Prima pagină » Radio » Actualitate » Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vis împlinit la 8 ani de la divorț! „A devenit realitate”

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vis împlinit la 8 ani de la divorț! „A devenit realitate”

22 iun. 2023, 12:03,
în Radio

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, și-a împlinit un vis important la 8 ani de la divorț, absolvind Facultatea de Psihologie din Timișoara. Cu toate că are 45 de ani, Diana nu a depus armele și a ales să studieze într-un domeniu care o pasiona de multă vreme. Acum, fosta soție a lui Răzvan Simion se poate mândri cu rezultatele muncii sale în urma anilor de facultate.

Diana și Răzvan Simion s-au despărțit în 2015, după un mariaj de aproape un deceniu. Cei doi au împreună o fată, Ianca (18 ani) și un băiat, Tudor (15 ani). Și dacă ambii copii ai Dianei trec în prezent prin focurile examenelor de Bacalaureat și Evaluare Națională, emoții a avut și ea, deoarece și-a dat licența.

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, vis împlinit la 8 ani de la divorț

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri la vârsta de 45 de ani. Diana Simion-Biță a dat o veste în mediul online, la 8 ani de la despărțirea de prezentatorul TV. În ciuda faptului că are 45 de ani, a reușit să facă ceea ce mulți cred că este imposibil la această vârstă, dar mai mult decât atât, a avut și rezultate pe măsură! După multă muncă și 3 ani grei, în care s-a străduit din răsputeri, a absolvit Facultatea de Psihologie.

Parcursul său academic a fost unul aproape de perfecțiune, reușind să termine studiile cu media 9,90. Fosta soție a lui Răzvan Simion a scris un mesaj în mediul online prin care a împărtășit cu toată lumea marea bucurie pe care o are în această perioadă, fiind recunoscătoare chiar ei pentru faptul că a dus la capăt cu mare seriozitate un lucru care, din mai multe motive, o mămică și o femeie ca ea, care ar avea cu totul alte priorități, ar fi pus pe ultimul loc acest lucru, însă nu a fost și cazul său!

Și-a dat toată silința pentru a duce la capăt studiile Facultății de Psihologie, terminând cu media 9,90. Diana Simion-Biță a dat de înțeles că are planuri foarte mari de acum înainte și că absolvirea facultății nu a fost decât primul pas spre îndeplinirea visului său în acest domeniu.

„Cel mai frumos cadou de ziua mea pe care mi l-am oferit vreodată este absolvirea facultății de psihologie cu media 9,90. Astăzi, una dintre dorințele care m-au însoțit constant de-a lungul vieții mele, cum te însoțește prin viață un bun prieten, pe care îl simți lângă tine chiar și atunci când nu este acolo, a devenit realitate. Am muncit enorm în acești trei ani, dar am și crescut pe măsură, și sunt mândră nu numai pentru realizările mele, ci și pentru că pot spune asta fără să mă simt ridicol, cum m-aș fi simțit în trecut”, a scris Diana pe pagina ei de Facebook.

Diana Simion-Biță și-a refăcut viața

Diana și Răzvan Simion și-au spus adio în anul 2015. Cei doi au împreună o fată și un băiat. Spre deosebire de prezentatorul TV, care a avut anterior o relație cu Lidia Buble, iar acum este cu Daliana Răducan, fosta sa soție și-a refăcut viața abia după 4 ani de la divorț. În 2019 a început o relație cu un afacerist din Timișoara, după ce l-a întâlnit întâmplător la un eveniment. Mai mult, în 2021, cei doi s-au căsătorit.

„Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, spunea Radu Biță, în urmă cu câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *