Prima pagină » Actualitate » Diana Șoșoacă, anunț halucinant la BZI LIVE: „România ar putea intra în război cu Rusia, în trei săptămâni” – VIDEO
Diana Șoșoacă, anunț halucinant la BZI LIVE: „România ar putea intra în război cu Rusia, în trei săptămâni” - VIDEO

Diana Șoșoacă, anunț halucinant la BZI LIVE: „România ar putea intra în război cu Rusia, în trei săptămâni” – VIDEO

19 ian. 2024, 14:20, 10 ,
în Actualitate

Președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, a discutat astăzi, 19 ianuarie 2024, la BZI LIVE, despre cel mai important subiect al momentului. Senatorul de Iași a transmis faptul că în 3 săptămâni România va fi forțată să intre în război cu Rusia.

„Domnul Iulian Fota este un secretar de stat în MAE. El trebuie să negocieze un acord, un act între Davos şi România. Nu poţi avea un om care să negocieze astfel de act. În urmă cu 2 săptămâni a fost semnat în timpul protestelor. Iată de ce au trebuit să existe protestele. Au apărut articole prin care se menţiona că s-a încheiat un preacord cu Ucraina pentru garantarea securităţii naţionale în caz de atac, război, asediu. România şi-a asumat obligaţia că atunci când va exista un atac asupra Ucrainei şi ea ne cere să o ajutăm, să intervenim indiferent de cine o atacă. România şi-a asumat că va deveni parte în război şi vă ataca duşmanul Ucrainei împreună cu aceasta. Fota negociază acelaşi lucru. Fota se duce la Davos şi prezintă garanţiile de securitate oferite în numele României, s-a cerut semnat acordului şi s-a semnat. Am intrat într-o situaţie fără ieşire. Oamenii ăştia trebuie daţi jos. Treziţi-vă odată. Oricum vă veţi trezi în 3 săptămâni când va începe războiul. O să trebuiască să mergeţi să luptaţi”, a spus Diana Șoșoacă, la BZI LIVE.

În continuarea dialogului său, Diana Șoșoacă a menționat că sunt recrutări din partea MApN în 6 județe ale țării.

„Suntem consideraţi în război cu Rusia din acest moment. Săptămâna aceasta Bulgaria a acceptat să-i fie împânzit teritoriul cu baze militare. În 3 săptămâni există posibilitatea ca România să intre în război. Pregătiţi-vă. Dacă timp de 4 ani de când sunt senator oamenii nu au înţeles până acum că tot timpul am spus adevărul şi că întotdeauna i-am ajutat, îmi pare rau. Le-am explicat tot şi ei în continuare doresc să trăiască în manipulare. Binele cu de-a sila nu se poate. Am ajuns să fiu scârbită de atitudinea multor români care au ajuns să le placă să fie abuzaţi, minţiţi şi manipulaţi. Dacă după atâţia ani de manipulare nu v-aţi trezit şi nu aţi înţeles că sunteţi folosiţi, asta este. Ăştia nu se schimbă peste noapte. Toţi sunteţi folosiţi pentru luptele politice interne. Avem cele mai manipulatoare servicii din lume. Nu înţelegi în ce joc aţi intrat şi cum sunteţi folosiţi de ăştia de la Guvern. E vorba de strategie aici. Vă veţi trezi foarte repede când vom declara noi război Rusiei, unei ţări mici căreia îi e frică. Noi suntem o forță militară excepțională și putem declara un război acestei țări”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Si daca nu se intampla, va da-ti demisia? Oricum daca incepe razboiul cred ca astia de-ai vostrii mor primii ca pe mine nu ma intereseaza cui platesc impozit.

  • Terchea Berchea

    Răspândirea de zvonuri despre război este printre ultimile strategii ale senatoarei de Iași. Și pentru asta are imunitate? Cred ca este cam mult și poate se găsește vreun procuror cu coaie care să o cazeze temporar ori la ospiciu, ori la țuhaus. Cred că e timpul…

  • Bai terchea berchea, tare ai mai furat la viata ta daca te doare adevărul. Diana nu a mintit poporul si va tremura ismenele la toti cănd da cu voi de pământ si va loveste cu legea si constitutia peste ceafa voastră groasa. Napârcilor ce sunteti !

  • Bate câmpii ca să devină cât mai vizibilă că doar se apropie alegerile europarlamentare.

  • Hahahahaha Purceaua Urlătoare iar a tras pe nas prea multe liniuțe și a băut prea multă vodcă rusească. Eu stau și mă întreb…cum Bunul Dumnezeu cineva se poate uita la ce guiță gunoiul ăsta vândut Rusiei??? Noua Ana Pauker a României… In Siberia și cu ea și cu derbedeul infractor simion.

  • ,,Josep Borrell: „Da, Hamas a fost finanţată de guvernul Israelului”

    Şeful diplomaţiei Uniunii Europene, Josep Borrell, a afirmat vineri că Israelul a finanţat crearea grupării palestiniene Hamas, responsabilul european contrazicându-l astfel în mod public pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, care a negat anterior astfel de acuzaţii, transmite Reuters, preluată de Agerpres.
    Oponenţi ai guvernului israelian şi o parte a mass-media globale au acuzat cabinetele Netanyahu că au încurajat conducerea Hamas din Gaza, inclusiv prin permiterea finanţării enclavei palestiniene de către Qatar. ,,Da, Hamas a fost finanţată de guvernul Israelului ani de zile într-o încercare de a slăbi Autoritatea Palestiniană condusă de Fatah’’, a spus Borrell într-un discurs la Universitatea Valladolid din Spania, fără a da detalii. Borrell a adăugat că singura soluţie paşnică presupune crearea unui stat palestinian.
    ,,Noi credem că doar o soluţie cu două state impusă din afară ar aduce pacea, chiar dacă Israelul insistă că nu’’, a subliniat el. Hamas a întreprins un atac surpriză în sudul Israelului la 7 octombrie, omorând în jur de 1.200 de persoane şi luând aproximativ 240 de ostatici, în cea mai sângeroasă zi din istoria statului Israel.
    Guvernul israelian a pornit o campanie militară în care, potrivit Ministerului Sănătăţii din Gaza, au fost ucişi peste 24.700 de palestinieni. Mişcarea Hamas a condus Fâşia Gaza începând din 2007 după un scurt război civil cu forţele loiale mişcării Fatah a preşedintelui Mahmoud Abbas, care are sediul în Cisiordania şi conduce de asemenea Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei. Israelul a criticat diferite state, inclusiv Spania, ţara natală a lui Borrell, pentru ceea ce el spune că arată simpatie faţă de Hamas.’’
    https://www.cotidianul.ro/josep-borrell-da-hamas-a-fost-finantata-de-guvernul-israelului/

    Adevarul iese la lumina cand se asteapta jidanii mai putin. Acest lucru s-a stiut de atunci, dar presa idioata si tradatoare a stat cu degetul in gura asteptanmd sa primeasca ordine, ce minciuni sa scrie.
    Satanistul CRIMINAL Bibi Netanyahu a pus la cale lovitura Hamas ca sa spuna ca ,,statul’’ terorist Israel a fost atacat si are dreptul sa se apere si sa faca GENOICID ! Toate statele sataniste au stiut adevarul dar au ajutat satanistii talmudisti sa omoare mii de copii si civili nevinovati ca sa le poata fura palestinienilor petrolul si gazele descoperite in zona Gaza. Asa au facut si SUA in Irak, ca sa le fure petrolul.
    SUA vor fi scufundate in ocean, asa cum a prezis Edgar Cayse, iar Isrelul paduchios terorist si satanist va fi ras de pe fata pamantului !

    Rabinul David Stav, unul dintre cei mai importanți rabini sioniști religioși liberali ai entității jidovești uzurpatoare și fost candidat la funcția de rabin-șef “israelian”, pentru JTA, 18 decembrie 2023. https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2024/01/rabin-david.jpg

    “Înainte de a fi occidentali și “israelieni”, suntem jidani”

    “Cred că evenimentele din 7 octombrie au demonstrat societății “israeliene” sprijinul reciproc dintre “Israel” și jidovimea mondială. Dar, în al doilea rând, și nu mai puțin important, [a arătat] că în ceea ce privește dușmanii noștri – Hamas și partenerii săi – nu există nicio diferență între dreapta și stânga, religios și secular. Suntem cu toții jidani și, având în vedere că suntem cu toții jidani, suntem obligați să ne simțim ca jidani, să ne identificăm ca jidani. Cred că pentru mulți “israelieni”, aceasta este o experiență emoționantă, pentru că mulți dintre ei credeau că suntem luminați, “israelieni”, occidentali – și dintr-o dată își dau seama că înainte de a fi occidentali și “israelieni”, sunt jidani.”

    Vedeți? Nu “israelian”. Nu sionist. Nu occidental. Și cu siguranță nu colonialiști sau imperialiști. Ci Jidan, în primul rând și în primul rând… Ei se văd pe ei înșiși ca jidani și vor ca noi, “dușmanii” lor, ca să folosesc cuvintele lui Chacham Stav, să îi vedem și noi așa, pentru că, în cele din urmă, conform lor, vom VREA să fim sclavii lor, din moment ce ei sunt atât de “aleși”, iar noi suntem atât de Goy.
    https://www.incorectpolitic.com/rabinul-david-stav-inainte-de-a-fi-occidentali-si-israelieni-suntem-jidani/

  • să o bată careva cu pola peste gura aia spurcată

  • Lui Anonim de la 2:36

    Demisia sa si-o dea cei care (nu) te-au invatat pe tine limba romana si punctuatia.

  • Lui Terche Berchea

    Ce prost esti!

    Diana a spus ca este POSIBIL sa intram in razboi cu rusii. Nu a spus ca e o certitudine, a spus ca exista motive sa tinem cont de acest scenariu.

    Dar ce sa stie un prost USR-ist ca tine care nici macar un text simplu in limba romana nu e in state sa-l inteleaga?

  • Bai… terchea- Berchia, Rasboiul asta a fost fortat sa inceapa . Tocmai, pentru distrugerea României: si atragerea iei in circul asta. . Au devinit nervosi americanii? ca, inca nu au reusit treaba asta?
    Dece au amplasat bazele rachetelor la noi in curte? sa fim luati la tinta cît mai repede! . Doar…., prin neutralitatea poporului si a unor lideri cu minte distributiva si diplomatie, si sîngele rece a lui Putin, care a Îeteles dece.. Se bate șaua sa priceapa iapa ,, de americanii si MUE , nu le-a facut jocul. Ce dracu barbati sinteti ca nu vedetii strategiile in spatel birfelor. si mai ziceti de femei!
    Nu aveti atitudine, nu aveti nerv de barbati in voi mincati seminte la televizor si va fura birfa……. continuu cu curu pe scaun de ‘vă lăbărtarăti in buci mai rau ca femeile fatatoare ……rasboiul il purtati cu nevasta si cu sticla ca nuvsinteti capabili sa ietelegeti nimic.. 😬Țate inculte… Cu tot respectul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`