Prima pagină » Local » Diana Iovanovici-Șoșoacă, mesaj adresat de la Alba Iulia: „Clasa politică din ultimii 33 de ani să facă un pas în spate, iar președintelui Klaus Iohannis îi dorim să rămână în Dubai” – VIDEO
Diana Iovanovici-Șoșoacă, mesaj adresat de la Alba Iulia: „Clasa politică din ultimii 33 de ani să facă un pas în spate, iar președintelui Klaus Iohannis îi dorim să rămână în Dubai” - VIDEO

Diana Iovanovici-Șoșoacă, mesaj adresat de la Alba Iulia: „Clasa politică din ultimii 33 de ani să facă un pas în spate, iar președintelui Klaus Iohannis îi dorim să rămână în Dubai” – VIDEO

04 dec. 2023, 10:26, 21 ,
în Local

Președintele S.O.S. România, senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă, a participat între sute de participanți, la slujba închinată Marii Uniri, la Catedrala din Alba Iulia.

Înainte de începerea ceremoniei, ea a lansat un mesaj de solidaritate pentru români, dar și o critică dură asupra clasei politice, căreia i-a cerut să facă un pas în spate.

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă a avut un mesaj special pentru presă, căreia i-a spus că o înțelege și că îi dorește să lupte pentru a scăpa de cenzură:

”Vă înțeleg și știu prin ce treceți. Vă doresc să puteți scăpa de cenzură, iar dacă m-am mai enervat, a fost tocmai pentru a vă determina să luptați pentru dreptul vostru de a spune adevărul”, a spus Diana Șoșoacă.

În vreme ce alți lideri politici au făcut băi de mulțime flancați și apărați de forțe de ordine, președintele S.O.S. România a circulat nestingherită, înconjurată de oameni, până la Catedrala din Alba Iulia, unde a început slujba închinată Marii Uniri.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a rupt dintr-o pâine, într-un gest simbolic, spunând: ”Vreau să dau presei din Pâinea României”. Pe de altă parte, Diana Iovanovici Șoșoacă a criticat dur acțiunile președintelui României, care a ”bifat” o recepție, înainte de a pleca, de Ziua Națională, în Dubai.

”E cel mai mare afront să pleci de Ziua Națională în Dubai. Îi dorim președintelui Klaus Iohannis să rămână în Dubai”. E momentul României Mari!” – a spus Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, mesaj de Ziua Națională a României

Vă redăm în cele ce urmează mesajul integral al Dianei Șoșoacă adresat tuturor românilor cu ocazia Zilei Naționale a României.

„Ziua Națională a României – 105 de ani de la Marea Unire – Albă Iulia: Partidul S.O.S. România serbează la Alba Iulia – Un Manifest al Patriotismului și Unității Naționale
Astăzi, când steagul tricolor flutură mândru pe cerul patriei noastre, Partidul S.O.S. România dorește să împărtășească bucuria și mândria acestui moment deosebit într-un loc cu o semnificație aparte: Alba Iulia, martorul măreției noastre, gazda sărbătorii care marchează 105 ani de la Marea Unire.
Sunt momente în istoria unei națiuni care transcend simpla trecere a timpului și devin adevărate pietre de temelie ale identității noastre colective. Albă Iulia este un astfel de loc, o bijuterie a istoriei noastre, unde în 1918, inimile românilor s-au unit într-un singur puls, strigând că suntem și vom fi mereu români.
Partidul S.O.S. România aduce astăzi un omagiu adânc și emoționant acelui moment istoric și tuturor celor care au contribuit la destinului nostru comun. La Alba Iulia, unde cetatea păstrează în piatra sa amintirea gloriei trecutului, noi sărbătorim nu doar o zi, ci o întreagă istorie de iubire pentru această țară.
Sărbătoarea de astăzi nu este doar o aniversare, ci și un manifest al patriotismului nostru, un apel la unitatea națională și o expresie a recunoștinței față de cei care și-au jertfit viața pentru România. În fiecare sunet al clopotelor, în fiecare pas pe pământul străbun, resimțim pulsul unei națiuni care a scris istoria prin unitate și iubire de țară.
La Alba Iulia, sub același cer sub care strămoșii noștri au luat hotărârea de a fi o națiune întreagă, ne adunăm ca o familie. Cu inimile pline de recunoștință și respect, sărbătorim istoria noastră, tradițiile noastre și viitorul pe care îl construim împreună.
Partidul S.O.S. România vă invită să fim împreună, să strigăm cu toții: „La Mulți Ani, România!” într-o serbare a sufletului românesc, la Alba Iulia în Catedrala Reînvierii, unde fiecare privire în trecut ne întărește credința.
Fie ca această zi să ne inspire să fim cu toții mai buni, mai uniți și mai dedicați visului nostru comun: o Românie puternică, mândră și iubită de fiecare român”, a transmis Diana Șoșoacă pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Comentarii
  • În 2024 se va face schimbarea alianței politice PSD-PNL cu alianța SOS-AUR!

  • Hakuna ma- si sa ramana in Dubai dar sa fie extradat la cererea autoritatilor romane si a poporului roman! Sus Diana Sosoaca,Presedinta Romaniei

  • Iar a ieșit de un sos brânzit acrit

  • Deosebit respect pentru Doamna Diana Sosoaca!

  • dar de-o suspendare nu se poate pune?

  • Terchea Berchea

    Davai năframa.Ditamai cearceaful…

  • Davai???!!! Esti ucrainean? Davai lui zelenski si suka zelenski si la toti coruptii lui din tara ta! In tara ta sa comentezi politica si tot, la noi in Romania esti doar un strain tolerat de romanii care iti dau de mancare nu se stie pana cand si nu ai voie sa te amesteci in treburile interne ale Romaniei.SUKA UCRAINA,SUKA ZELENSKI. Vezi ca zelenski e pe faras.

  • Terchea Berchea

    Multi anonimi ruşi pe aici. Duc trena Preşedintei ruşilor din România: SOS OAC AAAAAA…

  • O nouă săptămână, aceeași vacă bolșevică nesimțită.

    Bolșevicul de mai sus s-o radă la Moscova cu scroafă cu tot!!!

  • Ma- ta vaca te- a fatat un BOU,tah- tu BOU si ma- ta VACA te- a fatat pe tine BOULE. Mars la pascut si rumega iarba.

  • Valentin Cupollalunga

    muntele de slanina imbrobodit, scroafa puturoasa si lugubra iar mananca kkat. Sa ma pish pe ea si pe toti sustinatorii eu cancerosi. Muje HAUR

  • Nu ramane in Dubai ca are nevoie de recomandare pentru nato de la pnl- psd ,de asta a facut rotativa Colacu- Ciuca ca in coalitia pnl- udmr sau pnl – usr nu ar fi primit recomandare, l- bagat pe Colacu psd- ist desi el nu suporta psd ca sa faca reformele si sa se plimbe ca sa arate ca pnl era bun si Ciuca nu a facut ce face Colacul ca sa castige la alegeri pnl ,ce kap de pork are acest muehannis ne crede pe toti niste prosti. Apoi este chestia ca gioana a spus ca el vrea sa faca rocada adica gioana presedinte si muehanna la nato. Acest pampalau gioana presedinte cu discursurile lui despre inarmare ,avea dreptate Iliescu. Adica noi mergem la vot dar mergem degeaba ca ni- l baga nemetnicanii pe gat pe gioana,pampalaul. Deci noi ca popor nu mai existam,nu mai avem drept de vot si daca votam votam degeaba? In cazul asta muehanna trebuie dat urgebt jos ca treaba este exagerat de mizerabila cu acest tradator!

  • Iam BasinalaNas

    alinata SOS-dePoola in gura vacii slaninoase rusista, sa ne kkacm in gura ei de vaca putreda

  • ma kak cu sos si haur inclusiv pe votantii retardati ai acestor adunaturi numite partide!

  • Diana Sosoaca Presedinta Romaniei! Diana Sosoaca Presedinta Romaniei

  • SOSOACA= legea in parlament !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Scroafa nesimțită țipă ca proasta bolșevisme în Parlament!!!!

  • Ti- oi fte niste pumni idiotule de o sa te kaci cu scantei,mars oligofrenule la Socola la fara clanta. Cine te plateste ,va plati. Cine te plateste a esuat,acum pu- la o beleste

  • Ferească Dumnezeu……😅😅😅😅

  • 1 la 1, ai să sugi clanțe din proprie inițiativă, bolșevic beșinos, cu scroafă cu tot. Nu mai amenința pe net că te alegi cu amendă penală. Vita bolșevică ar trebui să te fi lămurit deja.

  • nu poate fi suspendata ,este f . GREA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024