Prima pagină » Actualitate » Dezvăluiri incendiare: O parte din resursele de apă ale României de la Băile Olănești au fost concesionate spre exploatare prin încredințare directă! – VIDEO

Dezvăluiri incendiare: O parte din resursele de apă ale României de la Băile Olănești au fost concesionate spre exploatare prin încredințare directă! – VIDEO

31 mai 2024, 10:28,
BZI.ro, în Actualitate

Vloggerul Bogdan Dumitru a primit un răspuns de la Minister despre cesionare de către stat a apelor de la Olănești. Așa cum era de așteptat, totul este sub auspiciul unor fapte cu iz penal. Vorbim despre încredințare directă, fără licitație publică a unei părți din resursele de apă ale României. Avizul de exploatare a fost dat direct către firma Olănești SA, iar ulterior către Olănești Riviera SA.

Nu ne mai facem bine, fraților. Țineți minte clipul meu de acum câteva zile, cu apele de la Olănești, de a făcut peste jumătate de milion de vizualizări, sute de comentarii. V-am promis că voi face o cerere către Minister pe 544 pe accesul la libera informație vis-a-vis de societatea aia Olănești S.A. a lui madame Tudor, să vedem și noi cum a obținut, cum a pus monopol pe apele naturii. Fiți atenți că am primit răspuns de la ei. Licența de concesiune pentru a exploata numărul 2021 din 2001 din perimetrul Băile Olănești 1 și 2 din județul Vâlcea, a fost obținută de societatea Olănești S.A. prin încredințare directă. Nu-i așa că e frumos, fraților? Deci a pus mâna pe apele țării prin încredințare directă. Ea s-a dus și a zis că vrea apele ălea și ei au zis bine, ia-le. Ulterior, licența de exploatare a fost transferată la societatea Olănești Riviera S.A. explică Bogdan Dumitru.

În continuare, vloggerul vorbește despre faptul că printr-un act adițional a fost prelungită, tot prin încredințare directă și fără nicio transparență valabilitatea licenței care expirase în 2022. Actuala licență este valabilă până în 2027.

Când a văzut că merge treaba și-au zis să mai facă o societate să meargă bine, să nu fie rău. După care, fiți atenți aici, prin actul adițional, durata de valabilitate a licenței de exploatare a licenței 2021 din 2001 a fost prelungită cu încă 5 ani. Eu v-am spus în clipul respectiv că am făcut o revenire și v-am zis că le expirase licența de exploatare în 2022. Ce să vezi, le-a fost prelungită până pe 22.04.2027 fără a mai fi nevoie să se organizeze licitație. Da, dragilor? Încă o măgărie și o mârlănie a Guvernului României, a Ministerului și a Agenției Naționale pentru Resursele Minerale prin care apele țării sunt încredințate direct unui S.A. a unui particular. Băi, dragi politicieni, să vă duceți dracului, după mamaia, că sunteți niște nenorociți care ați nenorocit țara asta. Cum să dai apele țării prin încredințare directă și să-i prelungești și licența fără să faci licitație publică? Nu-i așa că-i frumoasă țara asta? Radu Mazăre iese după 5 ani de zile și a fost judecat după niște legi din fostul Cod Penal pentru că actualul Cod Penal îl obligă să plătească toate daunele care erau de vreo 100 de milioane de euro. El a fost judecat după fostul Cod Penal și a ieșit după 5 ani spălat, curat ca lacrima, iar cele peste 100 de milioane de euro s-au dus la dracu că nu le mai recuperează nimeni, iar noi în orașul Constanța stațiunile rămân vândute că așa a zis Legea! Fraților, eu zic că ne merităm soarta. Suntem atât de proști că acceptăm chestia asta încât ne merităm soarta. a explicat vloggerul Bogdan Dumitru despre Băile Olănești.

@bobbydtiktok #bobbyd #romania #romaniavanduta #romaniateiubesc #romaniataramea ♬ оригінальний звук – Set

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *