Prima pagină » Titlurile zilei » Detalii șocante în cazul iordanienilor care ar fi înjunghiat doi ieșeni în centrul Iașului! Ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul conflictului sângeros de la clubul Underground – FOTO/ VIDEO

Detalii șocante în cazul iordanienilor care ar fi înjunghiat doi ieșeni în centrul Iașului! Ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul conflictului sângeros de la clubul Underground – FOTO/ VIDEO

26 aug. 2022, 02:00, 4 ,
Violina GORCINSCHI în Titlurile zilei

Răsturnare de situație în cazul conflictului sângeros ce a avut loc în luna iunie a acestui an la clubul Underground din municipiul Iași. Cei doi frați iordanieni, Carlos Al-Nimri și Castro Al-Nimri, suspectați că ar fi înjunghiat doi ieșeni în timpul unei altercații, au fost trimiși în judecată. De mirare este faptul că și una dintre victime, Ștefan Agachi, figurează ca inculpat în dosar. Carlos i-ar fi atacat pe cei doi ieșeni cu un cuțit ca să își apere fratele

Carlos Al-Nimri și Castro Al-Nimri, frații din Iordania care ar fi înjunghiat doi ieșeni în afara clubului Underground, au fost trimiși în judecată sub acuzația de tentativă la omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, unul dintre ieșenii care au fost înjunghiați în urma conflictului este și el inculpat în dosar, sub acuzația de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doar Carlos ar fi lovit cu un cuțit în acea seară, într-un exces de zel, ca să îl apere pe fratele său.

o balustrata scrisa cu grafitti și pătată cu sânge

Carlos Al-Nimri este acuzat de tentativă la omor

Carlos Al-Nimri ar fi înjughiat doi ieșeni ca să îl protejeze pe fratele său

 Text alt:

Una dintre victime l-ar fi lovit puternic pe Castro Al-Nimri, fratele bărbatului acuzat că ar fi înjunghiat doi ieșeni

A curs mult sânge în noaptea de 3 spre 4 iunie 2022. În acel interval, la clubul Underground din municipiul Iași, a izbucnit un scandal de proporții între 4 indivizi, finalizat cu poliția și ambulanța. A avut loc o ceartă între cei doi frați din Iordania, Carlos Al-Nimri și Castro Al-Nimri, și doi ieșeni, printre care și Ștefan Agachi. Aceștia și-au adresat cuvinte usturătoare, provocând haos și teamă în jurul lor. Lucrurile nu s-au terminat aici, escaladând într-o luptă sângeroasă între cei 4 bărbați.

„Ștefan Agachi, în jurul orelor 5:00, a exercitat acte de violență fizică față de Castro Al-Nimri, lovindu-l cu pumnii în zona feței și proiectându-l cu corpul în balustrada scării din fața clubului, producându-i leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale”, a relatat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Luiza Iuriciuc.

Carlos Al-Nimri a văzut roșu în fața ochilor atunci când și-a observat fratele prăbușit la pământ, așa că s-a folosit de un cuțit pentru a-l apăra. Acesta l-ar fi înjunghiat pe Ștefan Agachi și pe încă un ieșean, fiind, ulterior, transportați la spital.

„În cursul altercației, Carlos Al-Nimri le-a lovit cu un cuțit pe persoanele vătămate. În caz urmează să fie reținută circumstanța atenuantă a depășirii limitelor legitimei apărări, întrucât fapta a fost comisă pentru a îndepărta un atac material, imediat și injust față de Castro. Inculpatul Carlos a reacționat așa, având în vedere că fratele său, Castro, a fost lovit anterior”, precizează prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

 o balustrada si intrarea intr-un club

Incidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 5 dimineața

Carlos Al-Nimri, Castro Al-Nimri și Ștefan Agachi, inculpați în același dosar penal

 podea patata de sange

În urma incidentului au rezultat două victime care au fost transportate de urgență la spital

Zilele trecute, Carlos Al-Nimri, Castro Al-Nimri și Ștefan Agachi au fost trimiși în judecată, figurând ca inculpați în cadrul aceluiași dosar penal. Carlos Al-Nimri este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice. Castro Al-Nimri nu ar fi atacat cu vreo armă nicio persoană, însă a provocat scandal, astfel că este acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice. Și una dintre victime, Ștefan Agachi, având în vedere că l-ar fi lovit pe Castro destul de puternic și ar fi participat la conflict, este trimisă în judecată pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmările conflictului au fost destul de grave, persoanele înjunghiate având nevoie urgentă de îngrijiri medicale.

„Au fost găsite două victime cu plăgi înjunghiate. Vorbim despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care prezenta o plagă abdominală în hipocondru drept. În momentul preluării, acesta era stabil, din punct de vedere hemodinamic. El a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Multiplă şi transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului «Sfântul Spiridon». Pacientul are o plagă penetrantă abdominală hepatică şi a fost direcţionat spre sala de Chirurghie. În schimb, pacientul în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiat în zona toracelui posterior. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ B2 şi dus tot la UPU «Sf. Spiridon»”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași, după momentul conflictului.

Carlos Al-Nimri, care ar fi înjunghiat doi ieșeni în acea seară, riscă închisoarea, dacă este găsit vinovat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *