Prima pagină » Titlurile zilei » Dezvoltatorul Tudor Toma, filmat în timpul unei agresiuni! A coborât dintr-un Mercedes electric și a vrut să spargă geamul unui Volkswagen cu pasageri înăuntru. Reacția pentru BZI: „Du-te-n morții m…i” – FOTO/VIDEO

Dezvoltatorul Tudor Toma, filmat în timpul unei agresiuni! A coborât dintr-un Mercedes electric și a vrut să spargă geamul unui Volkswagen cu pasageri înăuntru. Reacția pentru BZI: „Du-te-n morții m…i” – FOTO/VIDEO

06 dec. 2023, 02:00, 19 ,
Ciprian BOARU, în Titlurile zilei

Agresiunea dezvoltatorului imobiliar Tudor Toma a fost filmată în trafic. Și-a agresat vecinul cu care avea un conflict mai vechi, din cauza unui teren. Afaceristul nu este la primul incident de acest fel. Întrebat de BZI, acesta a avut o ieșire nervoasă: „Du-te-n morții m…i”

Afaceristul Tudor Toma, cunoscut pentru mai multe proiecte imobiliare în comuna Bârnova, județul Iași, recidivează, fiind cunoscut comportamentul agresiv al acestuia. Dezvoltatorul se ceartă cu un vecin, de mai mulți ani, pentru o fâșie de teren din sat Vișan, strada Sf. Ilie. Cei doi au ajuns și la procese, dar Toma nu a primit o soluție favorabilă. Conflictul a escaladat. De la înjurături și amenințări, Tudor Toma a ajuns să-l agreseze în trafic pe vecin. Momentele au fost filmate în cursul zilei de 04.12.2023.

„Am pornit mașina din fața porții în jurul orei 16.00. Eram cu soția în dreapta. Toma m-a văzut și a parcat în dreptul meu. Era cu un Mercedes electric, B-233-TMT. A început să înjure, a lovit mașina, a lovit în geamul din față, stânga. După a plecat înjurând. Au fost și incidente mai vechi. El se află la câteva case. Într-o noapte a venit la poartă și a început să urle. Nu știu ce vrea, probabil vrea să mă provoace. Totul a pornit de la o suprapunere de terenuri, dar el nu a avut dreptate”, a spus victima agresiunii, care a preferat anonimatul.

Filmarea cu agresiunea dezvoltatorului Tudor Toma a ajuns la polițiști

În cursul zilei de ieri, 05.12.2023, o plângere penală a fost depusă la secția de poliție din Bârnova, pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

„Am fost și am depus plângere penală. Voi vedea ce se va întâmpla. El este cunoscut în comună. A dat polițiști în judecată că ar fi fost agresat, că l-au amendat. Face ca un copil care nu a primit acadele”, a mai spus bărbatul agresat.

Contactat telefonic de BZI, afaceristul a avut o reacție nepotrivită.

„Du-te-n morții m…i”, a reușit să declare telefonic Tudor Toma, fratele altui dezvoltator imobiliar, Călin Toma, care a supraetajat ilegal blocuri și și-a pus în cap și locuitorii din Lețcani – blocurile Avicola, unde a inițiat un proiect imobiliar anulat în instanță.

Ulterior, BZI l-a contactat din nou ca să-l întrebe pe Tudor Toma dacă nu cumva a comis o greșeală în momentul în care a înjurat.

„Nu e o greșeală, mă, ce nu înțelegi? Te rog să nu mă mai deranjezi. Bagă-mă mai puțin în seamă. La revedere. Unde aveți sediul că vreau să mă p..”, a concluzionat Tudor Toma, obișnuit cu WC în curte.

A condus fără permis și a fost condamnat

În trecut, Tudor Toma a mai avut probleme cu legea. În 2014, afaceristul a fost arestat după ce a fost prins la volanul autoturismului BMW X5, fără permis de conducere. Era a patra abatere a afaceristului, după ce permisul a fost suspendat. Problemele lui Tudor Toma au început în 2010, când era la volanul altei mașini. A fost oprit de polițiști în trafic și i s-a cerut să sufle în fiolă. A refuzat și s-a ales cu permisul suspendat.

În baza unei sentințe date de Judecătoria Hârlău, Tudor Toma a primit o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare, dar și o perioadă de supraveghere de patru ani. A contestat decizia la Curtea de Apel Iași, dar magistrații au respins-o.

Totodată, pentru a evita taxele în urma unei vânzări, Tudor Toma convingea clienții să cumpere apartamente în Bârnova, după ce plăteau un avans de doar 6.000 de euro. Apoi, afaceristul le împrumuta fictiv aproape 100.000 de euro, sumă ce trebuia returnată în rate egale. E de văzut dacă dezvoltatorul Tudor Toma va fi sancționat în baza filmării care a surprins agresiunea din trafic.

Comentarii
  • Popa Francisc

    Războiul se termină doar când părțile ajung la o înțelegere. Din păcate unii se cred nemuritori …. Pocăiți-vă ca împărăția lui Dumnezeu este aproape!

  • Ba, uitați ce dezmembrat e în poza în tricou. Înjurăturile către ziar și reacțiile din video demonstrează ca e venit de la coada vacii

  • alt daunator imobiliar

  • Nu înțeleg de ce l-a tolerat poliția de atâtea ori. De fapt înțeleg…

  • Ghiolban prost, ăsta nu e sănătos la cap, ce mutră de tâmpit are

  • Măi dezmembratule! Cocalarul poulii care ești! Ce moacă de dobitoc ai! Să-ți iau familia în poulă de mwist ce ești!

  • De mos Nicolae mai filtrati un pic urarile de pe lista

  • Ce mutra de degenerat are infractirul ăsta

  • Frustrat agresiv

    Probabil nr de înmatriculare e prescurtarea de la ‘Te-n Morţii măTii, nu de la numele lui. Oricum la ce faţă de gugumete are, ce să-i ceri…aşa gibon, aşa caracter. Şi uite-aşa toţi oligofrenii se cred mari zmei, până dau peste un bărbat care să coboare din maşină şi să le schimbe culoarea din jurul ochilor sau eventual poziţionarea danturii. Plângere penala pentru ameninţare….ce glumă proastă! Timp pierdut inutil la Poliţie. Va fi un alt dosar definitivat cu NUP (neînceperea urmăririi penale) după vreo 3-4 ani de cercetări asidue din lipsă de personal şi datorită volumului enorm de frecat menta..pardon de muncă şi a numărului imens de dosare aflate în sertare…pardon, în lucru!

  • Amanta lui Bejan

    Toma si cu Bejan Emil
    Doi tarani analfabeti , asociatii anului cei mai prosti din iasi
    Unul mai prost ca altul , doi escroci amandoi
    Au ars si au magarit pe toata lumea si bejan emil cu usile de la 365 , asociatu lui toma
    Au 20
    De dosare penale amandoi , lepadaturile iasului
    Doua scursuri
    Doi maimutoi de la circ😂

  • Lică Mititelul

    baieti nu vă luați de Toma, ca e jmeker rău omul. Ați văzut cum a scapat de pușcărie când a condus băut și fără permis și l-au prins polițiștii de vreo 4 ori consecutiv? Vă spun eu! A depus Irina Schroder o hârtie la Tribunal în care a spus că Toma Tudor își face concediul împreună cu ea și că e băiat foarte bun…. deci când e la greu are cine interveni… așa că lasați-l în pace pe om…. e intangibil!

  • Vine el, Puțin și îl rezolvă acușica!

  • @Amanta lui Bejan

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Toma, un țăran de la tara. Dar dacă îl întrebi, spune că e din Iași. Hai sictir penalule.

  • Pare un om echilibrat

  • un golan anal-fabet, , oare pt astia sa iesit in ’89 in strada ? acum regret regimul trecut , datorita unora ca asta, care ar fi facut puscarie de uita cum il cheama .nu sa sfideze legile un derbedeu sadea.vinovati sunt oameni justitiei care nu isi fac treaba , in alta tara din europa ar fi infundat puscaria imediat, un retardaT CA EL.

  • Bejan Emil zis perversu

    Gunoaieleeeeeeeee din Visani
    Problema adevarata este ca Bejan Emil cu usile s-a certat cu Toma , s-au nimerit doua panarame, i-au trasnit si si-au adunat” scandalu a inceput de cand au inceput sa faca gang-banguri cu femeile lor
    De acolo a pornit scandalul
    “Sotia” lu Bejan “mai umbla prin sat” se mai duce cu unu cu altu ! Si au ajuns amandoi la o intelegere
    Cand au ajuns sa faca ssex in grup asta a lu bejan a mai adus vreo 2 handralai , si de aici a plecat ceartaa
    Lu toma nu i-a venit sa creada cand a vazut ce nimfomana e “nevasta” asociatului”
    Bine ca nu e la prima abatere
    Dna Bejan face ravagii cu handralaii de mult timp
    Dar si el e prost , el in loc sa o certe pe ea
    Se cearta cu asociatii lui
    Statii linistiti ca treaba o sa fie buna
    Ei oricum s au prostituat mereu prin targ
    Asa ca evitati subiectul cu ei si discutiile ca sufera toti de “honoreee”😂😂

  • ala cu usile are intr-adevar un magazin de kkt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *