Prima pagină » National » Diana a fost înmormântată de ziua copilului ei, la doar 25 de ani. Soțul acesteia a ucis-o cu un topor

Diana a fost înmormântată de ziua copilului ei, la doar 25 de ani. Soțul acesteia a ucis-o cu un topor

27 iul. 2024, 17:40,
BZI.ro, în National

Diana, tânăra din Buzău care a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei, a fost înmormântată chiar de ziua copilului ei. Partenerul ei de viață nu a mai ținut cont de nimic și a omorât-o cu un topor. Victima a fost condusă pe ultimul drum la vârsta de 25 de ani.

Vineri, străzile din Vadu Pașii, județul Buzău, au fost pline de oameni care au mers să își ia rămas bun de la Diana, o tânără de 25 de ani care a fost ucisă cu sânge rece de partenerul ei de viață, bărbatul care trebuia să îi fie sprijin la bine și la greu.

Diana a fost înmormântată de ziua copilului ei

La înmormântarea Dianei au fost prezente peste 200 de persoane: rude, prieteni, vecini și oameni care au cunoscut-o și apreciat-o. Ceremonia a început în jurul prânzului. Ziua în care a fost condusă pe ultimul drum tânăra trebuia să fie una plină de bucurie pentru întreaga familie, asta pentru că fiul ei și-a sărbătorit ziua de naștere.

Băiatul Dianei a împlinit vârsta de doi ani. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, mai ales pentru că tânăra părea că avea o căsnicie frumoasă cu soțul ei. Bărbatul nu a mai ținut cont de nimic și a ucis-o cu un topor.

„La mulți ani fericiți, inimioara lu Didi. Ești cel mai minunat copil, îți doresc o viață senină și frumoasă, plină de fericire, micuțul meu. Astăzi, 2 anișori de când ai venit pe lume și ai bucurat sufletele tuturor. Noi și bunicuțele tale îți promitem că îți vom fi alături toată viața și îți vom oferi cea mai frumoasă copilărie. Te rugăm să ne ierți că nu am putut face ceva pentru mămica ta, dar ea de sus te veghează și va avea grija de tine. La mulți ani, minune de copil! Te iubește Didi a ta mult de tot”, a scris o prietenă pe Facebook.

Cine va avea grijă de copil

Mama Dianei este devastată de durere, iar singura ei alinare în aceste momente grele este faptul că a preluat custodia copilului. Băiatul tinerei va fi crescut de bunica lui în urma crimei.

O prietenă apropiată a Dianei, Raluca, a mărturisit că au fost împreună să muncească pe litoral, fapt ce nu i-ar fi convenit soțului ei. Tânăra ar fi fost amenințată cu moartea de bărbat, fiind nevoită să se întoarcă acasă, potrivit sansanews.ro

Raluca a mai dezvăluit că Diana ar fi trăit în teroare cu soțul ei, care era extrem de posesiv și nu ar fi lăsat-o să iasă din casă în absența lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *