Prima pagină » Local » Diana Șoșoacă, despre vizita lui Klaus Iohannis în Ungaria: „Mă întreb dacă Iohannis a fost purtătorul de cuvânt al lui Zelenski”
Diana Șoșoacă, despre vizita lui Klaus Iohannis în Ungaria: „Mă întreb dacă Iohannis a fost purtătorul de cuvânt al lui Zelenski”

Diana Șoșoacă, despre vizita lui Klaus Iohannis în Ungaria: „Mă întreb dacă Iohannis a fost purtătorul de cuvânt al lui Zelenski”

17 oct. 2023, 13:36,
în Local

Klaus Iohannis a avut miercuri, 11 octombrie 2023, o vizită oficială în Ungaria. Este primul președinte român care vizitează Budapesta în ultimii 14 ani, iar vizita a avut loc la o zi după cea a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski la București. În acest context, liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă, a avut o primă reacție.

Senatorul de Iași susține că Ungaria nu-l mai suportă pe Volodimir Zelenski, drept dovadă a oprit importul de cereale ucrainene.

„Vizita lui Iohannis în Ungaria a survenit după vizita lui Zelenski. Iohannis trebuia să se întâlnească cu omologul său, Katalin Novak. Mă întreb dacă Iohannis a fost purtătorul de cuvânt al lui Zelenski. Ungaria nu-i mai acceptă fiţele lui Zelenski, a închis transportul de cereale. Orban are reacţia ce ar trebui să o aibă Ciolacu. Refuzul premierului, sunt sigur că are o agendă încărcată, dar dacă instituţia prezidențială română îţi cere să te întâlneşti, te întâlneşti. Katalin Novak nu şi-a exercitat rolul. Orban a arătat o lipsă de respect faţă de Iohannis, faţă de poporul român. Îmi este clar că Iohannis a cerut să se vorbească despre solicitările lui Zekenski. Zelenski nu este respectat în Ungaria. Ce-am făcut eu a răzbunat o întreagă Europă. Europenii nu-l mai suportă pe Zelenski. Oamenii din aceste ţări spun că ucrainenii au un comportament mizer faţă de ei. Ei sunt nerecunoscători şi nesimţiţi. Iohannis și-a mai luat o palmă şi Zelenski la fel. Sunt curioasă ce vizită va mai face Iohannis. M-aş fi aşteptat să dea un comunicat. Ar trebui să aflăm dacă Iohannis a vorbit despre neobrăzarea lui Katalin Novak de a veni în România când vrea ea. De ce nu există niciun maghiar pe columna lui Traian?”, a transmis Diana Șoșoacă, în exclusivitate la BZI LIVE.

Diana Șoșoacă, despre ajutoarele oferite Ucrainei

Diana Șoșoacă a menționat că România acceptă să se distrugă pentru a acorda ajutoare Ucrainei. Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu aveau obligația de a prezenta public ce li s-a cerut și ce au oferit în acest război care nu este al nostru.

Mai mult decât atât, senatorul de Iași afirmă că a reușit să oprească statul român din a acorda o parte din ajutoare Administrației de la Kiev, prin protestul său parlamentar.

„Avem instituţiile statului care încalcă Constituţia României. Sunt mândră că i-am făcut-o lui Zelenski. M-am săturat de ajutoarele şi împrumuturile pe care le facem ca să salvăm o altă ţară în timp ce a noastră dispare. Întâi România şi după dacă am chef alţii. Dacă aş fi fost preşedintele României nu aş fi dat niciun împrumut. Le asigurăm tranzitul. Le dădeam adăposturile pentru ucraineni pe care le-au refuzat. Aş fi văzut ce maşini au, ei cu maşini de 100.000 de euro eu să le dau ajutor. Ei se uitau cu scârbă la sandviciurile date. În schimb, la Crevedia nu s-a dus niciunul de la organizaţiile alea. Să le fie ruşine, tuturor. Ciolacu a dat 10.000 lei impozabili pentru a-şi reface casele. E posibil aşa ceva?

Instituţia prezidențială avea obligaţia să iasă într-o conferință de presă şi să anunţe ce a cerut Zelenski şi ce a acordat. Nimeni, nici preşedintele României, nu poate acorda nimic fără să ceară acordul Parlamentului. Iohannis a semnat un act cu Zelenski, act care trebuia adus în Parlament şi discutat în Comisii şi apoi votat. Pentru încălcarea gravă a ordinii de drept, este abuz de drept, eu cu echipa S.O.S România de jurişti îi formulăm plângere penală. Ce face el este înaltă trădare, nu o să fie la nesfârşit preşedintele României. Băsescu a fost anchetat, judecat şi condamnat. Nimeni nu scapă până la urmă de judecată, aici sau divină. Nu te poţi juca cu banul public. Nu ai voie să faci ce a făcut Iohannis, Ciolacu. Mi s-a comunicat un lucru, de către oameni din sistem şi care mai au grijă din rândul 4 de România. Mi s-a spus că dacă nu făceam protestul trebuia să se accepte tot ce a cerut. Mă bucur din suflet că am fost omul care a ajutat instituţiile statului român să refuze o parte din cerinţele lui Zelenski. Aş mai face-o de 100 de ori, poate şi mai dur. Zelenski vorbea că data viitoare va ţine un discurs în Parlament. Multe televiziuni spuneau că a avut decenţă. Era arogant. Trebuia să fii prost să spui că nu ai pregătit un discurs. E o jignire la adresa statului român”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Se intreaba ca un dulap rusesc ce este…

  • mda, este de pe alta planeta, traieste in lumea ei

  • dam mumu ukra si zele
    din plin
    din picioare😎🤣

  • Roman revoltat

    Johannis si toti de la guvernare si Pnl si Psd si Usr si Pmp maaaaas toti in Ucraina, acolo este tara voastra, ne este foarte bine fara voi, ne este foarte bine fara voi, nu asteptati voturile noastre ca nu dam niciun vot voua cersetorilor de voturi tradatorilor de tara care va ganditi doar la voturile noastre, voi care ati distrus romanii si Romania, maars la Zelenski pupati- l in kur

  • Sosoacă se intreabă tot ea î-și dă și răspunsul e dusă rău mititica din disperare că nu prea o bagă nimeni în seamă… Doar vise mamaie vise

  • alo baetu*🤣🤣 ce e aia : î-și dă
    🚾

  • ,,I- si da ” inseamna ca bulangiul care a scris vrea un pumn in mecla si teasta sparta in bucati asta inseamna,. Mai inseamna ca bulangiul Simi isi da singur pumni in mecla pana ii cad toate fasolele din gura, reptila ce esti mai

  • E greu pentru unii să înțeleagă ce scriu alții dacă au sînge de șoșocari

  • Victor Orban e sclavul lui Putler, ca Șoșo.
    Mă întreb dacă nu cumva părinții lui Șoșo n-au venit pe tancuri în ’45.

  • gramatica nu tine de sosocari

  • SOSOACA=LEGEA IN PARLAMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Șoșoacă=plăcintă cu rahat în Parlament!!!!!!!!

  • SOSOACA=LEGEA IN PARLAMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Johannis si Ciolacu se ocupa de alte tari …..or fi ambasadori ai Ucrainei , Israelului……?!

  • Suuuuus Sosoaca!!!!!!

    Si tu esti un rahat cu ochi imputit! Suuus Doamna Sosoaca!!!!!! Cainii sa latre si sa- si puna streangul la gat de prostia lor si de ciuda! Respect deosebit pentru SOSOACA, ea va fi presedinta Romaniei

  • Mai bine să crape obezii bolșevici ai divinei șoșoacă, cocoana smârc.

  • Pentru anonimul dela 6:3, mars in Ucraina ta

    Vorbesti de Orban si il asemeni cu Sosoaca???? Ar vrea toti romanii sa aiba un premier ca Orban, asta este cel mai vertical si patriot premier al unei tari care nu este sluga ordinelor de la Bruxelles si nu – si distruge ungurii si tara pentru Ucraina care nu este in UE si nu merita sa se sacrifice nicio tara pentru Ucraina,tarile se indeparteaza au inceput sa cunoasca caracterul mizerabil al ucrainienilor dar….. penalii dictatori de la Bruxelles ordona comanda, ce mizerie va fi acus in acest Parlament Ue….. rusinea planetei.Orban foarte bine ca pastreaza relatii amicale cu Rusia, de ce sa- si distruga tara pentru Ucraina, NU ESTE RAZBOIUL NOSTRU, nicio tara nu este obligata sa ajute Ucraina este doar o solidaritate voluntara.Am vrea sa avem un premier si noi romanii ca Orban nu slugoii tradatori de la guvernare huoooo. Daca o asemeni pe Sosoaca cu Orban este un mare, mare compliment pentru Doamna Sosoaca, speram ca doamna Sosoaca va fi presedinta Romaniei si va fi!!!!

  • Și mai este și agent KGB.

  • Pentru anonimul dela 6:3, mars in Ucraina ta

    Vorbesti de Orban si il asemeni cu Sosoaca???? Ar vrea toti romanii sa aiba un premier ca Orban, asta este cel mai vertical si patriot premier al unei tari care nu este sluga ordinelor de la Bruxelles si nu – si distruge ungurii si tara pentru Ucraina care nu este in UE si nu merita sa se sacrifice nicio tara pentru Ucraina,tarile se indeparteaza au inceput sa cunoasca caracterul mizerabil al ucrainienilor dar….. penalii dictatori de la Bruxelles ordona comanda, ce mizerie va fi acus in acest Parlament Ue….. rusinea planetei.Orban foarte bine ca pastreaza relatii amicale cu Rusia, de ce sa- si distruga tara pentru Ucraina, NU ESTE RAZBOIUL NOSTRU, nicio tara nu este obligata sa ajute Ucraina este doar o solidaritate voluntara.Am vrea sa avem un premier si noi romanii ca Orban nu slugoii tradatori de la guvernare huoooo. Daca o asemeni pe Sosoaca cu Orban este un mare, mare compliment pentru Doamna Sosoaca, speram ca doamna Sosoaca va fi presedinta Romaniei si va fi!!!!!!!

  • lgbt ul!!! orban nu e bun! hai cu lgbt ul la putereeeeeee

  • Și mai este și agent KGB!

  • Tu esti agent Fsb ?

    Tu esti agent FSB? Te infiltrezi cam des aici pe site cu multe erori de exprimare in romana si sigur esti un spion, un terorist ucrainean agent FSB!Ce te fte pe tine grija de politica din Romania si de tot ce vor sau nu vor romanii? Mars in Satania ta, nu permitem sa se amestece Ucraina in politica romaneasca, nu am ajuns zilele astea noi care va intretinem pe voi refugiatii cu banii nostri,Ucraina sa – si vada de mucii de la nas, totul are o limita cu obraznicia, porcilor

  • Nu ți-e rușine, obeză împuțită, agramată penibilă, ce erori fac eu? :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024