Prima pagină » National » Dezvaluire șoc a lui Fulgy care a spus ce substanțe interzise se consumă în studioul lui Alex Velea și cine este distribuitorul – GALERIE FOTO, VIDEO

Dezvaluire șoc a lui Fulgy care a spus ce substanțe interzise se consumă în studioul lui Alex Velea și cine este distribuitorul – GALERIE FOTO, VIDEO

07 iun. 2021, 13:30,
Alexandru Ifrim în National

În ultima perioadă Fulgy fiul lăutarilor din Clejani a fost în cetrul antentiei în urmă mai multor scandaluri în care acesta a fost implicat. Un ultim scandal în care a fost implicat este cel cu drogurile consumate la studioul lui Alex Velea.

După mai multe zile s-a aflat ce a consumat Fulgy la studio. Cu puţin timp în urma Fulgy a spus că el nu a consumat absolut nimic ci doar ar fi inhalat fumul.

„S-a întâmplat în felul următor. Am fost la Alex Velea la studio unde se consumă Ketamină, Mefedronă şi Amfetamină. Se consumă, de asemenea, şi droguri uşoare gen iarbă şi cocaină. Distribuitorul lui Velea este Matiaş ăla negru. El a adus toate drogurile şi substanţele interzise acolo. Eu am fost cu gândul de a face o piesă„, a declarat artistul pe TikTok, conform România TV.

Fulgy prins la volan drogat

Fiul lui Ioniţă şi al Vioricai de la Clejani, Fulgy, a fost prins la volanul maşinii în timp ce conducea sub influenţa substanţelor interzise, oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele tânărului. Fulgy în vârstă de 23 de ani a spus că ia în calcul o plecare în Statele Unite ale Americii, mai exact în Las Vegas deoarece este nemulţumit cum a fost tratat după ce a consumat canabis. Tânărul a recunoscut că a consumat droguri însă acum nu o mai face că s-ar fi plictisit de ele.

„Îmi pare rău, mamă, că spun asta, dar o să plec în Las Vegas şi-mi iau un apartament acolo, şi nu mai stau în România’, a declarat Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani.

Viorica de la Clejani pusă într-o situaţie ruşinoasă chiar de propriul ei fiu

În vârstă de 48 de ani, Viorica de la Clejani a luat masa împreună cu fiul ei în oraş. La un moment dat Fulgy a scos telefonul mobil şi a început să filemeze, la scurt timp tânărul a scos un „porumbel” pe gura care a făcut-o pe mama sa să să se simtă foarte jenată.

“Să moară familia mea!” este afirmația spusă de Dan Constantin Fulgeraș Manole, așa cum se numește artistul în buletin.

Pe înregistrare se poate observa cum talentată cântăreaţă de muzică de petrecere a spus “Taci, bă!”. Ulterior pe înregistrare apare cum Viorica de la Clejani îşi dă ochii peste cap simţindu-se copleşită de ruşine din cauza înjurăturii pe care a spus o fiul ei. De altfel, sunt mari șanse ca video-ul postat de Fulgy să fi dispărut de pe Instagram Stories în urma insistențelor celei care i-a dat viață.

Aceasta întmâplare s-a petrecut la câteva zile după ce Fulgy a fost prins drogat la volan.

“Am vrut să fiu totuși lângă ai mei, dacă pățesc ceva să fiu aproape. Am renunțat la absolut orice viciu în viața mea. Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Nu îndemn pe nimeni de pe fața pământului ăsta să se drogheze. Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea. Nimeni și nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruși în el. Trebuie reînoit, lucrat la el”, a declarat Fulgy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *