Prima pagină » International » Dezvăluiri șocante despre metoda prin care P. Diddy își abuza victimele: „Detaliile sunt grafice, iar reclamația prezintă tot”

Dezvăluiri șocante despre metoda prin care P. Diddy își abuza victimele: „Detaliile sunt grafice, iar reclamația prezintă tot”

09 oct. 2024, 15:20,
Simona Ciobanu în International

Rapperul P. Diddy este acuzat că ar fi stropit o femeie cu un lubrifiant amestecat cu drogul Rohypnol, cunoscut pentru utilizarea sa în cazuri de viol, înainte de a o agresa brutal împreună cu bodyguardul său și un al treilea individ, potrivit declarațiilor avocatului acuzatorului.

Avocatul Ariel Mitchell-Kidd a declarat pentru NewsNation că victima ar fi fost forțată să se dezbrace după ce P. Diddy a amenințat-o cu un cuțit.

Rapperul P. Diddy ar fi folosit lubrifiant amestecat cu droguri

Rapperul P. Diddy ar fi aplicat femeii un „lubrifiant sau ulei” pe tot corpul, după care aceasta ar fi început să se simtă „din ce în ce mai slăbită”. Deși victima nu își amintește să fi consumat droguri, Mitchell-Kidd a sugerat că uleiul ar fi putut fi un vehicul pentru Rohypnol sau GHB, droguri asociate cu violurile la întâlnire.

„Pentru ca un astfel de drog să intre în corp, este necesar un canal, care de obicei este uleiul”, a explicat avocatul, sugerând că amestecul de droguri și ulei ar fi fost folosit atât pentru a facilita agresiunea, cât și pentru a slăbi apărarea victimei.

După ce a aplicat lichidul, P. Diddy ar fi violat victima, iar ulterior bodyguardul său și un al treilea bărbat ar fi comis aceeași faptă, conform avocatului. Mitchell-Kidd a anunțat că va depune o plângere în numele victimei în această săptămână.

Detaliile incidentului, descrise ca fiind grafice, sunt incluse în plângerea oficială. Avocatul a mai spus că victima a reușit să scape după atac.

Nu este clar dacă această victimă este aceeași cu cea care a raportat că a fost violată în casa lui P. Diddy în 2018. Rapperul, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat pe 16 septembrie în New York, fiind acuzat de racket, trafic sexual și transport în scopuri de prostituție.

El este acuzat că a folosit droguri pentru a menține victimele „complacente” în timpul unor sesiuni sexuale violente care durau, uneori, zile întregi, conform plângerii federale.

Peste 120 de victime și-au exprimat intenția de a-l da în judecată pe fondatorul Bad Boy Records pentru abuz și exploatare sexuală, inclusiv 25 de minori, dintre care unul avea doar 9 ani, conform avocatului Tony Buzbee. Acuzațiile se întind pe o perioadă de peste 30 de ani și implică numeroase celebrități, unele dintre acestea alegând deja să ajungă la înțelegeri legale.

Rapperul P. Diddy și echipa sa juridică au negat în mod constant acuzațiile.

Celebrități nelipsite de la petrecerile lui P. Diddy

În același șir de idei, reiterăm cum un avocat mărturisește că unele celebrități cunoscute, nelipsite de la petrecerile lui P. Diddy, plătesc discret victimele pentru a evita să fie implicate public în procese legate de cazul de agresiune sexuală în care este implicat rapperul.

Avocatul Tony Buzbee, care reprezintă peste 120 de presupuse victime ale lui Sean „Diddy” Combs, a declarat pentru TMZ că firma sa intenționează să dea în judecată mai multe vedete de renume și le oferă posibilitatea de a soluționa cazurile înainte de a ajunge în instanță.

Buzbee a explicat că unele celebrități au ales deja să încheie înțelegeri pentru a evita un proces public.

„Încercăm să rezolvăm aceste probleme în mod discret, deoarece este în interesul victimelor, și am reușit deja cu câteva persoane foarte cunoscute”, a spus el, conform unui raport Daily Mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`