Prima pagină » Sanatate » Stiri medicale » Covid-19: un fermier francez a găsit un dezinfectant 100% natural pentru eradicarea virusului în 30 de secunde
Covid-19: un fermier francez a găsit un dezinfectant 100% natural pentru eradicarea virusului în 30 de secunde

Covid-19: un fermier francez a găsit un dezinfectant 100% natural pentru eradicarea virusului în 30 de secunde

03 sept. 2020, 07:41,
BZI.ro, în Sanatate

Dezinfectant 100% natural pentru eradicarea coronavirusului. Ce se întâmplă dacă ar exista o alternativă naturală pentru eliminarea coronavirusului? Un fermier francez a găsit un dezinfectant natural, eficient în 30 de secunde, și care funcționează pe toate suprafețele.

Dezinfectant 100% natural pentru eradicarea coronavirusului

Săpun, gel hidroalcoolic, înălbitor. Pentru a elimina coronavirusul de pe piele sau de pe suprafețe, pot fi utilizate mai multe tipuri de produse. Dar problema este ca acestea nu sunt întotdeauna complet inofensive.

Acesta este în special cazul soluțiilor hidroalcoolice, care tind să usuce pielea și care pot provoca, de asemenea, arsuri atunci când sunt utilizate la soare, de exemplu. Dar asta nu este tot: au fost raportate multe accidente la copiii mici, din cauza stropilor accidentali de gel hidroalcoolic în ochi.

Același lucru este valabil și în cazul înălbitorului: deși este eficient în eradicarea virusului, utilizarea acestuia nu este mai puțin riscantă, deoarece poate provoca iritarea ochilor, a pielii și a căilor respiratorii.

Covid-19: un dezinfectant eficient pe toate suprafețele

Pentru a remedia dezavantajele asociate utilizării acestor produse, Roland Garde, un fermier francez pensionar, pare să aibă soluția: a găsit un dezinfectant 100% natural care permite eliminarea virusului în doar treizeci de secunde, după cum a arătat France 3 Auvergne Rhône-Alpes.

În acest laborator improvizat situat în Condat-en-Combraille, în Puy-de-Dôme, acest om a identificat un amestec eficient împotriva coronavirusului. Ingredientele sale? Apă și sare. Nici mai mult nici mai puțin. Totul este tratat printr-un sistem de electroliză și acest lucru este suficient pentru a obține acest dezinfectant natural, biodegradabil și care funcționează pe toate suprafețele.

Analizele de laborator au confirmat eficacitatea acestui produs pe Covid-19. Dar a fost deja folosit anterior pentru alte scopuri: dezinfectarea clădirilor de animale, de lactate, fabrici de brânzeturi, dar și ca fungicid pentru tratarea cerealelor, potrivit femmeactuelle.fr.

Succesul acestui dezinfectant natural este mare deja: căminele de bătrâni și cinematografele l-au comandat deja, iar Roland Garde a reusit in acest fel sa vanda deja peste 15.000 de litri de produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *