Prima pagină » Local » Dezastru la Sibiu! Politehnica Iași pierde cu 6-2 în fața celor de la FC Hermannstadt
Dezastru la Sibiu! Politehnica Iași pierde cu 6-2 în fața celor de la FC Hermannstadt

Dezastru la Sibiu! Politehnica Iași pierde cu 6-2 în fața celor de la FC Hermannstadt

31 aug. 2024, 21:25, 1 ,
în Local

A fost festival de goluri pe stadionul din Sibiu. Hermannstadt s-a distrat cu echipa lui Tony și a făcut scor

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru ieșeni care au încasat 2 goluri în primele 10 minute. Sibienii nu s-au oprit acolo si au continuat să atace.

Dezastru pentru Poli Iași

Fanii și-au pus speranțe mari in această partidă, însă acum vor să uite cât mai repede de această etapă. La finalul mecului tabela a arătat un neverosimil 6-2 pentru gazde. În prima repriză a marcat pentru Hermannstadt: Balaure (min 3), Deaconu (min 9), Iani Stoica (min 19), Chițu (min 42) și pentru Iași Teixeira (min 45+3). În a doua repriză a mai înscris pentru gazde Balaure (min 58), Popescu ( min 78), iar pentru oaspeți Ștefanovici (min 82).

Văzând că echipa sa este condusă cu scorul de 3-0, Tony da Silva a încercat câteva mutări ofensive prin introducerea lui Itu și Miskovic, însă lucrurile nu au ieșit conform planului. Tehnicianul portughez s-a agitat mult pe bancă, însă jucătorii săi nu au avut reacție.

Situația nu arată bine

Dupa a doua înfrângere la rând, situația nu arată bine pentru Poli. Ieșenii au doar 7 puncte în 8 etape, iar cu morarul sunt la pământ. Tony are de lucru în această perioadă cât va fi pauza pentru meciurile echipei naționale. Următorul meci este în Copou contra Universității Craiova.

Comentarii
  • Anul viitor la matineu cu ei…100%
    După asta promovează înainte alegerile din 2028,dacă mai promovează vreodata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *