Prima pagină » Local » Dezastru în Copou! Poli Iași a pierdut cu Gloria Buzău după ce a avut victoria în mână. Tony da Silva: „Sunt foarte supărat pe mine”
Dezastru în Copou! Poli Iași a pierdut cu Gloria Buzău după ce a avut victoria în mână. Tony da Silva: „Sunt foarte supărat pe mine”

Dezastru în Copou! Poli Iași a pierdut cu Gloria Buzău după ce a avut victoria în mână. Tony da Silva: „Sunt foarte supărat pe mine”

29 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Dezastru pentru Poli Iași după ce a pierdut partida cu Gloria Buzău într-un mod dramatic. Ieșenii au condus, însă adversarii au întors scorul după două faze în care apărarea a greșit

Așteptările erau mari pentru suporteri la al doilea meci acasă, iar după victoria cu Botoșani toată lumea se gândea la încă trei puncte, având în vedere că o nou promovată venea în Copou. Deși meciul a început bine pentru ieșeni, fanii au plecat frustrați de la stadion. Și-au făcut apariția și Băieții Veseli în galerie, pentru a protesta și a îl înjura pe primarul Mihai Chirica.

Dezastru pentru Poli Iași

Degeaba Poli a controlat jocul, dacă pe tabelă avantajul era pentru Buzău. Momentul decisiv al meciului a fost penaltiul ratat de Alin Roman în prelungirile primei reprize. Golul înscris de Matos din foarfecă, în ultimul minut al reprizei, a avut un impact psihologic foarte mare pentru elevii lui Tony da Silva. Acest lucru s-a văzut și la începutul celei de-a doua reprize, când buzoienii au înscris din nou, prin același Matos. Poli Iași tot și-a făcut ocazii de gol, însă în ultimii 16 metri există o problemă, deoarece nimeni nu finalizează. Cei de la Buzău au început să tragă excesiv de timp după ce au înscris al doilea gol, însă la final au obținut prima victorie din Superligă.

„Noi am pierdut meciul, cu tot respectul pentru Buzău. Bravo lor, au câștigat, trebuie să fim bărbați și să recunoaștem. Din păcate, nu am reușit să facem 2-0, iar acel gol înainte de pauză l-am luat prea ușor, lipsă de concentrare. Repriza a doua am început bine, însă din nou am luat gol prea ușor. Trebuie să muncim mult, să analizăm cu băieții ce au făcut bine și ce au făcut rău. Noi trebuie să mergem acum cu hainele de muncă, nu cu costum, nu vreau costum la echipa mea, ci muncă. Sunt supărat pe mine, pe băieți, pentru că noi în momentele importante ale meciului nu am știut să le gestionăm”, a spus Tony da Silva după meci.

Program infernal în următoarele etape

În etapa următoare, Tony da Silva și jucătorii săi merg la Ovidiu pentru a juca cu Farul Constanța, o echipă ce are nevoie disperată de puncte. Peste două săptămâni, alb-albaștrii revin în Copou pentru a primi vizita lui Dinamo. După urmează o nouă deplasare la București, pentru meciul cu FCSB, iar apoi din nou acasă, pentru meciul cu Rapid București. Astfel, următoarea serie de meciuri este una extrem de dificilă, sperăm să nu regretăm punctele pierdute în primele etape și să nu ajungem la coada clasamentului.

A fost dezastru în Copou pentru Politehnica Iași și pentru suporteri, lumea și-a pierdut răbdarea spre finalul partidei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *