Prima pagină » Actualitate » Diana Șoșoacă, după excluderea din AUR, se ia de George Simion: „Nu vă jucați cu focul! Pentru fiecare pas nenorocit pe care l-ați făcut va trebui să plătiți“ – VIDEO

Diana Șoșoacă, după excluderea din AUR, se ia de George Simion: „Nu vă jucați cu focul! Pentru fiecare pas nenorocit pe care l-ați făcut va trebui să plătiți“ – VIDEO

15 feb. 2021, 10:47,
Cristian Zavastin, în Actualitate

Senatoarea Diana Şoşoacă, exclusă recent din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), partid ce a adus-o în Parlament, i-a adus mai multe acuzații lui George Simion, într-un mesaj video.

Diana Șoșoacă vorbește despre discuția de la o întâlnire într-un bar, la care erau și Sorin Lavric și Claudiu Târziu, despre șefii de filiale și cum a fost amenințată că fiului ei i se pregătește un dosar penal fals.

„Băi George, mă uitam că nu mai ai atâtea distribuiri. Apropo, dragii mei, în spatele AUR se află o echipa de IT-ișți puternică, care face tot ceea ce trebuie să facă pe internet. Ca să știți de unde vine puterea. Păcat că am aflat prea târziu. Am crezut că toți oamenii ăia de acolo sunt naționaliști. L-am văzut pe George, care părea un om ok. Dacă ești ok, da pe față cine te șantajează.

George, eșți obligat față de tot acest popor. Ți-am zis foarte clar, dacă AUR se destramă va fi ultima șansă a poporului român să răzbească împotriva acestei mafii care depășește mafia siciliană. Asta am descoperit eu la Comisia de Abuzuri“, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Ți-am spus să nu-ți bați joc!“

Senatoarea a povestit că, la o întâlnire avută într-un bar, George Simion a transmis că a desființat președinții de filiale și filialele din România ale AUR și îl avertizează pe acesta să nu-și bată joc de organizarea partidului.

„Ți-am spus să nu-ți bați joc. Ți-am spus că suntem singurele persoane care mai putem schimbă ceva în România. Ce ți-au făcut? Sau nu ai fost niciodată cel care ai zis că ești? De ce nu ai putut să ai o întâlnire cu mine? Înainte cu o săptămâna de trădarea lui Lavric și Târziu, ne-am întâlnit în patru, la un bar și ai spus atât: Am desființat președinții de filiale și filialele din România. Pentru că vrei să nu provoace nimeni vreun Congres, pentru că vrei să conduci România, ori în calitate de prim-ministru ori în calitate de președinte. Și te-am întrebat «și Călin Georgescu pe care l-ai susținut?», și ai spus «Eu vreau să conduc România»“, a adăugat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, amenințată cu fabricarea unor dosare pe numele fiului ei

Senatoarea a vorbit și despre amenințări primate în legătură cu fiul ei și despre fabricarea unor dosare pe numele acestuia.

„Ca să mă poată termina pe mine vor să îi însceneze băiatului meu o chestie care să îl tragă într-un dosar penal. Mi s-a spus «în momentul asta deja se lucrează la înscenarea unui dosar copilului tău pentru droguri, femei, băutură». Un fir de păr dacă este atins din capul copiilor mei, dau și mai mult din ce am. Nu vă jucați! Pentru fiecare pas nenorocit pe care l-ați făcut va trebui să plătiți. Știu ce vreți să-i faceți băiatului meu. Știu ce vreți să-mi faceți mie. Și știu ce vreți să-i faceți poporului român. Nu va jucați cu focul! Știu că nu vă doriți avocați buni în Parlament. Pe unii îi țineți în lesă, deși sunt avocați excepționali”, a menționat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre suspendarea lui Klaus Iohannis: „Cât de supărat a fost Târziu că am spus asta“

Senatoarea exclusă din AUR a mai spus că de fapt Claudiu Târziu nu a dorit suspendarea lui Klaus Iohannis, așa după cum a anunțat ea.

„Păi ce scandal am putut să am. Cât de supărat a fost Târziu că am spus la audieri că primul pas va fi suspendarea lui Iohannis. Apoi să văd că vaccinarea e ok. Domnilor din serviciile alea care numai deservicii faceți. Au reînviat naționaliștii și patrioții din servicii. Și nu numai din servicii, din armata, jadarmerie și poliție. Asta e un live făcut că răspuns la amenințările făcute copiilor mei. luați labele de pe copiii mei. Lăsăți dosarele pe care vreți să i le faceți băiatului meu. Nu m-ați speriat cu telefonul ăla, m-ați ambiționat“, a mai spus Diana Șoșoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *