Prima pagină » Cancan » Diana Constantin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, s-a schimbat total. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Diana Constantin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, s-a schimbat total. Cum arată și cu ce se ocupă acum

05 iun. 2024, 14:49,
în Cancan

Diana Constantin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, s-a schimbat total în urma celor două participări la celebrul reality-show. În sezonul trei, cobcurenta a cedat ispitei Andi Constantin, astfel că relația sa de acasă a luat sfârșit. A revenit la „Insula Iubirii” în sezonul cinci, dar nu a rezistat prea mult în emisiune.

Diana Constantin a fost una dintre cele mai controversate concurente de la „Insula Iubirii”, dar după participarea în cadrul reality show-ului, aceasta şi-a schimbat semnificativ atât viaţa profesională, cât şi pe cea personală. Cum arată tânăra care a participat atât în cel de-al treilea sezon, cât şi în cel de-al cincilea, în show-ul din Thailanda, potrivit Unica.

Diana Constantin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, s-a schimbat total

În cel de-al treilea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, Diana Constantin a fost una dintre concurentele notabile. Aceasta a acceptat provocarea fidelităţii alături de partenerul său, Ben, având încredere că relația lor este solidă și că vor putea trece cu bine de provocările puse în fața lor. Cu toate acestea, experiența din emisiune a fost una tumultuoasă pentru aceştia. În timp ce erau pe insulă, Diana a dezvoltat o conexiune cu ispita Andi Constantin, fiind momentul în care aceasta a cedat tentației și a renunţat la relaţia pe care venise să o testeze.

La puţin timp după încheierea filmărilor din Thailanda, Diana Constantin a intrat într-o relaţie cu Aurel, un alt concurent din cadrul emisiunii, ambii participând în sezonul trei al reality show-ului cu parteneri diferiţi. Cei doi au început o relație la câteva luni după experiența din Thailand, poveste de dragoste ce a captat rapid atenția publicului, mai ales datorită personalităților lor puternice și a conflictelor frecvente.

După ce și-au oficializat relația, au avut momente de separare și împăcare, fapt care a generat multe speculații și comentarii din partea fanilor. Într-unul dintre momentele lor de despărțire, Diana a declarat pe rețelele de socializare că este o persoană independentă și că face ce dorește, ceea ce a stârnit diverse reacții din partea internauților​.

Ca să îşi cureţe imaginile pe care şi le-au creat în sezonul trei, Diana şi Aurel au participat în calitate de cuplu, în sezonul cinci al emisiunii, însă fără niciun succes. Bruneta a părăsit emisiunea înainte de final din cauza comportamentului partenerului său pe cealaltă insulă, iar la scurt timp după încheierea filmărilor, cei doi s-au despărţit definitiv.

Cu ce se ocupă acum Diana Constantin

Pe lângă controversele din emisiune, de-a lungul anilor, Diana a avut parte de multe alte momente dificile, inclusiv pierderea unei sarcini și agresiuni fizice din partea unui fost iubit. În ciuda acestor provocări, ea a reușit să se redreseze și să-și construiască o carieră solidă, axându-se pe dezvoltarea personală și profesională​.

Diana s-a orientat către o carieră în domeniul aranjamentelor florale. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii” de pe Antena 1 nu doar vinde buchete și aranjamente, dar este și trainer pentru cei interesați să învețe acest meșteșug​. Pe lângă afacerea cu flori, bruneta colaborează şi cu un salon de cosmetică.

Diana este foarte activă pe rețelele de socializare, unde își promovează activitățile și proiectele florale, dar menține discreție în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, recent, bruneta a publicat pe contul ei de socializare o imagine cu un buchet de flori imens dăruit de partenerul ei de viaţă, fotografie care a venit însoţită de un text de mulţumire pentru iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024