Prima pagină » Cancan » Diana Bart, dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț. „Nu vreau să mă mai încarc de oameni toxici în viaţa mea…”

Diana Bart, dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț. „Nu vreau să mă mai încarc de oameni toxici în viaţa mea…”

29 dec. 2021, 14:08,
în Cancan

Frumoasa prezentatoare Diana Bart a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre fostul soț. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros, însă în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat celebru. Dincolo de provocările pe plan personal, Diana Bart se declară o femeie împlinită și o mamă devotată. 

Diana Bart, declarații uimitoare despre fostul soț

Puțini sunt cei care ştiu că prezentatoarea emisiunii „Focus Monden” de la Prima Tv, Diana Bart, a trecut printr-un mariaj eșuat. Aceasta a fost căsătorită cu omul de afaceri Adrian Geotoiu, însă după doi ani au decis să divorțeze.

Diana Bart a mărturisit care au fost motivele separării definitive și cum a fost căsnicia alături de partenerul ei de viață.

„Persoanele apropiate ştiu că nu mi-a fost deloc uşor, dar am ajuns să mulţumesc că s-au  întâmplat toate aceste lucruri în viaţa mea. (…)

Acum după ce a trecut timpul îmi dau seama că atunci am făcut o alegere proastă. M-am şi pripit pentru că după două luni după ce ne-am cunoscut am spus ’’da” când am fost cerută. (…)

Acum sunt mult mai atentă la detalii şi nu mai accept orice în viaţa mea, doar de dragul de a fi. Nu vreau să mă mai încarc de oameni toxici în viaţa mea. Eu îmi doream să mă căsătoresc o singură dată pentru că sunt o fire romantică.”, a mărturisit vedeta.

Frumoasa Diana Bart și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, însă relația cu acesta a fost plină de provocări. Îndrăgita vedetă este mamă a doi copii și recunoaște că a întâmpinat dificultăți pe plan personal.

„Cu Maira m-am descurcat singură primii doi ani. Însă cu doi copii e foarte greu, oboseala a fost cruntă, la fel și lipsa timpului petrecut cu mine, așa că am apelat la ajutorul unei bone. Iar ocazional mă ajută și mama și soacra. Am înțeles că e important și timpul meu, ca astfel să pot oferi și copiilor timp de calitate.”, a declarat prezentatoarea.

O altă prezentatoare de succes care a trecut printr-un mariaj eșuat și un divorț scandalos este Octavia Geamănu. Aceasta a avut o relație controversată cu un celebru om de televiziune.

Ce spune Diana Bart despre colegul ei de breaslă, Cove 

Diana Bart a prezentat „Focus Monden” alături de celebrul Gabriel Coveşeanu. Cei doi au atras atenția publicului de la prima emisiune. Proiectul de televiziune a fost de un real succes, iar emisiunea a fost extrem de apreciată.

Frumoasa vedetă a mărturisit la vremea respectivă cât de mult a contat în cariera ei colaborarea cu Prima Tv, dar și cu faimosul Cove.

„Este o emisiune mult mai dinamică, introducem noi rubrici, dar eu spun că interacțiunea mea cu Cove pe prezentările știrilor va face deliciul. Ne permite formatul să fim spontani, naturali, să fim noi. Mi se pare că facem echipa perfectă și vom trece ușor sticla către telespectatorii noștri.”, a declarat aceasta.

La rândul lui, Cove a vorbit despre colega lui de breaslă, dar și despre provocările din ipostaza de prezentator.

„Mă bucur tare mult să lucrez cu Diana. Atunci când ne-am cunoscut, când am gătit sarmale, ne-am dat seama că, profesional, suntem pe aceeași lungime de undă și sunt convins că vom face o echipă redutabilă. Și de neuitat! Diana este, într-un singur cuvânt, o profesionistă în televiziune.”, a declarat Cove.

Diana Bart a trecut printr-un divorț scandalos, care a propulsat-o în atenția publicului. Îndrăgita vedetă a trecut peste momentele dificile și s-a dedicat creșterii celor două fetițe. În prezent, frumoasa prezentatoare iubește din nou și se declară o femeie împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *