Prima pagină » Cultural » Diana Munteanu, curtată de Enrique Iglesias pe vremea când era tânără. De ce vedeta nu a dorit să aibă o relație cu faimosul artist

Diana Munteanu, curtată de Enrique Iglesias pe vremea când era tânără. De ce vedeta nu a dorit să aibă o relație cu faimosul artist

18 apr. 2023, 09:40,
BZI.ro, în Cultural

Diana Munteanu a fost curtată de Enrique Iglesias pe vremea când era tânără. Focoasa șatenă a pus pe jar inimile multor bărbați, iar relațiile de dragoste controversate i-au adus și mai multă celebritate. Diana Munteanu are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta a fost râvnită de mulți bărbați celebri, unul dintre ei fiind Enrique Iglesias. Iată de ce vedeta nu a dorit să aibă o relație cu faimosul artist.

Diana Munteanu, curtată de Enrique Iglesias pe vremea când era tânără

Diana Munteanu este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta se mândrește cu o carieră de succes în televiziune, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de fiul ei.

Diana Munteanu a trecut în urmă cu mulți ani printr-un divorț dureros și și-a asumat rolul de mamă singură. După ce s-a despărțit de tatăl copilului ei, vedeta nu a dorit să se mai afișeze în spațiul public la brațul altui bărbat. Recent, s-a aflat că Diana Munteanu a fost curtată de faimosul artist Enrique Iglesias, însă blondina nu a dorit să aibă o relație cu acesta pentru că era îndrăgostită de un alt bărbat celebru.

,,Ce istorie frumoasă și ce poveste frumoasă a fost. Din păcate, nu s-a concretizat în final, deși cred că el și-ar fi dorit. Cea care a zis NU a fost Diana. Din păcate. Și cred că dacă mă întrebi și o întrebi și pe Diana, și acum regretă. (…) Ea era, la momentul acela, foarte îndrăgostită de Lucian Becali.”, a mărturisit Mircea Zara, un prieten de-al Dianei Munteanu.

Diana Munteanu s-a iubit cu mulți bărbați celebri, dar îți asumă trecutul amoros controversat. Vedeta se dedică în prezent carierei și fiului ei cu care se mândrește.

Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Diana Munteanu arată spectaculos la vârsta de 44 de ani. Aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze sexy. Vedeta a dezvăluit recent care sunt trucurile ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!

Nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor, fructe. Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata. Am renunțat la carnea de pui. Pur şi simplu nu o mai pot mânca. Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata.”, a declarat aceasta.

Diana Munteanu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri. Vedeta a fost curtată de Enrique Iglesias în tinerețe, însă nu a dorit să aibă o relație cu faimosul artist. În prezent, aceasta se dedică profesiei și fiului ei cu care se mândrește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *