Prima pagină » Cancan ultimă oră » Diana Șoșoacă aruncă bomba. Care ar fi adevărul despre nunta lui George Simion: „Este o nuntă artificială”

Diana Șoșoacă aruncă bomba. Care ar fi adevărul despre nunta lui George Simion: „Este o nuntă artificială”

12 aug. 2022, 20:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nu mai este mult până când George Simion și aleasa inimii sale își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Ei bine, liderul AUR speră ca la cea mai importantă zi din viața lui să fie alături de el toți românii, astfel că lista de invitați este una mare.

Mai mult, el spune că nu ține cont nici de culoarea politică, iar porțile de la nunta sa sunt deschise pentru oricine vrea să vină.

Diana Șoșoacă aruncă bomba

Diana Șoșoacă spune despre George Simion că face o nuntă artificială și că nu are de gând să participe la așa ceva. Aceasta susține că nunta este o campanie electorală, deoarece o nuntă adevărată este un lucru intim, nu un eveniment la care participă oameni necunoscuți.

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă!
O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut”, a declarat Diana Șoșoacă pentru playtech.ro.

Ce crede Diana Șoșoacă despre George Simion

De asemenea, Diana Șoșoacă spune că Geroge Simion îi este inferior și nu îi poartă pică. Mai mult decât atât, senatoarea spune că George Simion își face în această perioadă o promovare personală, dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele.

„Celor care ar putea crede că-i port pică lui George Simion, pentru cele întâmplate cândva, le spun doar atât: pentru mine e un personaj insignifiant, inferior mie, care nu a citit cât am citit eu la viața mea și la care nu mă pot raporta!

Nu văd cum te-ai putea raporta la ceva care nu e de calibrul tău, măcar! Nu mă interesează ce spun unii sau alții! George Simion își face în această perioadă o promovare personală, dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele!”, a mai spus senatoarea pentru sursa citată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *