Prima pagină » Cultural » Diana Enache a dezvăluit sexul copilului în urmă cu puțin timp. Fata lui Adrian Enache este în culmea fericirii

Diana Enache a dezvăluit sexul copilului în urmă cu puțin timp. Fata lui Adrian Enache este în culmea fericirii

14 iun. 2023, 10:57,
BZI.ro, în Cultural

Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului. În ultima perioadă, s-a zvonit că fiica lui Adrian Enache, Diana Enache, este însărcinată, însă tânăra a preferat să păstreze discreția cu privire la acestă schimbare din viața ei. Totuși, afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu, tatăl partenerului ei, a fost cel care a confirmat sarcina, susținând că este nerăbdător să devină bunic.

Acum, Diana Enache a fost invitată în podcastul tatălui ei, acolo unde a vorbit, în premieră, despre faptul că va deveni mamă, dezvăluind, totodată, sexul copilului.

Diana Enache a dezvăluit sexul copilului în urmă cu puțin timp

Diana Enache și tatăl copilului ei, Ionuț Vîntu, formează un cuplu de aproximativ patru ani, însă au fost întotdeauna extrem de discreți cu privire la povestea lor de dragoste.

Luna trecută, fiica lui Adrian Enache a fost surprinsă de paparazzi ieșind de la Național FM, postul de radio unde este angajată, lăsând la vedere o burtică proeminentă.

Atunci, au luat naștere primele zvonuri privind faptul că tânăra este însărcinată, însă Diana Enache nu a comentat pe marginea subiectului, subliniind că va face anunțul la momentul oportun.

Ei bine, Diana Enache a fost recent invitată în podcastul moderat de tatăl ei, Adrian Enache, acolo unde a făcut primele declarații despre sarcină și despre sexul copilului. Se pare că ea și Ionuț Vîntu vor avea o fetiță, veste care l-a emoționat și înlăcrimat pe tatăl ei.

Pe 12 iunie, Adrian Enache și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut-o invitată în podcastul său pe fiica lui, Diana Enache. Tânăra a ținut să-i facă un cadoul inedit tatălui ei, anunțându-l că va avea o nepoțică.

Cunoscutul artist s-a emoționat și a lăcrimat atunci când a primit o medalie personalizată, pe care scria „bunicuțul rock and roll’.

Diana Enache: „Pentru că astăzi este ziua ta, eu zic că vei primi cel mai frumos cadou de până acum, eu așa zic’.

Adrian Enache: „Uimește-mă’.

Diana Enache: „Hai să te uimesc. Nu e un cont, atenție, nu e un cec, e ceva așa, de suflet și o să te las pe tine să-l deschizi. Și acum, am pulsul 180. Dacă leșin, o să dublăm, ia vezi ce scrie acolo’.

Adrian Enache: „Dumnezeu lucrează prin situații și prin oameni și, după cum vezi, am ales amândoi culoarea roz, fără să vorbim, deci asta ce înseamnă?’.

Diana, fiica lui Adrian Enache, rupe tăcerea despre părinți

Diana Enache spune că este recunoscătoare pentru părinții pe care îi are. Mai mult, prezentatoarea de la Prima TV susține că relația cu tatăl ei este una de prietenie.

„Am o relație extraordinară cu ambii părinți. Mă înțeleg foarte bine. Am o relație minunată cu el (n.r. – tatăl ei), suntem ca doi frați, cântăm împreună. Pe lângă relația normală tată – fiică, noi și cântăm împreună. Ceea ce este minunat”, a declarat Diana pentru Unica.ro.

Cu toate acestea, Diana are mereu emoții atunci când urcă pe scenă împreună cu Adrian Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *