Prima pagină » Magazin » Dezvaluiri uimitoare despre despartirea formatiei Genius: Ne saturasem sa cantam acele porcarii
Dezvaluiri uimitoare despre despartirea formatiei Genius: Ne saturasem sa cantam acele porcarii

Dezvaluiri uimitoare despre despartirea formatiei Genius: Ne saturasem sa cantam acele porcarii

29 iul. 2012, 16:16,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:304445;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Povestea dintre Cezar Halmagean si Oana Vincu a fost una de maxim interes pentru tinerii din anii ’90, care erau fascinati de melodiile formatiei Genius, din care cei doi faceau parte, alaturi de fratele lui Cezar, Ovidiu. Iubirea dintre cei doi parea ca va continua chiar si dupa ce au spus adio scenei muzicale, scrie Cancan. Ba chiar mai mult, au crezut la un moment dat ca au dat o mare lovitura. Cezar a primit oferta de a lucra pentru o firma de informatica din California si impreuna cu Oana a decis ca este momentul sa-si schimbe viata. Doar ca paradisul pe care s-au grabit sa-l gaseasca li s-a parut apoi chiar locul despre care cantau: „Orasul trist”. Dupa o buna perioada petrecuta peste Ocean, totul s-a naruit. Au decis sa se desparta, s-au intors in Romania, iar fiecare isi continua acum drumul. „Eram impreuna de multi ani, intr-adevar, dar nu ne-am facut niciodata planuri de casatorie, asa cum s-a spus. Nici nu as putea sa spun ce s-a rupt atunci candne-am despartit. Cred ca nu ne-a priit deloc viata de acolo. Era totul plictisitor, traiai dupa un anumit stereotip. Parca fiecare zi aducea acelasi program. Probabil din acest motiv s-a si rupt totul intre noi”, a povestit Cezar pentru Cancan de weekend. Dupa ce s-a intors in Timisoara, el a reusit, totusi, sa o ia de la capat, iar acum este intr-o noua relatie. „Ma simt mult mai bine acasa, in Timisoara. Acum am dezvoltat un motor de cautare prin care oricine are nevoie de piese auto isi poate selecta exact ce isi doreste si le primeste acasa”, a mai spus Cezar.
Cezar Halmagean nu se mandreste deloc cu melodiile care l-au facut celebru in anii ’90, alaturi de trupa Genius. „Pot spune ca formatia care imi face cel mai putin placere sa o ascult este Genius. Cand prietenii mei vor sa rada de mine imi pun un videoclip de atunci. Stiam si atunci ca facem o muzica de proasta calitate, dar asta se cerea. De asta ne-am si despartit ca formatie, era normal sa ne plictisim sa cantam acele porcarii. In parte, este valabil si acum, va asigur ca toti cei care sunt in prim-plan stiu mult mai multa muzica decat sunt lasati sa arate”, a mai spus Cezar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *