Prima pagină » WoW! » Sanatate si frumusete » Detoxifierea ficatului cu lămâie – Metoda cu 5 ingrediente
Detoxifierea ficatului cu lămâie - Metoda cu 5 ingrediente

Detoxifierea ficatului cu lămâie – Metoda cu 5 ingrediente

25 ian. 2021, 17:36,
în WoW!

Majoritatea oamenilor au un stil de viaţă nu tocmai sănătos. Stresul, lipsa de mişcare şi alimentaţia inadecvată au drep consecinţă acumularea de toxine în organism. Degeaba faci mişcare, dacă nu ajustezi dieta zilnică. Tot degeaba este şi dacă îţi ţii sub control stresul, dar te-ai obişnuit să mănânci mult şi prost. Ce te-a ajuta ar fi detoxifierea ficatului cu lămâie.

Cum procedezi? Metoda e simplă. În primul rând, înainte de a te apuca efectiv de această tehnică, asigură-te că bei suficientă apă zilnic. Ai nevoie, în general, de 6-8 pahare de apă. În al doilea rând, elimină din mâncare produsele nocive, precum: mezelurile, carnea procesată, prăjiturile, sucurile din comerţ, gustările pline de calorii. Acestea din urmă nu fac decât să te îngraşe.

Detoxifierea ficatului cu lămâie – Cum se face

Ca să îţi protejezi ficatul şi să te asiguri că nu vei avea probleme niciodată cu el, aplică o tehnică simplă. Ingredientele necesare le găseşti în orice magazin.

Ingrediente:

Un pumn de frunze de mentă proaspete
Puţin suc de portocale, proaspăt stors
Puţin suc de lămâie, proaspăt stors
1 litru apă
Miere de albine (după gust)

Mod de preparare:

Mai întâi se pune apă la fiert. În momentul în care dă în clocot, se adaugă frunzele de mentă. Se lasa să fiarbă în jur de 5 minute, după care se ia oala de pe foc. Se lasă infuzia să se răcească. Apoi se strecoară lichidul, pentru a arunca frunzele de mentă. Când ajunge la temperatura camerei, se adaugă sucul de portocale şi sucul de lămâie. Se amestecă bine în oală. Cine vrea, poate pune acum şi puţină coajă de lămâie, dată pe răzătoare, ori coajă de portocală. Miere de albine se pune după gust. Fiecare îşi îndulceşte conform preferinţelor.
Băutura se consumă imediat.

Pentru detoxifierea organismului este eficient și ghimbirul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *