Prima pagină » Radio » Actualitate » Diana, fiica lui Adrian Enache, rupe tăcerea despre părinți: „Este ca un examen pe care îl dau constant”

Diana, fiica lui Adrian Enache, rupe tăcerea despre părinți: „Este ca un examen pe care îl dau constant”

03 ian. 2023, 12:52,
BZI.ro, în Radio

Diana, fiica din prima căsnicie a lui Adrian Enache, a vorbit recent despre cum se înțelege cu cei doi părinți, dar și cu fratele vitreg. Tânăra prezentatoare de la Prima TV spune că este recunoscătoare pentru ce i-a oferit viața. Mai mult, Diana Enache spune că între ea și tatăl ei este o relație ca între frați.

Fiica lui Adrian Enache a reușit să își creeze propriul drum în lumea showbiz-ului. Astfel, ea le-a demonstrat părinților ei că se poate descurca nu doar pe scenă, ci și în fața camerelor de filmat. Diana Enache are 26 de ani și este o tânără entuziastă, plină de viață și gata să demonstreze lumii că a moștenit talentul tatălui, dar și că se poate descurca în orice situație o pune viața.

Diana, fiica lui Adrian Enache, rupe tăcerea despre părinți

Diana Enache spune că este recunoscătoare pentru părinții pe care îi are. Mai mult, prezentatoarea de la Prima TV susține că relația cu tatăl ei este una de prietenie.

„Am o relație extraordinară cu ambii părinți. Mă înțeleg foarte bine. Am o relație minunată cu el (n.r. – tatăl ei), suntem ca doi frați, cântăm împreună. Pe lângă relația normală tată – fiică, noi și cântăm împreună. Ceea ce este minunat”, a declarat Diana pentru Unica.ro.

Cu toate acestea, Diana are mereu emoții atunci când urcă pe scenă împreună cu Adrian Enache.

„Vreau să fie bine și nu vreau să dezamăgesc și vreau să avem reușite împreună. Am avut întotdeauna o relație foarte deschisă, am vorbit aproape orice, am fost ca un frate și soră tot timpul”, a precizat Diana Enache.

Totodată, Diana Enache are o relație la fel de bună și cu mama ei, Corina, prima soție a artistului Adrian Enache. Prezentatoarea spune că datorită mamei ei este persoana de azi.

„La mama admir cel mai mult mâna ei de fier și îi sunt recunoscătoare, pe această cale, că am crescut ordonat, așezat, la locul meu, cu bun simț. (…) Până la urmă, pentru mine a fost o balanță: tata – care e mai nebun din fire – și maică-mea – care e foarte serioasă. Și cum extremele se atrag, iată că se creează lucruri frumoase”, a precizat Diana Enache.

Ce spune despre fratele ei, David

Diana și David, fratele ei de tată, au o relație foarte bună. Cei doi copii ai lui Adrian Enache se înțeleg foarte bine, deși între ei este o diferență de vârstă de 9 ani. David Enache cochetează cu actoria și chiar a primit un rol în scurtmetrajul „2+2 fac cât vreau eu” și este foarte încântat de rolul său. Tânăra a precizat că, în prezent, ea și fratele ei își oferă mai mereu sfaturi, însă nu se văd foarte des.

„Acum suntem la nivelul de sfaturi. Și el se bucură pentru mine. Și eu mă bucur pentru realizările lui. Ținem legătura, dar, na!, știi cum e… E în perioada aia, la 17 ani. Îl mai întreb și eu de o cumnată, ceva… Restul realizărilor le știu de la tata”, a subliniat fiica lui Adrian Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *