Prima pagină » Actualitate » Dezvăluiri incendiare făcute de generalul SPP, Dumitru Iliescu despre cum Ambasada SUA îi chema pe Coldea, Koveși, George Maior să le spună să fabrice dosare penale politicienilor incomozi: ”Zeci de mii de persoane au fost ascultate ilegal, pe acte de terorism”

Dezvăluiri incendiare făcute de generalul SPP, Dumitru Iliescu despre cum Ambasada SUA îi chema pe Coldea, Koveși, George Maior să le spună să fabrice dosare penale politicienilor incomozi: ”Zeci de mii de persoane au fost ascultate ilegal, pe acte de terorism”

03 iun. 2024, 12:55,
în Actualitate

Generalul SPP, Dumitru Iliescu a făcut dezvăluiri senzaționale despre cum Ambasada SUA îi chema pe Florian Coldea, Laura Codruța Koveși și George Maior la apel pentru a le solicita să facă dosare politicienilor/oamenilor de afaceri incomozi. Întâlnirile aveau loc la vila K2 și T14, iar generalul mai explică faptul că a informat toate organismele despre această situație nefirească și ilegală:

” Am mai făcut un demers către Departamentul de Stat în momentul în care am primit informația că ambasadorul și lucrători de la Ambasada SUA erau implicați în procesul de realizare a unor dosare pentru personalități politice. În general erau întâlniri la vila K2, T14, dar și alte obiective acoperite ale SRI pe care nu le pot menționa pentru că fac parte din ceea ce numim siguranța națională și este conform legii incadrată la secret de stat. Aveau aceste întâlniri în care participa domnul Maior, domnul Coldea, doamna Koveși, domnul Dumbravă.” explică generalul cu patru stele, Dumitru Iliescu.

În SRI există oameni patrioți care nu au fost de acord cu practicile făcute de Florian Coldea

Generalul SPP, Dumitru Iliescu vorbește despre faptul că informațiile iau venit de la ofițeri SRI care își vedeau de treabă, sunt patrioți și care nu erau de acord cu practicile pe care le-au avut Florian Coldea, Laura Codruța Koveși, George Maior sau generalul Dumbravă:

Dumnealui a dat această chestiune spre soluționare structurii de protecție a Ministerului de Interne care în final a confirmat ceea ce spusesem eu pentru că eu nu am ieșit public cu informația respectivă și nici nu am ajuns la Comisia Parlamentară până când nu mi-au venit confirmări. Nu pot să nu vă spun acum că această informație am primit-o de la ofițeri din SRI. De ce? În Serviciul Român de Informații se crease o anumită rezistență din partea unor ofițeri care erau oameni cu experiență și care își făceau datoria și care nu erau de acord cu acele metode pe care ei le foloseau. Pentru că nu aveau cui să le transmită și văzând că eu într-un fel sau altul acționez și îi protejez, îmi trimiteau aceste elemente. Niciodată nu mi-au trimis informații care aparțineau… explică gen. Dumitru Iliescu.

SRI și DNA au ascultat zeci de mii de persoane fără mandate și pe bănuieli de terorism

Bomba declarațiilor vine în afirmația faptului că SRI și DNA au ascultat zeci de mii de persoane sub bănuiala de terorism. Concret, americanii au perfecționat în 2005 un sistem de ascultare la care aveau acces șefii CIA și FBI, dar și SRI. Sistemul era unul câte se poate de clar: Ar fi trebuit să fie interceptate persoane care au avut legături cu grupări de terorism!! Însă în octombrie 2005, o hotărâre secretă dată de CSAT a acordat accesul la sistem și a DNA-ului, organism care nu are absolut nicio legătură cu actele de terorism. În așa fel s-a creat premiza de a se asculta mii, zeci de mii de persoane ILEGAL și FĂRĂ MANDAT, pe suspiciuni de TERORISM. Adică, concret, dacă un politician devenea incomod sau nu le făcea pe plac, era imediat interceptat la cheremul statului paralel:

În fiecare țară, șeful oficial al CIA sau FBI, aveau dreptul de acces la acest sistem. Atașatul militar însă avea codurile de acces la sistemul respectiv. În 2005 pe 18 mai, Consiliul Suprem de Apărării a Țării, cu aprobarea prealabilă a partenerilor americani a dat o hotărâre prin care se realiza sistemul de monitorizare în care aveau acces structurile de siguranță națională și apărare. Tot în 2005, pe 4 octombrie, prin Hot. nr. 0121, ambele hotărâri au fost secrete, nu s-au publicat, s-a dat o hotărâre de modificare a hotărârii date de CSAT din 18 mai și au introdus noi beneficiari. Cine sunt beneficiarii, în afară de SRI, DNA! Ori acest sistem fusese aprobat de Congresul American doar pentru urmărirea persoanelor și organizațiilor teroriste, sau cele care erau suspecte de terorism cu elemente clare! Atunci acest sistem era folosit nelegal pentru că el fusese dat cu un scop și se folosea la altceva. Veneau să să se asigure probe, înregistrări pentru DNA și așa au fost monitorizate mii, zeci de mii de persoane fără să existe mandat de interceptare! Eu am aflat această chestiune și chiar am luat măsuri pentru informarea Departamentului de Justiție din SUA, inclusiv Administrația Prezidențială SUA. Acest sistem era folosit în mod abuziv! ” a conchis generalul SPP de patru stele, Dumitru Iliescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`