Prima pagină » Cultural » Diana Enache are un iubit celebru. Fiica artistului Adrian Enache va deveni în curând mamă

Diana Enache are un iubit celebru. Fiica artistului Adrian Enache va deveni în curând mamă

28 iun. 2023, 10:46,
BZI.ro, în Cultural

Diana Enache are un iubit celebru. Fiica îndrăgitului cântăreț Adrian Enache are o relație de mai bine de 4 ani cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vântu. Cei doi au fost extrem de discreți până acum, însă recent au dezvăluit că nu se mai ascund de ochii curioșilor. Fiica artistului Adrian Enache va deveni în curând mamă și este mai fericită ca oricând.

Diana Enache are un iubit celebru

Diana Enache este una dintre cele mai discrete vedete din România. Fiica lui Adrian Enache are o carieră aetisitcă de succes, însă este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta și-a ținut mereu viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor.

Recent, s-a aflat cine este iubitul vedetei, de mai bine de 4 ani. Aceasta formează un cuplu cu Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Diana Enache este însărcinată și va avea un copil cu partenerul ei celebru. Tânăra nu a dorit să ofere prea multe detalii, însă Sorin Ovidiu Vântu a confirmat că viitoarea sa noră va deveni mamă.

„Nu declar nimic, toată lumea sună, nu am nimic de declarat. Nu declar nimic momentan, aflați voi la momentul potrivit. (…) Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important.”, a spus Diana Enache.

Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul.”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

Diana Enache așteaptă cu nerăbdare să devină mamă și este mai fericită ca oricând alături de iubitul ei.

Cum a reacționat Adrian Enache când a aflat că va fi bunic

Adrian Enache este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni în curând bunic. Artistul a fost anunțat de către fiica sa că va avea o nepoțică chiar de ziua sa.

Diana Enache i-a oferit tatălui ei cadou o medalie pe care a inscripționat un mesaj emoționant: „Cel mai tânăr bunic rock’n’roll. 12.06.2023.”

„Să ştiţi că nu ne-am vorbit înainte, ne-am văzut direct aici, la podcast, dar am observat că suntem îmbrăcaţi cu haine de aceeaşi culoare. Dumnezeu lucrează prin situații și prin oameni și, după cum vezi, am ales amândoi culoarea roz, fără să vorbim, deci asta ce înseamnă. Ţi-am adus un cadou, ştii că eu sunt mai rezervata! Dar dacă azi e ziua ta, am zis să îţi ofer cel mai frumos cadou de până acum. Nu e un cont mare, e ceva de suflet. Şi acum am pulsul 180, dacă o să leşin să ştiţi de ce”, a declarat Diana Enache după ce i-a oferit tatălui ei medalia pentru cel mai tânăr bunic.

Diana Enache și Ionuț Vântu vor deveni în curând părinți pentru prima oară. Cei doi radiază de fericire împreună, dar își țin relația cât mai departe de lumina reflectoarelor. Fiica lui Adrian Enache are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima și o răsfață mereu. Diana Enache așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe și să se bucure de rolul de mămică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *