Prima pagină » Stiri si curiozitati » Dezlegări de farmece cu lumânări: Metode eficiente care te scapă de magia neagră

Dezlegări de farmece cu lumânări: Metode eficiente care te scapă de magia neagră

30 nov. 2021, 13:56,
B, , h, , în Stiri si curiozitati

Cauți dezlegări de farmece cu lumânări? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol îți vom explica, pas cu pas, ce trebuie să faci pentru a scăpa de magia neagră.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii caută metode eficiente de dezlegare de farmece și vrăji. Chiar dacă ne aflăm la multe secole distanță de Evul Mediu, atunci când vrăjitoria era la ordinea zilei, încă mai există temeri cu privire la ritualurile magice. De aceea, persoanele care cred că au fost vrăjite, trebuie să recurgă la o serie de metode, care să le ajute să se dezlege de farmecele făcute. Cel mai ușor este să apeleze la lumânări și la rugăciuni.

Dezlegări de farmece cu lumânări: Cum trebuie făcute

Simptomele pe care le poate avea o persoană, asupra căreia s-au făcut farmece, sunt: dureri îngrozitoare de cap – fie la frunte, fie între ochi, fie în spatele capului, palpitații, amorțeli ale mâinilor sau ale picioarelor, nemulțumiri în familie pentru lucruri mai puțin însemnate, agitație, senzație de nod în gât sau greutate în piept, lene excesivă, sentimentul că ceva merge prin corp cu mare viteză, boli nedepistate de medici, temeri, melancolie.

Dacă vă confruntați cu aceste simptome, nu ezitați să aprindeți lumânări albe. Acestea induc protecție, purificare și vă ajută să vă eliberați de probleme. De asemenea, vă ajută să obțineți succes în multe domenii ale vieții. Dacă problemele care vă apasă țin de viața amoroasă, aprindeți lumânări roz și roșii. Acestea vor restabili armonia, iar tensiunile din cuplu vor dispărea.

Dacă banii vin și pleacă repede din mâinile voastre, aprindeți lumânări verzi. În plus, dacă folosiți lumânări violet, eventualele probleme de la locul de muncă vor dispărea ca prin minune. Dacă sănătatea este cea care vă dă bătăi de cap, faceți tot posibilul și aprindeți lumânări aurii și albastre. Acestea vă vor echilibra aura și vă vor ajuta să vă refaceți. Totodată, dacă utilizați lumânari negre, trebuie să știți că acestea țin la distanță energiile negative, creând o barieră între intențiile rele și casa ta.

În cazul în care simțiți că lumânările nu funcționează sau dacă doriți să completați ritualul de dezlegare, citiți rugăciunea pe care v-o prezentăm în continuare.

o mână și mai multe lumânări albe aprinse

Dacă vi s-au făcut farmece, nu ezitați să aprindeți lumânări albe.

Rugăciunea de dezlegare de toate blestemele şi farmecele

Această rugăciune este a părintelui Ilarion Argatu. Se citește timp de nouă zile la rând, iar lunea, miercurea și vinerea trebuie să țineți post negru până la ora 24:00. Dacă nu puteți sta nemâncați până la această oră, este suficient ca postul să fie ținut până la ora 18.

Astfel că, timp de nouă zile faceți 40 de metanii și rostiți rugăciunea Tatăl Nostru de mai multe ori. Între orele 22 și 24 așezați, pe o tavă, nouă lumânări în formă de cruce și aprindeți-le. Foarte important este să fie lăsate să ardă complet. Faceți trei metanii, rostiți Tatăl Nostru și apoi citiți rugăciunea de dezlegare. Repetați această succesiune de trei etape, până ajungeți la cele 40 de metanii.

“Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (aici, rostești numele tău), apără-mă!

Dezleagă, Doamne, toate vrăjile cu care m-a legat vrăjmaşul meu (numele vrăjmașului), dezleagă-le! Dezleagă şi întru nimic să se prefacă, alungă duhurile necurate, pe pustiu să se ducă şi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine, robul tău (numele tău), iartă-mă!

Dezleagă, Doamne, darul de bani, de casă, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere şi spor etc (aici completezi cu tot ce crezi că ţi-a fost legat). Amin!”

Mai puteți citi și acatistul Sfântului Vasile pentru îndepărtarea farmecelor. Are efecte miraculoase.

o cruce de lemn pe o carte

Rugăciunea vă ajută să vă dezlegați de farmece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *