Prima pagină » Cancan » Diana Munteanu, discretă cu privire la viața amoroasă. În urmă cu 10 ani divorța de Claudiu Niculescu

Diana Munteanu, discretă cu privire la viața amoroasă. În urmă cu 10 ani divorța de Claudiu Niculescu

01 iul. 2024, 14:18,
BZI.ro, în Cancan

Deși au trecut 10 ani de la divorțul de Claudiu Niculescu, Diana Munteanu este discretă cu privire la viața amoroasă. Din mariajul celor doi a rezultat un copil, David, care a împlinit 15 ani de curând. În ceea ce o privește pe Diana Munteanu, aceasta nu-și arată vârsta reală chiar dacă are 45 de ani.

Are un trup bine sculptat și o siluetă care le-ar face invidioase pe domnișoarele ce au jumătate din vârsta ei. Prezentatoarea TV are câteva secrete datorită cărora reușește să își mențină aceeași greutate de mulți ani și să arate absolut senzațional. Află trucurile sale, dn galeria foto!

Diana Munteanu, discretă cu privire la viața amoroasă

Diana Munteanu, care a trecut de vârsta de 45 de ani, este una dintre cele mai longevive și carismatice prezențe de pe micul ecran. Are un zâmbet radiant, o energie molipsitoare și multă priză la public. Vedeta nu își arată deloc anii pe care îi are și se menține într-o formă fizică de excepție.

De la separarea de Claudiu Niculescu, Diana a preferat să păstreze discreția în privința vieții tale amoroase. Prezentatoarea TV și fostul fotbalist au un băiat, pe David, care anul acesta a dat examenul de evaluare națională.

Anul trecut, se specula că s-ar fi logodit în secret, zvonuri pe care le-a dezmințit, ulterior. Acum, Diana dezvăluie care e acum statusul ei sentimental, dacă iubește și este iubită, mai ales că aceasta a apărut cu un inel pe deget, mulți crezând că este vorba de unul de logodnă.

„Nu m-am logodit! Și nu cred că mă mai mărit”, a precizat Diana Munteanu.

Diana Munteanu are un fiu de care este extrem de mândră

Frumoasa Diana Munteanu pare că trăiește cea mai bună perioadă a vieții ei. Are o carieră de succes și este mama unui băiat divin, care-i seamănă la perfecție. În ceea ce privește viața amoroasă, vedeta este rezervată, preferând să țină aceste detalii departe de ochii presei.

Recent, aceasta a postat o serie de imagini cu fiul ei și al lui Claudiu Niculescu, David, care a îmmplinit de curând 15 ani. Este singurul ei copil și face tot posibilul să-i fie alături pas cu pas. Cum să nu fie mândră de el când vede cât de mare și frumos a crescut?

„Ma ridic pe vârfuri să-l pup. A crescut!”, scria vedeta în urmă cu ceva timp.

Mai mult, tânărul îi calcă pe urme tatălui său, însă joacă pentru una din marile rivale ale lui Dinamo. David Niculescu, care poartă numărul 11 pe tricou, are peste 30 de goluri marcate cu selecționata U15 a FC Rapid 1923 Juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024