Prima pagină » Radio » Actualitate » Diana Șoșoacă, dezvăluiri inedite despre cel de-al treilea mariaj. Cum vede senatoarea relația cu soțul ei

Diana Șoșoacă, dezvăluiri inedite despre cel de-al treilea mariaj. Cum vede senatoarea relația cu soțul ei

25 iul. 2022, 10:11,
BZI.ro, în Radio

De curând, senatoarea Diana Șoșoacă a vorbit și despre actualul ei mariaj, al treilea al acesteia, cu Dumitru Silvestru, de profesie chimist. Cu toate acestea, în prezent, soțul senatoarei este angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Mai mult, Diana Șoșoacă are și doi copii, un băiat de 20 de ani și o fată care în prezent este elevă.

Diana Șoșoacă este unul ditre cei mai vocali și controversați oameni politici din România, ea devenind senator în 2020, pe listele AUR. Cu toate acestea, în februarie anul trecut ea a fost exclusă din partid, la acea vreme senatoarea invocând anumite motive financiare. Din punct de vedere profesional, Diana Șoșoacă este avocată şi provine dintr-o familie cu renume, mama ei fiind un medic ginecolog foarte respectat. În ceea ce pri vește familia sa, senatoarea Șoșoacă este la cea de-a treia căsătorie şi are doi copii. Despre căsniciile anterioare ea spunea la un moment dat că nu s-a înţeles cu „foştii” deoarece este „insuportabilă şi autoritară”. Și ca o curiozitate despre ea, Diana Șoșoacă a fost pasionată în tinerețe de balet, pe care l-a și practicat chiar.

Ce spune Diana Șoșoacă despre cel de-al treilea mariaj

Întrebată ce fel de soție este, Diana Șoșoacă a spus că, în viziunea ei, este femeia pe care orice bărbat și-ar dori-o alături, având în vedere că mare parte din timp este plecată. Dar iată cum se înțelege senatoarea cu soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoacă. Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Diana Șoșoacă a vorbit despre viața ei personală, dezvăluind care este, de fapt, relația dintre ea și soțul ei. Având în vedere că are o personalitate puternică, de multe ori s-a scris că ea ar deține controlul în familie. Și totuși, se pare că nu este așa.

Fiind o persoană foarte vocală, lucru pe care l-a dovedit în nenumărate rânduri în aparițiile ei publice, Diana Șoșoacă a explicat că, atunci când se află în sânul familiei, lucrurile sunt complet diferite. Deși au circulat nenumărate glume pe seama senatoarei și a soțului ei, Diana Șoșoacă a dorit să se știe că atunci când este acasă, soțul ei este cel care conduce discuțiile, iar ea ține tot timpul cont de sfaturile venite din partea lui. Diana Șoșoacă a povestit că actualul soț este marea ei iubire, că sunt pe aceeași lungime de undă mai tot timpul, împărtășind aceleași valori.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România. Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă.

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r. – așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală”, a povestit Diana Șoșoacă.

Cine este soțul senatoarei Șoșoacă

În prezent, Dumitru Silvestru Șoșoacă este angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Cu toate acestea, soțul avocatei este de profesie chimist, în trecut acesta fiind angajat al Oltchim. Potrivit declarației de avere a Dianei Șoșoacă, cea depusă în 2020, soțul ei apare ca angajat al unei firme care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

Cu toate acestea, în dreptul lui a fost trecută poziția de „șef de tură”, pe care o avea probabil când era angajat al Oltchim. În plus, venitul său anual declarat este de 28.000 lei, așadar o diferență colosală între ceea ce câștigă cei doi soți. Și aceasta deoarece Diana Șoșoacă avea un venit anual de 250.000 lei de la cabinetul de avocatură.

Conform declarației de avere a senatoarei, Șoșoacă deține și mai multe terenuri și locuințe, conturi bancare în care se află aproximativ 15.000 de euro, dar și obiecte de artă moștenite din familia sa. Mai exact, ea deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi trei terenuri intravilane în Vâlcea şi Dâmbovița. De asemenea, avocata mai are două apartamente şi o casă de vacanţă. Însă, dincolo de diferența foarte mare între venituri, Diana Șoșoacă se laudă cu un mariaj fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *