Prima pagină » Cancan » Detaliul ruşinos dintr-o poză cu Antonia. Ce are cântăreața pe față

Detaliul ruşinos dintr-o poză cu Antonia. Ce are cântăreața pe față

12 ian. 2021, 09:56,
în Cancan

Detaliul ruşinos dintr-o poză cu Antonia a stârnit sute de reacţii în mediul online. Cântăreaţa a reuşit din nou să îşi uimească fanii dupa ce la inceputul anului i-a anuntat ca se afla in spital. Frumoasa artista a apărut în mai multe imagini cu faţa plină de coşuri.

Soţia lui Alex Velea a recunoscut şi a spus că nimeni în lumea asta nu are tenul perfect.

Detaliul ruşinos dintr-o poză cu Antonia

Cântăreaţa este recunoscută pentru apariţiile ei care îi lasa de cele mai multe ori pe bărbaţi cu gura căscată. Fiind o femeie asumată, Antonia nu şi-a ascuns niciodată defectele fata de persoanele care o urmăresc în mediul online. La fel s-a întâmplat şi după ce a postat nişte fotografii în care se observau pe tenul ei mai multe coşuri.

Vedetă a spus că nimeni nu este perfect şi că a ajuns să fie obişnuită cu acest lucru.

„Din când în când fața mea izbucnește, dar am învățat să fiu în regulă cu asta. Doar copleșită de stres…asta e tot. Ei bine!”, a spus Antonia pe Instagram.

Urmăritorii acesteia nu au jignit-o, cum ar fi făcut alţii în cazul altor vedete, ci i-au apreciat sinceritatea. Aceştia au ţinut să îi demonstreze că o iubesc şi că sunt alături de ea indiferent de situaţie.

Foarte mulţi dintre fani s-au arătat cuceriţi de frumusețea ei, iar faptul că i-au apărut câteva coșuri la nivelul feței nu schimbă cu nimic farmecul pe care Antonia îl emană prin toți porii.

„Ești tot TU și în perioada asta. Trebuie să te accepți așa cum ești și să te iubești oricum. Felicitări pentru curaj!, Eu chiar nu înțeleg de ce ești atât de frumoasă…, Așa frumoasă și naturală”; sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Antonia și Alex Velea vor ajunge, în sfârșit, la altar

Detaliul ruşinos dintr-o poză cu Antonia a stârnit sute de reacţii în mediul online, însă vedeta are toate motivele să fie fericită. După şapte ani de aşteptare, cântăreaţa este o femeie liberă și divorțată în acte. Decizia luată de instanță în 2020 a venit precum o gură de aer proaspăt pentru cântăreață. Ea și Alex Velea nu s-au putut căsători însă anul trecut din cauza pandemiei, dar 2021 speră să fie anul cu noroc pentru marele lor eveniment.

Alex şi Antonia ar fi plănuit nunta cea mare pentru anul 2020, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, planurile lor au fost date din nou peste cap. Așadar, cei doi soți speră ca lucrurile să redevină la normal, pentru că artiștii își doresc să facă atât botezul băieților cât și nunta lor în vara anului 2021.

„Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul”, au declarat apropiați ai cuplului pentru Playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *