Prima pagină » Radio » Actualitate » Diana Munteanu, criticată de fani că a exagerat cu operațiile estetice: „Nu mai semeni cu tine”

Diana Munteanu, criticată de fani că a exagerat cu operațiile estetice: „Nu mai semeni cu tine”

07 aug. 2023, 13:41,
în Radio

Diana Munteanu, în vârstă de 44 de ani, a fost criticată de fani, în ultima perioadă, că a exagerat cu operațiile estetice. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a negat de fiecare dată că și-ar fi făcut intervenții invazive. Recent, însă, Diana Munteanu a ales să răspundă la acuzațiile unui internaut, dar a șters la scurt timp comentariul.

Diana Munteanu se află în vacanță, de unde a postat o filmare în costum de baie pe Instagram. Videoclipul are peste 6.000 de aprecieri și peste 200 de comentarii. Prezentatoarea TV poartă un bikini multicolor, alb, bej și cu animal print, accesorizat cu o pălărie fedora, un colier și o brățară de gleznă.

Diana Munteanu, criticată de fani că a exagerat cu operațiile estetice

În secțiunea de comentarii, părerile au fost împărțite, unii utilizatori au criticat-o pentru că ar fi exagerat cu intervențiile estetice, alții au apreciat-o pentru silueta suplă și foarte tonifiată.

„Nu înțeleg de ce ai ales să te urâțești așa! Tu erai o frumoasă. Nu mai semeni cu tine. Nu înțeleg de ce fetele tinere aleg să se injecteze. Oare nu mai au încredere în ele sau se plictisesc cu viața lor și trebuie să facă ceva?”, a comentat o tânără. „Îți mulțumesc pentru compliment, am 45 de ani, tinerică”, a replicat Diana Munteanu pe Instagram, alături de mai multe emoticoane, apoi a șters comentariul. „Și de-aia te-ai transformat?? Arătai foarte bine la vârsta ta, nu era nevoie să te umfli la față!”, a adăugat o altă utilizatoare.

„Eu te admir, arăți foarte bine, indiferent ce îți faci sau nu, nu exagerezi, doar cu un singur lucru exagerezi tare, bronzul”, a mai comentat cineva. „Pentru că îl iubesc”, a răspuns Diana Munteanu.

 

„Trist ca o femeie natural frumoasă ca tine să aleagă să se transforme negativ în ceva deja comun…”; „Ai devenit dintr-o femeie frumoasă, una …de nerecunoscut”; „Zici că nu mai ești tu. Nu știu, poate sunt eu demodată sau ceva, dar de ce țineți morțiș să vă modificați total la față? Diana, tu erai super mega frumoasă și înainte! Trăsături frumoase, excelente. Înțeleg total nevoia de a pune un botox după o anumită vârstă sau acid, dacă e cazul, dar efectiv ți-ai schimbat trăsăturile feței. Mă rog, e doar o opinie. Îmi cer scuze pentru deranj”, au comentat alte trei femei.

Diana Munteanu, apreciată pentru silueta tonifiată

Însă dincolo de comentariile critice, s-au remarcat și o mulțime de mesaje de susținere. Astfel, fosta soție a lui Claudiu Niculescu are încă destul de mulți fani de partea ei, nu doar critici.

„Câtă răutate aveți! În loc să ne sprijinim reciproc, alegeți să vorbească ceea ce aveți pe dinăuntru. Oare câte veți arăta așa sau arătați măcar pe jumătate așa, la 45 de ani? La față sau la corp, nu contează. Câte vă permiteți să vă faceți ajustări? Sau voi nu vreți, că aveți «încredere» în voi… se vede, din ce comentați. Habar nu aveți câte sacrificii sunt și ce setare mentală trebuie să ai, ca să arăți așa la vârsta ei… dar voi vorbiți în continuare și uitați-vă dezbrăcate în oglindă, oare vă place ce vedeți? Dar fiecare vede în altul ceea ce trebuie reparat la el (ea), în acest caz”, a scris cineva în apărarea vedetei TV.

„Ești o femeie superbă așa cum ești tu și așa cum îți dorești tu. Nu pune la suflet oamenii răutăcioși, fă ce simți în viața asta, e unică, Dumnezeu să îți fie aproape“; „Lăsați-o în pace, majoritatea dintre voi tânjiți să arătați pe jumătate ca ea. V-ați da o mână să ajungeți ca ea, sunteți rele și, pe lângă asta, maxim de nesimțite! Nu vă place, nu o urmăriți”, au mai scris două susținătoare de-ale Dianei Munteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *