Prima pagină » National » Dezvăluiri incendiare făcute de un consilier judeţean din Iaşi! Între USR şi PSD există un blat
Dezvăluiri incendiare făcute de un consilier judeţean din Iaşi! Între USR şi PSD există un blat

Dezvăluiri incendiare făcute de un consilier judeţean din Iaşi! Între USR şi PSD există un blat

19 iul. 2020, 13:54,
în National

Un consilier judeţean lansează acuzaţii fără precedent pentru politica din Iaşi. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, consilierul judeţean Romeo Vatră explica faptul că, de ceva timp, intre PSD şi USR exista un pact politic de neagresiune. Ca să vină în susţinerea acestor afirmaţii, Rome Vatră explica faptul că de la începutul anului, filiara USR Iaşi nu sancţionează în niciun fel derapajele făcute de Maricel Popa, şeful Consiliului Judeţean Iaşi.

Între USR şi PSD exista un blat. Nimeni nu se ataca

Romeo Vatră îi invită pe toţi cei care nu îl cred la o simplă căutare pe reţelele de socializare. La o minimă căutare, ieşenii pot observa faptul că USR Iaşi nu lansează niciun atac la adresa lui Maricel Popa şi nici invers. Deşi sunt subiecte de interes uriaş pentru ieşeni, cum ar fi spitalul mobil de la Leţcani, USR Iaşi nu are absolut nicio reacţie la întârzierea nejustificată pe care Maricel Popa o are în implelentarea proiectului:

” Ipocrizia celor de la USR Iaşi este evidentă pentru oricine răsfoiește pagina lor de facebook.
În acest an, au postat un singur atac la PSD sau la adresa lui Maricel Popa. În schimb, predomina atacurile ţintite exclusiv şi excesiv către PNL Iaşi. Cei de la USR s-au trezit să facă opoziţie locală doar după ce şi-au adus aminte că vin alegerile pentru funcţia de primar, până în acest an, fiind complet absenţi în dezbaterile pe subiectele fierbinţi ale agendei publice ieşene.

Ştiu că am prieteni în lista cu afinităţi useriste, dar înainte de a scrie un comentariu, oripilaţi fiind de luarea mea de atitudine faţă de blatul USR-PSD la nivel local, îi invit să verifice pagina de fb a organizaţiei pe care o susţin. Chiar nu înţeleg acest noncombat la adresa celui mai incompetent preşedinte de consiliu judeţean pe care l-a avut vreodată Iaşul. Zero postari critice la adresa lui sau a activităţii lui în 2020. Şi e an electoral.” menţionează Romeo Vatră.

Nu este primul blat intre USR şi PSD la nivel naţional

Se întețesc zvonurile despre un blat la Constanța între USR-PSD, care nici nu mai miră după precedentul Botoșani, unde cărțile s-au dat pe față deja. Există materiale foto-video despre o întâlnire secretă dintre Stelian Ion, candidatul USR la primăria Constanței și Dumitru Babu, viceprimarul și mâna dreaptă a lui Decebal Făgădău (cam cum era Făgădău pentru încarceratul actualmente Radu Mazăre).

Pe scurt, surse apropiate întâlnirii care nu a fost chiar atât de secretă se pare, Stelian Ion, oricum cvasicompromis de trecutul său prin preajma lui Radu Mazăre, a acceptat că, în schimbul unor avantaje viitoare pe care le vom afla, să spargă forțele de dreapta din Constanța și, astfel, să îi facă practic culoar lui Decebal Făgădău pentru un al doilea mandat la Primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024