Prima pagină » Titlurile zilei » Detaliile din spatele sinuciderii lui Bogdan, tânărul călcat de TIR în Canta. Domnișoara de care era îndrăgostit îl suna disperată, însă el deja murise. La telefon a răspuns o polițistă (EXCLUSIV)

Detaliile din spatele sinuciderii lui Bogdan, tânărul călcat de TIR în Canta. Domnișoara de care era îndrăgostit îl suna disperată, însă el deja murise. La telefon a răspuns o polițistă (EXCLUSIV)

09 sept. 2021, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Încă o tragedie la Iași. Un tânăr în vârstă de 28 de ani s-a aruncat în fața unui TIR, după ce s-a certat cu prietena lui. Miercuri noapte, Bogdan Diaconu se afla în zona Canta, iar când a văzut că se apropie un TIR de el, a sărit în fața acestuia. Șoferul TIR-ului nici nu a rămas la fața locului și le-a spus polițiștilor că nu a observat ce s-a întâmplat

Un tânăr de 28 de ani s-a sinucis în noaptea de marți spre miercuri la Iași. Bogdan Diaconu a recurs la gestul extrem după ce s-ar fi certat cu prietena lui. Era trecut de ora 2:00 când mai multe persoane au început să sune la numărul unic de urgențe 112 și să ceară ajutor, după ce tânărul a fost lovit de TIR. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale. Medicii ajunși la locul accidentului nu au mai putut face nimic. Bogdan a fost strivit, iar leziunile pe care le-a suferit au fost incompatibile cu viața.

La fața locului au ajuns și polițiștii pentru a face verificări. Situația a fost destul de complicată având în vedere că TIR-ul care l-a lovit pe tânăr nu mai era acolo. La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe șoferul care conducea vehiculul. De loc din Republica Moldova, șoferul nu știa să vorbească limba română. Drept urmare, polițiștii au fost nevoiți să apeleze la un translator pentru a se putea înțelege cu bărbatul. I-au spus într-un final ce s-a întâmplat, iar el a precizat că nu și-a dat seama că a călcat un om.

La telefon a răspuns o polițistă

Lucrurile aveau să se clarifice. Imediat după ce Bogan Diaconu și-a dat ultima suflare, telefonul său mobil a început să sune. Apelurile au fost repetate, iar la un moment dat, la mobil, a răspuns o polițiștă aflată la fața locului. Cea care suna disperată era chiar iubita lui Bogdan. Ea le-a spus polițiștilor că Bogdan i-a transmis că se va sinucide și că ea îl suna pentru a-l determina să se răzgândească. A fost însă prea târziu. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Surse din cadrul anchetei au precizat că Bogdan avea o relație de ceva timp cu o tânără. De o vreme, cei doi nu s-ar mai fi înțeles. Bogdan nu a suportat gândul despărțirii și a vrut să-și încheie socotelile cu viața. Ieri dimineață, prietena lui Bodan a lăsat un mesaj pe Facebook:

„Patru ani și o mare de amintiri! Nu te voi uita niciodată, sufletul meu”, a spus tânăra.

Mesaj cutremurător postat de Bogdan Diaconu pe Facebook

În urmă cu ceva timp, Bogdan Diaconu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, un mesaj care acum cu siguranță este extrem de dureros.

„Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu îți voi spune că viața, iar tu te vei supăra, fără să-ți dai seama că pentru mine tu ești viața”, spunea Bogdan într-o postare dedicată iubitei sale.

Mai mult decât atât, tânărul era atât de îndrăgostit încât și-a tatuat pe braț numele iubitei sale și data în care a început povestea lor. Marți noaptea totul avea să se sfârșească. Acum familia tânărului se pregătește de înmormântare. În tot acest timp, polițiștii din Iași fac verificări pentru a clarifica situația.

„La data de 8 septembrie, în jurul orei 2:30, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, care a avut loc pe șoseaua Moara de Foc din Municipiul Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat, de 62 ani, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule, ar fi accidentat mortal un bărbat de 28 ani, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea părții carosabile. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fiind depistat pe Bulevardul Nicolae Iorga din Municipiul Iași. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *