Prima pagină » Titlurile zilei » Dezvoltatori, primari, medici, afaceriști, șef Antidrog la botezul organizat de viceprimarul Cezar Baciu! Cum a mers masa la restaurantul La Castel: „S-a dat 500 de euro de cuplu, dar am auzit și cu 1.800 de lei” – FOTO/VIDEO

Dezvoltatori, primari, medici, afaceriști, șef Antidrog la botezul organizat de viceprimarul Cezar Baciu! Cum a mers masa la restaurantul La Castel: „S-a dat 500 de euro de cuplu, dar am auzit și cu 1.800 de lei” – FOTO/VIDEO

10 oct. 2023, 02:00, 29 ,
Ciprian BOARU, în Titlurile zilei

Aproape 250 de invitați au fost la petrecerea de după botezul lui Carol, băiatul viceprimarului Cezar Baciu și al partenerei, Mihaela Cazacu. În sala de la restaurantul La Castel s-au perindat primari, dezvoltatori, afaceriști. Surse de la petrecere au transmis că de cuplu s-a plătit 500 de euro, dar și mai puțin

Viceprimarul Cezar Baciu, pus pe funcție după ce a trădat formațiunea USR în Consiliul Local, a avut o zi plină duminică, 08.10.2023. Începând cu ora 12.00, a organizat botezul copilului făcut cu Mihaela Cazacu, originară din Republica Moldova. Cei doi încă nu s-au cununat civil și religios. Ceremonia a avut loc la Biserica „Sf. Mucenic Iulian din Tars”, din campusul „Tudor Vladimirescu”. La slujbă au participat rude și apropiați din familie ai celor doi părinți. Carol, în vârstă de câteva luni, a avut parte de două perechi de nași. După ceremonie, invitații s-au îndreptat spre restaurantul La Castel, sala BallRoom, cu o capacitate de 250 de persoane. Invitații au început să ajungă de la ora 14.00.

Ținute discutabile pentru doamnele prezente la eveniment

Din informațiile deținute de BZI de la cei prezenți, sala din restaurant a fost umplută cu cel mult 250 de invitați. Petrecăreții nu au avut parte de o zi călduroasă, trebuind să suporte ploaia rece doar de la mașini până la intrarea în local. În mediul online au apărut și comentarii legate de vestimentația doamnelor. Specialiștii spun că puteau face alegeri mult mai fericite.

„Mai multe femei elegante vezi pe stradă decât la evenimentul respectiv. Dacă era la cort, mai ziceam. Nu mai vorbim de machiaj, coafuri. Bărbații au fost cât de cât. Erau mai bine îmbrăcate profesoarele de la deschiderea anului școlar”, au spus specialiști în design vestimentar, sub protecția anonimatului.

Directorii din Primăria Iași au venit încolonați la petrecere

La evenimentul viceprimarului Cezar Baciu s-au prezentat directori din primărie, cum ar fi Maricel Ghercă – director tehnic la compania de Transport Public (CTP) Iași, Cristian Stoica – director general CTP, Marius Ionescu – Citadina SA, Laurențiu Ivan – Servicii Publice, Maria Apetroaei – Direcția Generală Economică și Finanțe Publice Locale, Luminița Munteanu – Direcția de Asistență Socială etc.

Lista a fost completată de Marius Manea – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași, avocatul Teodor Toader, fiul rectorului de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, medicul stomatolog Iulian Andrei Grigoriciuc, Roxana Moraru – Noir Coffee Roasters. Printre politicienii ajunși la petrecere s-au numărat primarul Mihai Chirica, primarul Mihai Țibucanu, din comuna coarnele Caprei, viceprimarul Daniel Juravle, vicepreședinții Marius Dangă și Sorin Afloarei, de la Consiliului Județean (CJ) Iași, Costel Alexe, președintele CJ, consilierii locali Manuel Bostan, de la PNL.

La eveniment a apărut și Dan Cojocaru, vicepreședintele clubului, zis și „Mops”, împreună cu soția. Nu au lipsit nici dezvoltatorii imobiliari Ștefan Popescu Jr. și Florin Boca, amândoi apropiați de PSD.

S-a dat drumul la antreuri și la șprițuri, dar spre seară s-a spart petrecerea

Din diverse motive, invitații nu au petrecut până la închidere. Spre exemplu, primarul Mihai Chirica a făcut prezența cu soția, după care au plecat la scurt timp. Edilul trebuia să pozeze la evenimentele organizate în apropierea raclei Sfintei Parascheva. Angajații din primărie au plecat pe la 20.00, pentru că a doua zi aveau serviciu. Unii invitați au spus pentru BZI că a fost un eveniment decent, plăcut. Pe mesele restaurantului au fost aduse antreuri cu creveți și diverse salate de crudități, friptură de rață pe pat de piure din țelină, platouri cu dulciuri, whisky, vin și cocktail-uri.

Darul de pe masă va fi văzut la anul

Din estimările făcute de BZI, Cezar Baciu ar fi primit, în plic, cel puțin 50.000 de euro, fără să fie luate în calcul sumele nașilor, părinților.

„S-a dat 500 de euro de cuplu, dar am auzit și cu 1.800 de lei”, au transmis surse de la petrecere.

O sumă exactă va fi făcută publică în declarația de avere a viceprimarului, ce va fi completată anul viitor. În actualul document, acesta nu are casă, mașină, terenuri, ci o datorie de 50.000 de lei la bancă și indemnizația de 148.590 de lei, aproape 30.000 de euro, pe an. Atmosfera de la petrecere a fost asigurată de o formație care a interpretat melodii din anii 80-90, dar și moderne.

Copiii invitaților au avut la dispoziție spații de joacă supravegheate de angajații restaurantului.

Comentarii
  • Ce fata de curvete ieftin are putoarea tradatorului cordit!!!!

  • Asa incepe procesul de corupere. Pe multi nici nu ii cunoaste dar se perindeaza pe langa el ca sa aibe de castigat mai tarziu…

  • Să ințeleg că, ! toți aceștia sant prieteni de familie ? 🤔

  • Ștefan Popescu JR…clar…! Material gratis pentru DNA..! 🤭

  • Și au curs șpăgile în mod legal și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți…!

  • Filmarea cumătriei a fost la rezoluție HD ready sau 8K Ultra HD, așa cum au doar baștanii?!?

    Faza asta am mai văzut-o la finalul unui film românesc…”Lumea lu’ Bachus”…tot așa, venea crema lumii bune la o petrecere organizată in cinstea fetei unui buticar din București ce vindea poșârcă in loc de vin, presa, procuratura, securitatea intraseră pe fir,…in final tipul e condamnat la moarte. Filmul merită văzut, e făcut după un caz real…🤓

    P.S: dragi ieșeni, evitați cameramanii șarlatani care vă filmează evenimentul,gen nuntă,botez,majorat la rezoluție HD ready( hd ready a apărut in 2006, e veche) ci cereți filmare la rezoluție 8 K UHD( a apărut in 2018, iar din 2020 e standardul pe piața filmăriilor de evenimente)
    Pentru fițoși a apărut din 2022, filmarea la rezoluție 12 K UHD, dar asta e o altă poveste, e pentru evenimentele de fiță.

    Pentru oamenii normali,există rezoluția 8K UHD. Nu da banii la cameraman până nu-ți livrează filmarea la rezoluția 8K Ultra HD.

  • Satul de nebuni

    Terminați cu prostia de șef la antidrog.Exste o pseudoinventie de papat bani și împărțit pliante în gări și concerte, care nu au purtat în viața lor un pistol….total inutilă.Ce va mai place pompozitatea in titluri de 2 lei.

  • Aproape toata mafia din Iasi la un loc. Nici mafia siciliana nu e atat de ticaloasa ca astia…

  • Întreg grup format de impostori-mediocri dar puși pe “combinații” asupra unor infracțiuni și influența. Acești indivizi, unde haina, banii și influența, unde la pachet vine faptele de corupție! Configurația unei imagini perfect pentru acest oraș! Corupție până-n măduva!

  • Spunea bine cineva….Secretul lui Bachus……ba sunteti o sleahta de banditi ordinari,corupti pana in maduva oaselor–niic maduva nu mai aveti de fapt–-scursuri,jegguri,opravele societatii.Marsh la kkt mai obositilor!

  • la un botez se invita familia si prietenii, nu directorii de institutii subordonate si gasca imobiliara! Mai ales cand esti viceprimar, esti atent pe cine inviti. Ce vei face daca ajungi primar si vei fi nevoit sa dai pe vreunul afara, unul din astia care ti-au cotizat la botez? Cum ai sa-l executi?

  • Urat imbracate doamnele, pe una o ploua pe spatele gol si ii floscaie baltoaca in rochie, sotia primarului zici ca e la inmormantare, toata neagra si lata, altele parca pleaca la birou direct de la botez. Asta denota cat pret au pus pe petrecerea asta, s-au dus din obligatie, hai ma si noi ne imbracam cu ce mai avem prin dulap ii dam astuia banii si sanatate. Altadata Cezarica sa-ti inviti prietenii si familia, nu mai bine te distrai tu cu vechii tai colegi? Crezi ca o sa ii pese cuiva de tine, alora din primarie, cand n-ai sa mai fi viceprimar?

  • Guzganul Rozaliu

    DNA să meargă să îi ia !

  • Secretul lu' Bachus - cautați filmul, zici că articolul din ziar e un rezumat al acelui film ( film bazat pe fapte reale)

    Bună aia cu ” Secretul lui Bachus” recomand filmul….! De fapt e printre singurele filme făcute in vremea lui Ceaușescu ce merită văzut cu familia.
    Sincer, e turnat după un caz real. In rest, filmele comuniste din vremea aia sunt varză cu salam 🤭

    Să mai zică cineva că istoria nu se repetă!

  • Cezar si-a invitat si prietenii mai de suflet, colegii de grupa dar nu l-au onorat cu prezenta. Toti directorii au venit din obligatie ca e (înca) viceprimar!!!

  • Mda……Cică ”Cei doi încă nu s-au cununat civil și religios”, dar au avut grijă să facă chermeza de botez!! Pe cine interesează știrea asta??

  • Specialistii pe design vestimentar sa se pronunte cu privire la nuntile de la Ciurea, acolo sunt doamne coafate si aranjate corespunzator.

  • Cezar Baciu traieste in concubinaj cu rusoaica lui Cazacu Mihaela

  • cine era acest Cezar Baciu acum ani , vindea ciorapi si lingaul de serviciu de la USR, dar karma lui a avt o evolutie de 180 grade, din vinzator de ,,coltuni „lla vice -primar de conjuctura unde s-a dovedit o sluga credincioasa , drept pt care a fost rasplatit.Rusine sa va fie galbejitilor defapt pdlistilor corupti, Iasiul merita ceva mai bun un om cu strategii europene nu un imberb cu proiecte marete precum Oradea sau CLujul,cu dealde astia geaba suntem capitala MOLdovei, ca ne-a luat-o si Bacaul inainte.Acum fie vorba intre noi cum poola mea numiti voi un vinzator de ciorapi viceprima ?, fara expertiza si experienta in administratie pe ce criterii ?sunteti cu capu’galbejitilor !

  • toate plosnitele din primarie, specialiste in lingusit primari si viceprimari. Sa vedem daca la anul il mai cunoaste careva cand va trece pe holurile primariei.

  • Eu si acuma il piș in freza. E un detiv notoriu. Dati adreae de mai si atasez poze cu betivul Cezarica

  • Chestii, socoteli

    Secretul lui Bachus in varianta bahluiana.

  • Zootropolis

  • slabut
    n am fost ca era sub nivelu meu

  • Ce cauta toată conducerea liberala acolo?

  • Imi cer scuze la domnu,da eu nam mai ajuns la cumătrie ca nu aveam cu ce mă îmbraca.
    Cu stimă, mos Alambic

  • john creanga humulesti city

    Eveniment important intr-o familie, mai tanara, absolut normal. Vin vanatorii de starvuri, angajatii linge bombeu la umfleshi , mushcand oricum, orice e’ necotizanti la hipopotami si asa se naste inca o rubrica in hartia de sters la cur …

  • Lasati oamenii sa petreaca in tihna si sa ne aducem aminte cu placere de o scena comica din filmul Secretul lui Bachus:
    “- Nu cred ca existati! Sunteti neverosimili!
    – Si totusi, iata-va! Scursori! Viermi! Sobolani! Neoameni!
    – Poporul munceste din greu ca sa dea tarii asteia locul pe care il merita in lume!
    – Si voi, un grup de paraziti,
    -Batjocorind increderea societatii,
    -V-ati pierdut infatisarea de oameni!”

  • a intrat in PNL?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *