Prima pagină » Actualitate » Diana Șoșoacă a apărat în Comisia Europeana dreptul românilor de a folosi lemne și cărbuni pentru a produce energie

Diana Șoșoacă a apărat în Comisia Europeana dreptul românilor de a folosi lemne și cărbuni pentru a produce energie

04 sept. 2024, 12:45, 5 ,
în Actualitate
Diana Șoșoacă a apărat în Comisia Europeana dreptul românilor de a folosi lemne și cărbuni pentru a produce energie

Europarlamentarul Diana Șoșoacă a transmis faptul că a apărat în Comisia Europeană dreptul romanilor de a folosi lemne şi a utiliza cărbuni pentru producţia proprie de energie.

„Am apărat în Comisia pentru Energie din Parlamentul European dreptul românilor de a folosi lemne și dreptul României la utilizarea cărbunelui și la producția proprie de energie, cu trimitere la CE Oltenia și la toată industria românească”, a transmis Diana Șoșoacă, europarlamentar.

Europa vrea să interzică lemnele și cărbunii pentru a produce căldură

Vă aducem aminte că Europa dorește ca toate țările UE să renunțe la sobele tradiționale pe lemne, acestea fiind înlocuite cu pompe de căldură, tehnologie clasificată ca fiind regenerabilă.

Această decizie face parte dintr-un proiect al Uniunii Europene de a reduce dependența de sursele de energie tradiționale și de a îmbunătăți eficiența energetică. România este obligată să își mărească procentul de surse regenerabile de energie, trecând de la 32% până în 2030 la aproape 35% până în 2050.

Comisia Europeană consideră că pompele de căldură joacă un rol esențial în această tranziție către o energie curată și în atingerea obiectivelor de neutralitate a emisiilor de dioxid de carbon până în 2050. Totuși, această schimbare necesită un efort semnificativ de adaptare din partea sectorului instalatorilor.

Se estimează că pentru instalarea și întreținerea pompei de căldură vor fi necesari aproximativ 750.000 de noi instalatori în Europa. În plus, cel puțin 50% dintre instalatorii existenți vor trebui să fie recalificați pentru a lucra eficient cu această tehnologie modernă și sustenabilă.

Comentarii
  • Bravo Diana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Noi taranimea si pulimea te votam !!!
    Te iubim si te admiram !
    tine-o tot asa !!!

  • Daca urSULA va vrea la Cotroceni ca sa poata respira si ea linistita niste cocaina, etc, ar fi bine sa nu-i faceti pe plac si sa ramaneti in PE unde este multa treaba de facut, si unde va faceti meseria de avocat la cele mai inalte cote, cu talent si cu determinare.

    Fiind in PE puteti ajuta Romania si romanii.
    Fiind la Cotroceni nu veti putea face nimic pana nu se va abroga legea 28/15.03.1991 prin care Romanica a devenit o companie a reptilienilor Anunnaky Rockefeller si Rothschil.

    In plus sunt 5 candidati care lupta pentru reptilele Anunnaky, incepand cu Agamitza Prostanache Geoana Rujatul, Terhes Satanel, Lenutza Lesbiutza de la Primarie, Ciolacul Covrigarul si Ciuca cel Viteaz aparatorul fasolelor cu slanina.Toti acestia sunt sustinuti de Deep State.
    Pana si Simion hAURarul de Focseni a fost dat deoparte, desi si el voia sa candideze pentru Anunnaky. Probabil ca este un Goym cu prea mult tupeu de haurar, ursar, lingurar si haltele, si i-a deranjat pe stapani.

    Va multumim ca sunteti in PE de unde va auzim si va vedem bine sanatoasa ! Pana la Cotroceni va mananca satanistii !
    Poate nu strangeti suficiente semnaturi si… am fi si noi votantii dumneavoastra mai linistiti, pentru alegerile adevarate !

    Nu mai cheltuiti timp si bani pentru o campanie electorala spurcata si periculoasa, unde Agamitza Prostanache Geoana Rujatul este trimis in misiune clara, calcand peste cadavre la propriu.
    Conteaza doar cine numara voturile: Mossad si CIA, care sunt disperati !
    Sunt capabili sa-si omoare proprii oameni ca mascatul Bideu sau Blinken.

    Oricum toate alegerile se vor anula si se vor face altele dupa alte criterii, dupa ce reptilele si paduchiosii vor fi EXTERMINATI !

    Dumnezeu nu doarme !

  • Tot respectul si iubirea pentru Doamna Diana Sosoaca. Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru tot ce faceti pentru poporul roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *