Prima pagină » Radio » Actualitate » Diana Enache, prima imagine alături de fetița sa! Vedeta arată super la scurt timp după naștere

Diana Enache, prima imagine alături de fetița sa! Vedeta arată super la scurt timp după naștere

26 oct. 2023, 12:03,
în Radio

Diana, fiica lui Adrian Enache, a postat prima imagine alături de fetița sa, Maria Ilinca, care a venit pe lume la sfârșitul lunii trecute. Vedeta este nespus de încântată de ceea ce se întâmplă în viața ei de când a devenit mămică. În plus, Diana Enache a fost felicitată de fani, care au remarcat cât de repede s-a refăcut după naștere.

La sfârșitul lunii septembrie, fiica lui Adrian Enache a adus pe lume primul ei copil și este mai fericită ca niciodată. Diana nu-și mai încape în piele de bucurie și profită din plin de această perioadă frumoasă din viața oricărei mămici.

Diana Enache, prima imagine alături de fetița sa

Diana Enache este de-a dreptul împlinită de când a devenit mămică, iar recent a făcut publică prima imagine alături de fiica sa. Diana și soțul ei se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce au devenit părinții unei fetițe superbe. De când fiica lui Adrian Enache a devenit mămică pentru prima dată, ea se simte împlinită din toate punctele de vedere.

În urmă cu puțin timp, vedeta a făcut publică prima imagine alături de micuță, iar fanii ei nu au stat pe gânduri și au complimentat-o imediat. Mai mult, internauții au fost surprinși de cât de repede și-a revenit Diana Enache după ce a născut.

„Cea mai frumoasă mămică”, „Superbă!!!”, „Felicitări și să vă trăiască minunea”, „Nici nu zici că ai născut, arăți super”, „Să vă crească sănătos bebe”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la fotografia postată de Diana Enache.

Adrian Enache e copleșit de rolul de bunic

Adrian Enache a devenit bunic pentru prima dată și este de-a dreptul copleșit de întreaga situație. În urmă cu puțin timp, artistul a vorbit despre cum se simte în această perioadă și a dezvăluit că deja o iubește pe nepoțica lui mai mult decât pe fiica sa, Diana.

„Măriuța este senzațională. Maria Ilinca este încă o minune de la Dumnezeu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Nu credeam când îmi spuneau prietenii că o să o iubesc mai mult pe nepotul sau nepoata, am zis că nu e așa. Nu e că nu o iubesc pe Diana, e altceva. Acum am o experiență. Diana a crescut cu naționala de fotbal a artiștilor”, a spus Adrian Enache, în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`