșoacă. Europarlamentarul, senatorul de Iași și președintele S.O.S. România va discuta despre:

1. S.O.S. România și Diana Șoșoacă in Parlamentul European!

2. Joaca de-a Alegerile Prezidențiale!

3. Sistemul Patriot către Ucraina și OUG pentru că piloți ucraineni sa se antreneze, pe F16, în România!

4. Alegerile din Europa, cazul Frantei, Germaniei și Belgiei!

5. Viitorul Uniunii Europene!

6. Bătălia pentru Cotroceni!

7. Pace în Ucraina?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • SOS ROMANIA!!!

    Oare cat va dura pana cand apare trolul ala jegos sa o injure pe Diana asa cum era el injurat de alcoolicul de tac-su cand venea noaptea acasa de la carciuma?

    Diana e un uragan. Nici fraudarea alegerilor, nici mizeriile de la latrinele tv n-au oprit-o din a ajunge la Bruxelles.

    • Nici daca o pupam toti in cur si nu este de ajuns -asta ca sa stii ca toti trebuie sa o pupam in cur

      • SOS ROMANIA!!!

        Pai normal. Nu poate Sosoaca sa faca nimic fara sa apari tu sa-ti bagi botul in c*rul ei.

        Vad ca ai o obsesie cu Putin. Te-ai indragostit de el?

  • Au prioritate cei ce o pupa in cur. Cum vedeti , a si aparut unul. Sa vedem cati sunt in total.

    Au prioritate ceu ce

    • Pianistul fara maini

      Si ucrainienii au prioritate la glory hole-lul tau.

      Limba ta a ajuns hartia igienica a lui Zelenski.

  • Nu multumesc , iti dau voie sa o pupi tu si din partea mea.

  • Eu am mai pus niste intrebari incomode doamnei si nu a raspuns niciodata.Incercati si voi dar cred ca nu o sa aveti succes.

    • SOS ROMANIA!!!

      Intrebari sa le mai pui si lui Iohannis, Ciolacu, Ciuca, Siemion, et co.

      Sigur ei or sa-ti raspunda.

  • Mesaj pentru d-na europarlamentar

    Va iubim doamna Sosoaca! Ati luptat chiar mai mult decat regretatul Vadim.

    Dar va rugam sa fiti atenta la ce sfatuitori va alegeti. In campanie ati facut multe greseli.

    Una din greseli e ca nu v-ati informat corect despre politica din SUA. Trump e vaccinist. El e varianta masculina a lui Meloni. In America nu exista nationalisti. Debarasati-va de gandul ca veti gasi aliati printre republicanii americani.

    Alta greseala e ca uneori va suparati pe nedrept pe sustinatorii dvs din mediul online. Cand ei va atentionau sa nu va lasati pacalita de un John Travolta de Romania, dvs i-ati ignorat. Dupa nu mult timp, John Travolta de Romania v-a tradat si s-a dus la tinichea. Uneori noi, oamenii obisnuiti, vedem lucrurile mai clar. Tineti cont mai mult de opinia noastra.

    Inca o greseala ar fi faptul ca va risipiti multe ore de odihna facand transmisiuni care trec de miezul noptii. Nu e necesar sa faceti transmisiuni asa de lungi. O ora e destul.

    O alta greseala a fost clipul muzical cu amazoanele: a fost o risipa de timp si de energie, nu a schimbat opinia nimanui si le-a permis mincinosilor din media sa va ridiculizeze.

    Acum ca ati ajuns in parlamentul european, sa nu incetati din a vorbi despre minciunile din pandemie. Sa le amintiti non-stop ca sunteti nevaccinata, ca ati primit sute de amenzi pentru ca v-ati opus tiraniei medicale, sa le aratati sacul acela negru celorlalti europarlamentari si sa aparati drepturile europenilor albi care sunt invadati de africani si asiatici. Cu exceptia francezilor si a englezilor, europenii nu au avut colonii in Africa si Asia. Asa ca fiecare sa stea in tara sa pe continentul sau. Europa trebuie sa ramana alba ori nu va mai fi Europa.

    Va uram succes, doamna europarlamentar, si ne rugam pentru dvs in fiecare zi! Va multumim ca ne iubiti!

  • Cand Iohanis si ceilalti care ii amintesti vor fi invitati live in acest ziar , poti fi sigur ca o sa le trimit cateva intrebari. Astept sa-mi raspunda la fel ca sosoaca.Cum toata lumea stie , invitatii sunt pro rusi convinsi.Adrian Severin e cel mai bun ex . Iar la SRS pariez ca nu se uita nimeni.

    • SOS ROMANIA!!!

      Cand Iohannis si ceilalti or sa ofere interviuri cel putin la fel de des cum o face Diana, abia atunci sa te legi de ea.

      Daca Diana nu ti-a raspuns, Iohannis si ceilalti nici macar nu vor sa tina cont ca existi. Deci mai leaga-te si de Iohannis si restul, ca nu Diana a fost la guvernare in ultimii 35 de ani.

      Ma bucur ca invitatii pro-rusi. Prefer pe pro-rusi in locul LGBT-istilor cu 50 de identitati de gen care defileaza in bucile goale pe strazi.

  • Cineva il aminteste pe tradatorul Vadim facand o paralela intre doamna Sosoaca si VC Tudor.

    Nici la nivelul gleznelor nu i-ar fi ajuns VC Tudor, doamnei Sosoaca !

    In rest comentariul este ok.
    Adaug: atentie la masoni si la bolshevizatii cu blana de oaie !

    Aruncati-o pe UrSula de la etaj in celula inchisorii unde sa ramana 1000 de ani !

    • Vadim n-a fost tradator dar a facut greseala sa se asocieze cu multe personaje dubioase care l-au sabotat si implicat in o gramada de scandaluri mondene. Toate aceste scandaluri i-au cam compromis sanatatea mentala.

      In momentul in care a luat apararea maidanezilor si a inceput sa debiteze tampenii cum ca acel copil sfasiat de maidanezi de fapt fusese omorat de un pedofil si ca vina fusese data pe bietii catei, mi-am dat seama ca Vadim o luase razna.

      Se incearca aceiasi tactica si cu doamna Sosoaca. La tv se difuzeaza numai momentele in care doamna senator isi pierde rabdarea din cauza imputitilor de la conducere. Din pacate, doamna senator si-a pierdut unii potentiali votanti tocmai din cauza acestei campanii de demonizare.

      Doamna Sosoaca trebuie sa nu mai ofere ocazia latrinelor tv de a o denigra. Din pacate, clipul cu amazoanele, costumele militare, live-urile de peste doua ore cu nu stiu cati invitati, treaba cu motocicleta politiei, n-au facut decat sa furnizeze munitie impotriva dansei in presa. Alta greseala din partea dansei e ca face dezvaluiri uimitoare dar pe care nu poate sa le demonstreze pentru ca nu-i permite legea, ceea ce o face sa para ca ar vorbi aiureli sau ca ar inventa povesti, exact ce a patit Vadim.

      In fine, eu am incredere in intelectul doamnei Sosoaca. De multe ori a gresit dar a invatat din greseli, spre deosebire de Vadim care a calcat in strachini la fiecare pas.

  • Alergia la ADEVAR se trateaza cu STREANGUROL si LOPATIN !
    O sa aveti parte de tratament gratuit. Sapun sa aveti ca funia este gratis !

    Iarasi aveti alergie la adevar… Alergia la ADEVAR se trateaza cu STREANGUROL si LOPATIN !
    O sa aveti parte de tratament gratuit. Sapun sa aveti ca funia este gratis !

    ,,Manual alternativ la istoria jidanilor (5)
    Pocnetul de pistol a fost auzit în liniştea nopţii de marinarii de pe şlepul „Elisabeta“, care era tras la dană. Căpitanul şi cu marinarii săi au pornit spre locul de unde se trăsese şi l-au găsit pe grănicerul Heringa Alexandru căzut la pământ, într-o baltă de sânge. Acesta a reuşit, înainte de a-şi pierde cunoştinţa, să le spună ce se întâmplase. Un marinar a alertat pichetul de grăniceri şi apoi toţi împreună au început să cerceteze smârcurile de pe malul Dunării.
    Max a fost descoperit şi după o scurtă rezistenţă, fiind înconjurat, a înţeles că n-are altă şansă să scape viu decât dacă se predă. Ceea ce a şi făcut. Va fi închis şi păzit de acum încolo ca ochii din cap, încât şansa de a evada, aşa cum spera, nu i se va mai ivi. Cătuşele la mâini şi la picioare, paza dublă şi ţevile de armă îndreptate asupra lui n-au mai lipsit nici când dormea.
    Condamnat la închisoare pe viaţă, Max Goldstein a fost închis şi păzit cu străşnicie la Doftana. Aici, în 1925 a cerut schimbarea condiţiilor de detenţie, dar conducerea penitenciarului nu a dat curs cererii sale, temându-se că acesta va evada din nou. Goldstein intră în greva foamei în semn de protest. După 45 de zile de nemâncare, avea să-şi sfârşească zilele în puşcărie.
    Evreul Leon Lichtblau, având şi el agenţii pe urme, se refugiază la Viena, de unde apoi ajunge la Moscova, unde îşi va lua pseudonimul Adolf Cristin. Fiind matematician excelent şi terminând şi o a doua facultate cu profil economic la ruşi, ajunge şef de departament în ministerul industriilor sovietice de la Moscova. La cererea foştilor lui tovarăşi din România, traduce în limba română din operele lui Lenin, ca să apuce şi mânuţa de comunişti români să se adape din învăţăturile marelui dascăl al proletariatului. Mâna Lungă a revoluţiei era însă vigilentă! Cu tot devotamentul lui, în anul 1937 a fost arestat din ordinul lui Stalin, fiind acuzat de spionaj, deviaţionism de dreapta şi activităţi antistatale. Avea să fie executat pe data de 25 aprilie 1938.
    Doar evreul Saul Osias a avut viaţă lungă, murind de moarte bună în anul 1984, fiindcă a ales să rămână în România, unde a prins frumoasa vârstă de 84 de ani. Ar fi putut să emigreze în Israel, ca să ducă binefacerile comunismului şi acolo, dar în mod curios, n-a făcut-o. Nici el şi nici alţii, deşi din Rusia şi din ţările socialiste au emigrat cu milioanele. Se pare totuşi că comunismul şi internaţionalismul au fost bune doar de dat la alţii.

    Sfarsit. Fragment din romanul “De la inimă spre cer” ‘’
    https://www.incorectpolitic.com/manual-alternativ-la-istoria-jidanilor-5/

  • Astazi este iar un shobolan paduchios la cenzurat comentariile…

    Nu conteaza… Adevarul s-a imprastiat deja !

    Toti poponarii o injura pe doamna Sosoaca pentru ca la nivelul lor de retardati atata pot, si au ordin de la jivinele paduchioase sioniste naziste teroriste sa o denigreze, crezand ca zoile lor de paduchiosi le mai pot schimba soarta de shobolani paduchiosi spurcati care vor fi deratizati in scurt timp.

    Paduchiosilor poponari, ascundeti-va cat mai puteti si nu mai mancati kk nemestecat pentru ca DERATIZAREA a inceput.
    Media romaneasca este Vanduta jdanilor, asa cum le place shobolanilor paduchiosi sa-si spuna, dar exista informatii credibile care arata ca nu veti scapa nici in cele mai adanci grote.
    Chiar si roata patrata se intoarce si s-a intors !
    Praful si pulberea se va alege de voi spurcatilor !

    Anunnachi Rockefeller si Rothschild sunt pe farash, asa ca va asteapta zile grele si nici pe Luna nu aveti intrare.
    Sariti din mers de pe planeta ca noi nu o oprim pentru voi !

    Intr-un ceas paducherimea e ca pleava vanturata !

  • Diana Osânzana

    Diana? O colerica la fel ca Vadim.Oricat adevar ar contine discursul tau POLITIC in parlament sau aiurea , fii cetatean supus legii dincolo de statutul politic . Daca tii acelasi discurs coleric atunci cand incalci legea circulatie de dragul amorului artei de bun orator , nu mai prezinti credibilitate nici in parlament nici un spatiul public.Putina modestie , nu strica nimanui!!

    Diana si modestia??

    Sa fim seriosi!!

  • INALTA TRADARE a hAURarilor sugatori de p… jidaneasca !
    ,,Partidul AUR a semnat o declarație de susținere a Ucrainei, în contextul aderării la grupul ECR din cadrul Parlamentului European, a anunțat La Repubblica… Iată textul integral al declarației, semnat de președintele George Simion: Declarație de poziție cu privire la agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei Conducerii Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni din Parlamentul European, Stimate domnule Legutko, Stimate domnule Procaccini, Noi, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), dorim să ne articulăm clar poziția cu privire la conflictul în curs între Rusia și Ucraina. AUR condamnă ferm acțiunile agresive ale Rusiei împotriva Ucrainei. Considerăm aceste acțiuni ca pe o flagranta încălcare a suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei. Partidul nostru este neclintit în sprijinul său pentru pacea si respectarea stricta a dreptului international. Suntem solidari cu poporul ucrainean și sprijinim pe deplin dreptul acestuia la o viață liberă și suverană naţiune. Integritatea teritorială a Ucrainei trebuie păstrată și orice soluție a acestui conflict trebuie să fie bazată pe respectarea standardelor și normelor juridice internaționale. AUR rămâne angajat să promoveze și să susțină principiile păcii, securității și guvernării legislația în Uniunea Europeană și regiunile învecinate. Credem că includerea noastră în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) va spori eforturile noastre colective de a promova stabilitatea, pacea și respectul pentru dreptul internațional în Europa.Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a discuta în continuare poziția noastră și de a contribui activ la ECR misiunea grupului în Parlamentul European. Cu stimă, George Simion Președintele AUR GRUPUL EcR [06.07.2024]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *