Prima pagină » Actualitate » Diana Șoșoacă, dezvăluiri halucinante după ce 8 persoane au murit în incendiul produs la Ferma Dacilor, la BZI LIVE: „A fost necesar să moară oameni, s-au plătit niște polițe” – VIDEO
Diana Șoșoacă, dezvăluiri halucinante după ce 8 persoane au murit în incendiul produs la Ferma Dacilor, la BZI LIVE: „A fost necesar să moară oameni, s-au plătit niște polițe” - VIDEO

Diana Șoșoacă, dezvăluiri halucinante după ce 8 persoane au murit în incendiul produs la Ferma Dacilor, la BZI LIVE: „A fost necesar să moară oameni, s-au plătit niște polițe” – VIDEO

08 ian. 2024, 13:00, 11 ,
BZI.ro, în Actualitate

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a făcut dezvăluiri halucinante, după ce opt oameni au murit în incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor, din satul Tohani, județul Prahova, în urmă cu câteva zile.

Președintele S.O.S. România acuză că acei oameni au decedat din cauza incompetenței statului român, dar și pentru a se plăti o serie de polițe.

„Ferma Dacilor, păcat de nume, una dintre firmele existe pe piaţa din România în care se duceau oameni ai sistemului pentru a se recrea fără a se gândi că nu sunt îndeplinite dispoziţii legale. Dar dacă ai autorizaţie ISU asta nu înseamnă că nu poţi lua foc. Când ai o construcţie din lemn, primul lucru la care te gândeşti e focul. Trebuie să te gândeşti să nu iei foc, cu izolaţii speciale. Ce s-a întâmplat acolo e o lecţie. Îmi pare rău, voi fi tranşantă, fără empatie deşi au murit copiii unor părinţi. Au murit oameni pentru că a fost nevoie să moară. Incendiile pe dictatura Iohannis acoperă mizeriile care se întâmplă în politică şi sistem. A trebuit să fie acel incendiu. După Crevedia, care trebuia să fie Colectiv 2, acesta e Colectiv 3. La sfârşitul anului 2023 s-a încercat o lovitură de stat. Oamenii de jos din PSD nu au ştiut, este posibil nici toţi parlamentarii să nu fi știut. Trebuie să înţelegeţi, România e supusă dezintegrării. Nu doar Austria a preluat bogăţiile României, şi americanii, francezii, ungurii, italienii, olandezii şi mai sunt câteva naţii. Evident, fiecare are interesul ei. România întreagă deranjează mai ales printr-o posibilitate ca la un moment dat să se nască o generaţie adevărată care să lupte pentru România. Să vă fie ruşine tuturor, sunteţi o generaţie care face de râs naţia română. Un popor care acceptă mizeria e complice. România va fi supusă dezintegrării pe fiecare zonă de interes. Asta e planul lor. Anul acesta urmează să se dea ultimele bogăţii ale României. Nu se mai ascultă Constituţia României. Dacă reuşesc aici şi anulez nişte legi, toate vin de la Bruxelles. Pentru a nu se vedea încercarea de lovitură de stat a fost necesar să moară oameni, plătindu-se nişte poliţe. S-a vorbit că a murit un băiat, băiatul şefului de la DGIA, Serviciul Secret al Armatei. Generalul nu a vrut să facă ce a spus sistemul şi a plătit cu viaţa copilului său. S-au plătit poliţe astfel încât băiatul proprietarului a murit şi el. Sunt copii care plătesc pentru greşelile sau refuzul părinţilor lor de a-şi trăda România. Alţii plătesc pentru faptul că a fost bine să fii sluga unui sistem. Au murit mai mult de 8 oameni. Mai ştie cineva câţi oameni au murit la Crevedia? Mai ştie cineva de nepalezi? Eu nu am uitat, eu ştiu.

Diana Șoșoacă, despre incendiul de la Ferma Dacilor

Liderul S.O.S. România a menționat că răspunzător de incendiile din țară este Raed Arafat. Diana Șoșoacă îl acuză pe șeful DSU că este susținut de Serviciile Secrete și astfel conduce o parte din România.

„Vom avea incendii şi morţi de câte ori va trebui să se acopere dezastrul României şi acte semnate de Guvern. Mai vedeţi o posibilitate să aflăm ceva de la Guvern? De incendii e legat Arafat. Înainte de producerea unei calamităţi se vorbeşte de Arafat. Cu două săptămâni înainte de incendiu s-a vorbit despre Arafat. Nimic nu este întâmplător, coincidenţele nu există. Serviciile Secrete aflate în slujba trădătorilor, dacă nu trădau România era în picioare. Copiii acum sunt debusolaţi. Părinţii lor au eşuat lamentabil, sunt două generaţii care au eşuat. Unii au preferat să plece, să-şi urmeze propria cale. Românii nu au mai fost obişnuiţi să lucreze pentru un bine comun, ci pentru propriul său bine. Dacă nu e un bine comun, nu poţi avea un propriu bine – doar pentru o perioadă scurtă. E valabil şi pentru bogaţii României. Ei vor fi primii oameni distruşi, trădătorii. Nimeni nu păstrează trădătorii şi le ia tot ce au. Nimeni nu are încredere într-un trădător, nici măcar cel care te-a plătit să faci actul de trădare. Ferma Dacilor a avut prea multă deschidere la TV. Eu m-am săturat să dăm foc la oameni ca să plătim poliţe. Arafat e susţinut de Serviciile Secrete, el conduce o parte din România”, a adăugat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă afirmă că vor mai muri persoane nevinovate pentru a se masca evenimente ce conducerea României nu vrea să le facă publice.

„Iohannis e al Austriei, Germaniei, americanilor, a lui Ursula. Ciolacu este al americanilor şi al evreilor. Ciucă este al americanilor şi conduce Senatul. Simonis este băgat după fratele lui, Ciolacu, cu evreii şi americanii, este al Israelului. Trebuie să aleagă cu cine ţine. Dacă îţi plac evreii du-te şi condu Israelul. Nu se poate aşa. Voi aţi ascultat intervenţia directorului Serviciilor Secrete Mosad? A ameninţat pe toată lumea şi ne vor omorî pe toţi. Este inimaginabil. Nimeni din presă romană nu reacţionează. Ce legătură are Arafat cu Mosadul? El reprezintă interesele Mosadului în România. CIA şi-a mutat sediul din România în Bulgaria, în Sofia. E terminată şi Bulgaria. În locul CIA în România s-a mutat Mosadul.
Oamenii la Ferma Dacilor au fost omorâţi. La Ferma Dacilor nu a fost nicio întâmplare, s-au plătit poliţe şi s-au ascuns lucruri. A trebuie să ia fața pentru că erau persoane importante care nu au vrut să facă lucruri împotriva ţării. S-au ascuns negocierile de la Kiev unde nu s-a trimis niciun oficial român. Viktor Orban şi-a trimis reprezentanţi după ce a vorbit personal cu Putin. Zelenski a urlat că nu are bani să plătească salariile oamenilor şi va fi omorât. Toţi şi-au luat mâna de pe el. Nimeni nu a vrut să-l mai ajute, va fi omorât de propriul popor. Ursula va distruge Europa. Ferma a fost aleasă pentru că Serviciile Secrete se bat între ele şi trebuie să moară oameni. Oamenii se duc după fentă. România a intrat în sfera autorităţii Federaţiei Ruse. Asta s-a negociat săptămâna trecută. Am terminat cu cacealmaua, ne ocupăm acum de lucruri serioase? Eu am în Ucraina interdicţie şi condamnare la moarte, eu nu mă pot duce. Nu pot reprezenta România că nu am funcţie de decizie. La Fermă Dacilor e o luptă a Serviciilor, care se luptă pentru supremaţie. Cum să te lupţi cu Arafat când are în spate 5 Servicii Secrete, are vreo 17 funcţii în aparatul de stat român. Cine să-l dea afară? Suntem efectiv căpușați, înconjuraţi de tot felul de puteri care se bat aici şi negociază pe bogăţiile noastre. Spuneţi de ruşi, mă faceţi putinistă, ruşii sunt în Guvernul României. Raluca Turcan e absolventă de facultate în Moscova, ştie rusă mai bine decât română. Eu nu am fost niciodată în Rusia. Problema e că sunteţi duşi după fentă. Nu vă puneţi capul la contribuţie”, a conchis senatorul de Iași.

Comentarii
  • balena guitzatoare, cum le stie ea pe toate. Se baga peste tot ca musca-n curul calului, vita obeza

  • Adevarul este altul. Sunt imlicate serviciile rusesti. Copilul generalului a pierit in incendiu ca tatal să ia aminte la niste combinatii cu terminatii in Ucraina implicit trafic de arme , munitii cereale si cred ca mai sunt si alte chestii . Focul a fost , intradevar provocat se pare de unul sau doi raketi din Chisinau cu implicarea directa a lui Kuzminski ambasadorul Rusiei la Bucuresti.

    Oameni buni , mai pot turna la gogosi pe cel putin zece coli A4 , fata / verso dar fara dovezi sunt vorbe goale.

    Exact asta face sosoaca si nu numai ea.
    Eu unul , la ce spune in art. , vreau dovezi.

    Partea proasta a acestor divagatii esta ca prinde la unii cu IQ’ ul de urangutani

  • PS . Stati pe faza , sigur apar urangutanii cu seful lor , Gibonul .

    Buna Giby!! Hai ca poti .

  • soscroafa e la furat

  • Votez Sosoaca!

    Votez Sosoaca! VOTEZ SOSOACA la europarlamentare si la toate alegerile. Votez SOSOACA Presedinta Romaniei.

  • Ai aparut mai agramatule?Ba 4 clase! Voteaz-o . Creiere ca alde tine are nevoie soso. Carte multa nu se cere , sa fii prost si tare’n gura

  • Daca imi da psd- pnl 1 milion de euro nu- mi dau votul pe aceste partide . I- as impusca pe toti psdistii ,pnl- istii pentru o Romanie curata, fara pnl- psd ,o tara respectata intre tari ,o noua Romanie pentru romani, eliberata de infractorii, mafiotii , interlopii coruptii ,tradatorii de tara ,slugoii strainilor, vanzatorii de tara, criminalii poporului roman, care au dat si dau ucrainei zeci de miliarde de euro banul public
    dar condamna la infometare poporul roman astia- s psd- istii,pnl- istii. Si zelenski a spus ,,multumesc lui iohanis ca a pus mai presus intetesele Ucrainei fata de interesele Romaniei” Cine voteaza aceste partide naziste psd- pnl? La gunoi,i psd- pnl in cosul murdar al istoriei !

  • Da’ un milion de puli in gat , nu vrei ?

  • Luni la amiază, în timp ce județul Suceava se afla sub avertizare meteorologică Cod Galben de ninsori și viscol, prefectul județului Suceava,”” comisario „Alexandru Moldovan (PNL), și-a găsit timp să petreacă aproximativ o oră la cafea într-un restaurant din Bivolărie, orașul Vicovu de Sus, împreună cu primarul comunei Putna și cu alte două persoane, care venisera cu un Q7 SV 77 XWM.

    În tot acest timp, șoferul Prefecturii Suceava l-a așteptat pe prefect în autoturismul Dacia Duster al instituției, cu numărul de înmatriculare MAI 47029. Autoturismul instituției a staționat timp de aproximativ o oră cu motorul în funcțiune.
    Poate cei de la SRI sau DIPI afla a cui era Q7. JENAT domnule Moldovan !! Cetatenii vor sta cu ochii pe voi mai ceva ca echipele de filaj si iata sunt mult mai eficienti !!! SORRY COMPRESSORY ! IOVAN

  • Votant Diana Sosoaca

    Traiasca Diana Sosoaca! Sus partidul SOS Romania! Sus Romania! Votez Diana Sosoaca Presedinta Romaniei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *