Prima pagină » Cancan ultimă oră » Diana Dumitrescu, despre viața de mămică: „M-am pus în geununchi…!“

Diana Dumitrescu, despre viața de mămică: „M-am pus în geununchi…!“

05 oct. 2021, 16:13,
în Cancan ultimă oră

Diana Dumitrescu, în vârstă de 38 de ani, a decis să vorbească despre viața de mămică. Frumoasa blondină s-a retras din lumina reflectoarelor în 2019, când a născut un băiețel, Carol, și a decis să se concentreze doar asupra vieții de familie.

Trecerea de la viața agitată de dinainte, când era mereu pe fugă și mereu lucrând pentru vreun proiect, la cea de mamă responsabilă, care stă acasă și are grijă de copil, a fost foarte dificilă.

Diana Dumitrescu dezbrăcată

 

 

Diana Dumitrescu a recunoscut că nu i-a fost ușor să accepte statutul de mamă, trecerea de la o persoană fără responsabilități, la a fi închisă în casă, să alăpteze un copil din trei în trei ore.

„Mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu gândul că sunt mamă. Am avut momente în care am plâns, m-am pus în genunchi, după perdea și am plâns. Se adunase stresul, frustrarea, frica, oboseala. Dar mama m-a ajutat foarte mult, nu am simți că am un bebeluș în casă în primele trei luni, dar a plecat exact când el a început să meargă și să tragă de lucruri”, a spus Diana Dumitrescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu, disperată să arate la fel ca înainte

După ce a născut, Diana Dumitrescu a dezvăluit că avea 17 kilograme în plus și în momentul în care se uita în oglindă se gândea că nu mai scapă de burtă. Totuși, aceasta a slăbit destul de repede și a reușit să ajungă la 58 de kilograme.

„Abia când am început să ies din casă în fiecare zi, după un an de zile, am început să-mi revin. Trebuie să înțeleagă toate femeile că este doar o etapă din viața noastră și că bărbatul are un rol-cheie în sănătatea mintală și emoțională a femeii. Soțul meu mi-a spus, indiferent de kilogramele pe care le-am avut, că sunt cea mai frumoasă”, a adăugat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu

Sfaturi pentru viitoarele mămici

Diana Dumitrescu le-a transmis viitoarelor mămici să ceară ajutorul specialiștilor dacă vor considera că lucrurile nu sunt în regulă. Aceasta le-a transmis că din momentul în care a început să iasă din casă în fiecare zi, a realizat că lucrurile au intrat pe un făgaș normal.

Deși a întâmpinat destule probleme, Diana a recunoscut că fericirea dată de nașterea unui copil nu se compară cu nimic.

Diana Dumitrescu dezbrăcată

Diana Dumitrescu, în depresie după ce a divorțat

Din cauza problemelor în căsnicie cu Ducu Ion, Diana Dumitrescu a suferit de depresie. Cei doi au divorțat în anul 2013, iar atunci Diana Dumitrescu părea să aibă tot ce își dorește. Viața frumoasei blondine părea perfectă, cariera ei fiind la apogeu, câștiga mulți bani, apărea în telenovele, însă adevărul era altul. S-a spus atunci că aceasta ar fi fost înșelată de soț cu Adela Popescu.

Toate aceste probleme au aruncat-o în pragul depresiei. De altfel, în anul 2012, înainte de divorț, aceasta mergea la terapie. Diana a povestit că simțea că ceva este în neregulă cu ea și că are nevoie de ajutor.

În 2007, cu trei ani înainte să se căsătorească cu Ducu, Diana a apărut în ipostaze incediare în telenovela Războiul sexelor. Aceasta a apărut goală și și-a acoperit sânii doar cu măinile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`