Prima pagină » Cultural » Diana Bart, o prezență răvășitoare pe Instagram. Ce spune frumoasa prezentatoare despre partenerul ei de viață

Diana Bart, o prezență răvășitoare pe Instagram. Ce spune frumoasa prezentatoare despre partenerul ei de viață

07 nov. 2022, 09:35,
în Cultural

Diana Bart este o prezență răvășitoare pe Instagram. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta se bucură din plin de succes în carieră și de aprecierea publicului autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Diana Bart a avut parte de multe momente grele în plan personal. Aceasta a trecut printr-un mariaj eșuat însă și-a revenit spectaculos după divorț și și-a refăcut viața alături de Mihai Dumitrescu, un prosper om de afaceri. Iată ce spune frumoasa prezentatoare despre partenerul ei de viață.

Diana Bart, o prezență răvășitoare pe Instagram

Diana Bart este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta atrage multe priviri atunci când se afișează pe Instagram, la tv sau la evenimentele mondene.

La vârsta de 39 de ani, prezentatoarea se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Diana Bart se declară o femeie împlinită pe plan profesional și personal și radiază de fericire alături de actualul soț, Mihai Dumitrescu. Frumoasa prezentatoare reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie. Aceasta a dezvăluit că are parte de multe provocări alături de cele două fetițe ale sale, Maira și Amina, însă este mai fericită ca oricând.

,,Eu am refuzat foarte mult timp o bonă. Am zis că pot să le fac eu pe toate și cu Maira am stat până la doi ani fără ajutor, dar automat când a apărut și cea de-a doua fetiță a fost imposibil să le fac pe toate. Eu făceam și curățenie, eu călcam, eu le făceam pe toate și nu am cum să le mai fac acum.”, a declarat vedeta tv.

Diana Bart se dedică în prezent celor două fetițe superbe și partenerului ei de viață, care o ajută mereu. Prezentatoarea are doar cuvinte de laudă pentru actualul soț și se declară o femeie împlinită.

O altă vedetă care se bucură din plin de viața de familie este Alina Pușcaș. Aceasta are o căsnicie de mai mulți ani și radiază de fericire de când este mamă. Vedeta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta a atras multe priviri cu fotografiile în ipostaze îndrăznețe de pe rețelele de socializare.

Ce spune vedeta despre provocările vieții de familie

Diana Bart și-a refăcut viața după ce în urmă cu câțiva ani a trecut printr-un divorț dureros. Aceasta s-a recăsătorit cu Mihai Dumitrescu, un om de afaceri celebru în domeniul imobiliar. Cei doi au o locuință de lux în București și se bucură din plin de viața de familie. Prezentatoarea are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, care o răsfață mereu și o ajută la treburile casnice.

„Dimineața o duce pe Maira la grădiniță, pregătește micul dejun. Bineînțeles că eu pot să mai prind câteva ore de somn în plus cu pitica Amina. La prânz, eu gătesc în fiecare zi sau o dată la două zile, depinde. Seara, ne adunăm cu toții la cină. De multe ori mă ajută și Mihai și îi mulțumesc enorm pentru asta.”, a declarat celebra prezentatoare.

Diana Bart arată spectaculos la vârsta sa și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și de cei doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *