Prima pagină » Cancan ultimă oră » Diagnosticat cu cancer de piele, Florin Călinescu a spus ce simptome a avut

Diagnosticat cu cancer de piele, Florin Călinescu a spus ce simptome a avut

31 mai 2022, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Florin Călinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. Fostul jurat de la „Românii au talent” a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa, atunci când a fost diagnosticat cu cancer de piele.

Florin Călinescu, în vârstă de 66 de ani, a acceptat să susţină o campanie de informare şi conştientizare privind cancerul de piele și cu această ocazia a dezvăluit pentru prima oară că el însuși a trecut prin acest cumplit diagnostic în urmă cu mai mulți ani.

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular

Îndrăgitul actor și prezentator de televiziune a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular sau, în termeni populari, cancer de piele, tumora fiind localizată la nivelul nasului. Inițial, actorul nu i-a dat importanța necesară, însă pe măsură ce aceasta creștea, a început să se îngrijorez și a mers la medic.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii când auzi de cancer. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!“, – a dezvăluit Florin Călinescu în cadrul campaniei respective.

Florin Călinescu a apelat la microchirurgia Mohs considerată a fi cea mai rapidă variantă de diagnostic și tratament.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui“.

Cum a reacționat Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit

Florin Călinescu le-a transmis un mesaj dur celor care au susținut că el ar fi murit. Pentru a demonstra că a fost vorba doar despre niște speculații, omul de televiziune a făcut un LIVE pe Facebook. În cadrul acestuia, el le-a povestit internauților că se află „într-un loc minunat”, între România și Serbia.

Omul de televiziune s-a filmat pe Dunăre, descriind acest loc drept unul foarte drag lui. Florin Călinescu s-a arătat supărat pe cei care au pornit zvonurile despre un așa-zis deces, numindu-i „cretini”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *