Prima pagină » Actualitate » Diana Șoșoacă, alte luări de cuvânt în plenul Parlamentului European de la Strasbourg
Diana Șoșoacă, alte luări de cuvânt în plenul Parlamentului European de la Strasbourg

Diana Șoșoacă, alte luări de cuvânt în plenul Parlamentului European de la Strasbourg

18 sept. 2024, 19:34,
Redacția BZI în Actualitate

Diana Șoșoacă a vorbit în plenul Parlamentului European de la Strasbourg despre securitatea graniţelor, a votbit împotriva dictaturii şi a dublei măsuri faţă de ţările din Est, dar și împotriva invenţiei unei noi plandemii şi a dictaturii sanitare.

Despre securitatea graniţelor

„Vorbiţi despre aceşti cetăţeni ai Belarusului şi ai Rusiei de parcă ar fi fost declaraţi vreodată persona non-grata în Europa sau cetăţeni indezirabili. Până la acest moment văd că dumneavoastră confundați guvernul cu tot ceea ce înseamnă cetăţenii acestor state. Vreau să vă întreb, nu vă interesează securitatea graniţelor atunci când ucrainenii care nu sunt opriţi absolut deloc şi pot să calce, să bea la volan, aşa cum se întâmplă în România, și omoară oameni pe străzi şi nu li se controlează nici unul dintre transporturi, asta nu vă interesează când e vorba de securitatea Europei?”.

Împotriva dictaturii şi a dublei măsuri faţă de ţările din Est

„Aţi vorbit de interdicţii de drepturi, aţi vorbit aici de dictatură, aţi vorbit aici de întoarcere în timp, iar noi cei din ţările ex-comuniste suntem sătui de dictatură. Am semnat tratatul de aderare la UE în calitate de ţări independente şi suverane şi nu vom permite nicodată ca UE să ne calce în picioare cu dubla sa măsură în care ţările puternice din UE îşi bat joc de noi, ţările mai mici şi mijlocii care am făcut parte din acel front comunist de unde vă luaţi toate resursele. Este inacceptabil cum vă comportați cu Orban, este inacceptabil cum vă comportați cu cetățenii ruşi, belaruşi şi aşa mai departe care nu au nici o vină pentru că dumneavoastră vă certaţi cu guvernul lui Putin după care, peste ani şi ani, vă veţi pupa şi veţi împărţi din nou politica mondială. Este inacceptabil că vă duceţi direct în dictatură!”.

Împotriva invenţiei unei noi plandemii şi a dictaturii sanitare

„Se pare că nu v-a ajuns plandemia de Covid care nu a existat niciodată, acum începeţi cu o altă pandemie şi vă duceţi în Africa unde nu aveţi nici o competenţă. Am fost una dintre cele mai aprige voci împotriva încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti atât ca avocat în viaţa civică, cât şi ca senator al României în Parlamentul României unde v-am oprit inclusiv paşaportul verde care aducea aminte de nazism pentru că este o dictatură. Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni, Italia a fost un experiment în care aţi omorât câţi bătrâni aţi putut, în România 65000 de români au fost aruncaţi în saci negri de plastic şi strigă de acolo din groapă adevărul. Vor dreptate. Aţi încercat să ne opriţi să intrăm în biserici, ne-aţi oprit de Paşte să intrăm în toate bisericile, noi ne-am opus şi ne-am luptat cu jandarmii pentru a intra. Aţi încercat să distrugeţi creştinismul şi aţi încercat să-l umiliţi pe Djokovici care anul acesta v-a dat cea mai mare palmă şi a răzbunat întreaga mizerie care a fost făcută. Nu vă vom permite pentru că Dumnezeu nu e vaccinat, iar în România 88 la sută nu sunt vaccinaţi. Încetaţi cu această dictatură!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *