Prima pagină » Cancan » Diana Munteanu este de nerecunoscut! Fosta prezentatoare TV a slăbit îngrozitor

Diana Munteanu este de nerecunoscut! Fosta prezentatoare TV a slăbit îngrozitor

31 aug. 2020, 11:29,
în Cancan

Diana Munteanu este de nerecunoscut! Fosta prezentatoare TV și-a îngrijorat fanii după ce a postat imagini cu ea în costum de baie. Vedeta TV a slăbit îngrijorător iar cei care au văzut imaginile i-au atras atenția.

Deși susține că duce un stil de viață sănătos, Diana Munteanu a ajuns doar piele și os. Vedeta în vârstă de 41 de ani a făcut parte din emisiunea matinală „Prietenii de la 11” de pe Antena 1. După o perioadă în care nu prea a fost activă pe rețelele de socializare, acum și-a îngrijorat fanii după ce s-a pozat în costum de baie.

Diana Munteanu este de nerecunoscut

În imaginile pe care le-a postat pe conturile de socializare, Diana Munteanu este foarte slabă! Vedetei i se văd mușchii, de parcă ar fi culturistă, dar, chiar și-așa, Diana Munteanu primește numeroase complimente din partea urmăritorilor săi. Diana este fostă sportivă, iar în liceu a practicat atletismul.

Vedeta a publicat recent o fotografie în costum de baie, la mare, iar unul dintre fanii săi i-a dat un sfat puțin cam dur. „Te fură vântul. Pune mâna și mănâncă”. Ce-i drept, din imaginea respectivă se vede clar că Diana Munteanu e numai piele și os…

Ce alimente consumă Diana Munteanu

În urmă cu ceva timp, Diana Munteanu a anunțat că a renunțat să mai mănânce carne de pui. Cu toate acestea, ea susține că a ales să consume pește, salate, fructe și legume.

„Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, a mărturisit Diana Munteanu pentru CSID.ro.

De ce îi este frică vedetei

Mai mult decât atât, Diana Munteanu a mărturisit că face foarte mult sport. Ba chiar a descoperit pilates-ul de curând şi este absolut încântată. Merge la sală doar pentru a practica pilates. Însă aleargă în parc aproape în fiecare seară sau în dimineţile de weekend.

Mai mult, fosta prezentatoarea a mai relatat pentru CSID.ro faptul că acordă o importanță majoră sănătății sale și îi este frică de… rozătoare!

„Sunt atentă să-mi fac analizele de rutină, acord atenţie sănătăţii mele, este foarte important. Mi-e foarte frică de rozătoare, de înălţime şi de călătoriile cu avionul”, a adăugat Diana.

Faptul că Diana Munteanu este de nerecunoscut este vizibil pentru toată lumea. Sperăm însă că fosta prezentatoare va reveni la vechile tipare, care au consacrat-o…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`