Prima pagină » Cultural » Diana și Dan Șucu au o regulă pe care o respectă cu sfințenie în căsnicie. “Nu am încercat niciodată să…”

Diana și Dan Șucu au o regulă pe care o respectă cu sfințenie în căsnicie. “Nu am încercat niciodată să…”

20 mai 2024, 09:44,
B, , h, , în Cultural

Diana și Dan Șucu au căsnicie liniștită de două decenii și au împreună doi băieți. Dragostea lor a rezistat probei timpului, consolidându-se în unul dintre cele mai trainice cupluri din România. Amândoi depun eforturi constante pentru a menține echilibrul familial, iar de câțiva ani au implementat o regulă menită să le sporească timpul petrecut împreună.

Soții Șucu au o poveste de dragoste care a înflorit mai târziu decât s-ar fi putut crede. Deși s-au cunoscut la o petrecere în urmă cu aproape un deceniu, relația lor a debutat abia luni mai târziu. La acea vreme, fondatorul Mobexpert se afla în plin proces de divorț de fosta sa soție, Camelia Șucu, de care era separat de doi ani. Din această despărțire, Camelia Șucu a obținut o avere considerabilă, estimată la 40 de milioane de dolari, reprezentând 40% din acțiunile grupului de mobilă.

Ce regulă respectă cu sfințenie Diana și Dan Șucu, în căsnicie

De ani de zile, soții Șucu au cultivat o tradiție prețioasă. Aceștia iau mereu prânzul împreună, obicei pe care-l respectă cu sfințenie. Această pauză le permite să combată lipsa de timp resimțită în căsnicie și să își hrănească dragostea cu momente de calitate. După prânz, afaceristul se reîntoarce la birou sau la alte întâlniri programate, purtând cu el energia și armonia din timpul petrecut alături de soția sa. Ei își exprimă iubirea în mod constant, făcând din aceste cuvinte un pilon fundamental al relației lor. Amândoi respectă individualitatea celuilalt și nu încearcă să se schimbe reciproc, ci se bucură de diversitatea care îi definește.

„Noi mâncăm la prânz împreună. Pe la 14:30 sau mai târziu, Dan vine acasă și mănâncă, se odihnește puțin, apoi pleacă la birou sau la întâlnirile lui. În general, de azi de zile mâncăm împreună la prânz. Suntem suflete pereche. Eu nu am încercat niciodată să-l schimb. Am încercat să fiu eu mai bună. Ne respectăm, ne spunem în fiecare zi că ne iubim. Noi stăm împreună foarte mult’, a povestit ea la Antena Stars.

Care este relația Dianei Sucu cu soacra ei

Din căsătoria dintre Dan și Diana Șucu s-au născut doi băieți, Dan Matei și Petru Andrei Cristian. Diana, femeie de afaceri, își dorește o relație apropiată cu viitoarele sale nurori, bazată pe respect, având în vedere că și ea este apreciată de soacra sa.

„Eu sunt răsfățata lor. Eu, ca și mamă, îi învăț cum să-și răsfețe viitoarele iubite, viitoarele soții. Eu chiar sunt atentă la aspectul ăsta că nu aș vrea să-mi reproșeze mai târziu nurorile. Mi-ar plăcea să am o relație bună cu nurorile mele, o relație bazată pe prietenie și respect. Așa cum și eu am o relație minunată cu soacra mea. Cred că mă și iubește pentru că ea simte, mamele mereu simt, mai ales cele de băieți. Atât timp cât ea simte că băiatul ei este fericit’, a mai spus soția lui Dan Șucu.

Diana și Dan Șucu au o căsnicie frumoasă plină de iubire și respect.

Comentarii
  • Citez din articolul dvs. : „Diana și Dan Șucu au căsnicie liniștită de două decenii și au împreună doi băieți….”. Un alt citat din articol: „Soții Șucu au o poveste de dragoste care a înflorit mai târziu decât s-ar fi putut crede. Deși s-au cunoscut la o petrecere în urmă cu aproape un deceniu, relația lor a debutat abia luni mai târziu…”. Din primul citat intelegem ca sotii Sucu au 20 de ani casnicie, iar din al doilea citat intelegem ca s-au cunoscut in urma cu 10 ani !!!!! Domnilor chiar nu sunteti atenti deloc la ce publicati ???? Aceste neconcordante lasa impresia ca scrieti articolele „la misto”, nu conteaza continutul, numarul de randuri scrise sa fie , sa luam banutii !!! RUSINICA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024