Prima pagină » Razboi în Ucraina » Dialogul spumos dintre o navă rusească şi una georgiană! Au făcut mişto de ei în ultimul hal – VIDEO

Dialogul spumos dintre o navă rusească şi una georgiană! Au făcut mişto de ei în ultimul hal – VIDEO

28 feb. 2022, 14:16,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Dialogul dintre o navă rusească și una georgiană a fost, de-a dreptul, fabulos. Rămas fără combustibil, vasul rusesc a cerut ajutor navelor din proximitate. A răspuns secundul unei nave georgiene, iar discuția a devenit virală.

Pe scurt, nava georgiană a refuzat să ofere ajutorul cuvenit pe motiv că echipajul aflat la nevoie era de origine… rusă. Conaționalii lui Vladimir Putin au fost informați că nu vor primi adăpost și combustibil și că singura soluție pe care o au este să înceapă să vâslească, pentru a ajunge pe uscat.

Rușii au insistat că politicul nu trebuie să intervină în respectivul caz, dar fără succes. Georgienii, pur și simplu, i-au ignorat.

Dialogul spumos dintre o navă rusească şi una georgiană

Vladimir Putin a demarat, joia trecută, o acțiune militară specială în Donabs. Ulterior, în Kiev, Harkov sau Odesa s-au auzit mai multe explozii. Operațiunea militară începută de Rusia este complexă, în acțiune fiind implicate avioane, tancuri, rachete și nave militare. Au fost sute de răniți în urma atacurilor.

Iata conversatia care a devenit virala

Secund navă georgiană: Păreți că sunteți ruși. Sunteți din Rusia?

Marinar rus: Da, suntem din Rusia, echipaj rusesc.

Secund navă georgiană: Înțeleg, echipaj din Rusia. Păi, băieți, refuzăm să vă adăpostim și refuzăm să vă alimentăm cu combustibil!

Marinar rus: Cu cine stau de vorbă?

Secund navă georgiană: Cu secundul căpitanului, din Georgia. Nu vă aprovizionăm cu combustibil. Navă rusă… (înjurătură).

Comandant georgian: (înjurătură) …de ocupanți.

Marinar rus: Hai să nu implicăm politica în asta. Am rămas fără combustibil!

Secund navă georgiană: Ei bine, dacă nu mai aveți combustibil, atunci vâsliți!

Comandant georgian: (înjurătură)…

Secund navă georgiană: Glorie eroilor! Glorie Ucrainei!

Dima, un soldat rus capturat de ucraineni care a izbucnit în lacrimi

Lupta dintre ucraineni și ruși este tot mai strânsă și, chiar dacă nimeni nu se aștepta la o lovitură de asemenea amploare, se pare că războiul este departe de a se termina. Până acum, o mulțime de oameni și-au pierdut viața, militari și civili, iar foarte mulți dintre ei au rămas fără locuințe. În tot acest timp, alții se ascund pe la metrou și așteaptă o minune care să oprească războiul.

Ucrainenii au fost cei care au provocat mai multe pagube în rândul armatei ruse și care fac tot ce pot pentru a-și apăra ținutul. Generalul-maior ucrainean Boris Kremenetski a declarat reporterilor de la Washington că Ucraina a capturat aproximativ 200 de soldați ruși care erau „prost echipați”, majoritatea cu vârste fragede, de aproximativ 20 de ani.

Am capturat în jur de 200 de soldați ruși, unii dintre ei în vârstă de 19 ani, deloc antrenați, prost echipați. Îi tratăm conform Convenției de la Geneva, conform dreptului umanitar internațional”, a declarat Kremenetski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *