Prima pagină » Actualitate » Diana Iovanovici-Şoşoacă va fi candidatul partidului S.O.S. România la președinția României
Diana Iovanovici-Şoşoacă va fi candidatul partidului S.O.S. România la președinția României

Diana Iovanovici-Şoşoacă va fi candidatul partidului S.O.S. România la președinția României

24 iun. 2024, 18:00, 7 ,
în Actualitate

Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România, întrunit astăzi, 24.06.2024, la Poiana Braşov, a decis cu unanimitate de voturi candidatura preşedintelui partidului, Diana Iovanovici-Şoşoacă, la alegerile prezidenţiale din acest an.

Totodată, Comitetul Naţional al Partidului S.O.S. România a decis în unanimitate aderarea formaţiunii la Grupul ”Suveraniștii” din Parlamentul European prin cei doi europarlamentari ai partidului.

În cadrul Comitetului Național al Partidului S.O.S. România s-a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor locale și europarlamentare și s-au luat decizii privind strategia pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an.

Comentarii
  • Suveraniștii cwrului, o scoafă mahalagioaică și un gigolo homalău, ăștia sunt europarlamentarii care ne vor face de râs în lume.

    • Homalai sunt doar la tine la USR.

      Prefer pe scroafa mahalagioaica in locul unui bou ratat ca tine.

      Cand ai sa ajungi tu europarlamentar, abia atunci sa comentezi.

  • Felicitari ! Diana Sosoaca Presedinta Romaniei. Cu Diana in sfarsit se va face auzita vocea Romaniei la Bruxelles si in toata lumea.Pana acum slugile servile au spus doar DA la toate ordinele care au distrus Romania. In sfarsit cu Diana, Romania isi va recapata demnitatea si autoritatea in randul celorlalte tari. Doamne ajuta!

  • Mult succes !

  • Daca stai si te gandesti Dancila ar fi fost super ca presedinte fata de matracuca asta urlatoare,halitoare de bani ai populimii😆

    • „Daca stai si te gandesti..”

      Problema e ca tu nu gandesti.

      Vorbesti ca un oligofren, si injuri si spui glume de c*c*t la care nimeni nu rade pentru ca faci parte din generatia aia de ratati care au crescut razand ca prostii la cretinitatile la Vacanta Mare.

  • In alt articol , cineva a spus ca saracuta are logoree . Sincer , nu stiam ce inseamna , am crezut ca e vb de diaree.
    Sincer , cam seamana una cu alta numai ca la una iese rautatea prin ,,dos” iar la alta , iese pe gura.Totusi , am cautat ce inseamba logoree si am gasit asta.Trageti voi concluziile de rigoare.

    ,,Logoree:
    tulburare de limbaj caracterizata printr-un flux abundent de cuvinte debitate rapid pe durate lungi. Logoreea este un semn deosebit de caracteristic al unei tulburari psihiatrice, mania sau accesul maniac. Bolnavul sare de la o idee la alta, multiplica jocurile de cuvinte. Atentia sa se risipeste sub actiunea solicitarilor exterioare, facand imposibila gandirea si sinteza. Pot fi asociate elemente delirante. O logoree se observa, de asemenea, si in cursul afaziei lui Wernicke, afectiune neurologica a cortexului unei emisfere cerebrale, care se traduce prin pierderea capacitatii de intelegere a limbajului si a sensului cuvintelor. In acest caz, bolnavul deformeaza cuvintele, foloseste un cuvant in locul altuia. Uneori, limbajul se transforma intr-un jargon totalmente de neinteles pentru ceilalti, fara ca bolnavul sa-si dea seama de aceasta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024