Prima pagină » Bursa Barfelor » Dezbatere mare la Citidin. Toți vor să afle dacă poartă pampers
Dezbatere mare la Citidin. Toți vor să afle dacă poartă pampers

Dezbatere mare la Citidin. Toți vor să afle dacă poartă pampers

16 sept. 2024, 02:01, 8 ,
în Bursa Barfelor

Babele bârfitoare încep rubrica de azi cu o povestioară destul de amuzantă. Este dezbatere intensă pe la Citidin, din cauza lui Mișu Teololersu. Moșul are 81 de ani și este o adevărată căpușă când vine vorba despre bani publici. Abia se mai mișcă de colo-colo, dar tot face parte din consiliul de administrație. Vine o dată pe lună la ședințe și deja este insuportabil. Nu asta face obiectul dezbaterii în sine. Mulți de pe la Citidin spun că moșul se scapă pe el și poartă pampers. De când a început să se discute despre asta, toți se uită după fundul moșului. Unii se apropie, poate-poate, simt vreun miros, alții trec pe lângă el și se holbează și, tot așa. Dacă știe cineva adevărul, să lase un comentariu, să lămurim lumea…

Comentarii
  • Moșul are prostata și nu rezistă mult, dar fiind prin birouri nu mai ajunge la closet și face pipilică pe el.Fiind și hapsan mosul știind doar tabla adunării îl pune pe Ionescu să cumpere pempărșii și să-i deconteze ca el e sărac,nu are mălai. Cânele roș nu se mai dă plecat,e pus pe viață de Chirica care îi răsplătește serviciile de loialitate și de turnătorie.Mai povestim despre moș chișoarcă!

  • Toți bărbații au prostată. Disfuncțiile ei au diferite denumiri.

  • Pampers pentru motorina pampers pentru licitatii pampers pentru ore pampers pentru nisip cei care nu s directori acu acuza singurul mosneag care se duce pe la lucrari cand incepe DNA sa vedem care are nevoie de pampers din cei care dau informatii cu prostata sau fara sa si justifice casele masinile si concediile .

  • Nicu Vopsitoru

    Moș Bozdrangă nu mai ține, are probleme la pișătoare! Toți bărbații au prostata, dar după 65 de ani stau acasă nu ies în public să mictioneze in chilotei.Mosu e in stare sa stea pana la 100 de ani presefinte CA.Vine pe lucrari? Vai de el, numai prostii debiteaza. Acasa hodorogule!

  • Mihai Teodorescu o bășină de om,o canalie care toată viața lui a complotat și turnat la șefi ca să-i fie bine.Mă lichea,ai furat destul,lasă tineretul,date-n sloboz de pisarcos urat mirositor .

  • Moș pipilică a fost mare crai la viața lui. A ars multe cadâne de pe la birouri. Vorba cântecului “ Mă iubește femeile că e moarte după mine …” Amu cu prostata e mai greu, cântă cântecul pescarului “ de dimineață până-n zori/ pescarul amator/ își bagă degetele-n cuuur și Pride-un peștișor”
    Stai mă Mihai acasă cu nepotul , mergi cu urina la analiza …

  • Cătă Gorga

    Ce să lămurim fraților? Moșneagul pute, se pisa din ce în ce mai des în pampari. Câteodată uită să își ia pemperasi si se pisa în chiloți care put ca la wc-ul gării. Pempărșii la fel din cauza zgârceniei îi schimbă f rar și aia emană mirosuri plus ca îi arde pielea. E comică ros rău, șoferii și mecanicii mor de ras fac glume poate, poate se ințapă rapciuga.

  • Petraus Florin

    Teodorescu are meseria de turnător în sange.Omul a învățat de pe timpuri cum să-și luxeze colegii care îl supără.Nichita la adus apoi a fost preluat de Chirica căruia i-a rămas fidel fiind legați de combinații cu CONEST.Ghijoiul l-a plantat pe Berechet lângă Ionescu și combina pentru Chirica toate formațiile din CITADIN . Zilnic 3-4 formații lucrează clandestin trimise la ordinul lui Chirica și obligate să facă situații de lucrări false semnate de Berechet și decontate fictiv. Ionescu cam mârâie dar ghijoiul îl toarnă la Chirica căruia îi spune ca “ Marius s-a umplut de bani, trebuie plesnit ca nu mai percutează și-a luat nasul la purtare ….” De asta Chirica e prudent cu Ionescu și postul de la CITADIN e scos la negocieri pentru viitoarea majoritate. A dreacului ghiuj !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`